Şimdi Ara

Erathia Uo Shard ( Klasik ve Sade Ultima Server ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef kalkmamış. Ayrıca serverdaki oyunculara server hakkında sorular soruyorum bir kişi dışında hiçbiri cevap vermedi. Tam bir pp serveri yani. Biraz daha ortama bakıcam olmazsa şansımı başka bir serverda deniyeceğim.
  • Ahasduf boşver o zaman ^^
  • Bu kadar kısa sürede bu server nasıl 500 online a ulaştı anlamadım..18 hazirand a reklam verilmiş,, server 500 kişi. ama çok lag var...

31 yaşından sonra warrior ,craft kasmak o kadar zor geliyor ki..
  • Online Rekor 526 oldu sanırım Türkiye'de bir ilk...
  • http://ultima.venus.gen.tr/ burdan takip edebilirsiniz 10 dk da bir güncelleniyor.
  • Online Rekor 536

Yuh yahu sürekli artıyor.
  • keşke runuo olsaydı diyorum
  • Aslında sphere oynuyabilirsin erws çok zor birşey değil.
  • 5 sene önce denemiştim ama çok basit gelmişti runuo dan sonra. fakat yeniden deneyeceğim.
  • Tr'de o kadar UO oyuncusu kalmışmı ? İlginç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erws

5 sene önce denemiştim ama çok basit gelmişti runuo dan sonra. fakat yeniden deneyeceğim.

@Danilo
    Erws'i çok iyi anlıyorum artık. Bende sphereden direk osiye geçmiş biriyim. İlk başlarda çok zorlandım ancak alıştım. Kendi kendime derdim runuo oynayanlar neden sphere oynamaz ? Cevabımı kendim buldum. Sadece + lı silahların olduğu, set olarak bloodrock-blackrocktan başka birşey bilinmediği basit bir serverde neden oynarsın ? Sonunda bunu anlamış oldum. İtem çeşitliliği o kadar az ki spherede, inanamadım. Heralde osi oynamadan önce söyleseler hadi ordan derdim. O kadar çeşitli itemler ve herbirininde o kadar çeşitli özellikleri var ki..
    Runuodan öcü gibi kaçardık anlamayız diye Keşke ilk başta osiden başlasaymışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayspat -- 25 Haziran 2009; 14:16:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hayspat

quote:

Orjinalden alıntı: erws

5 sene önce denemiştim ama çok basit gelmişti runuo dan sonra. fakat yeniden deneyeceğim.

@Danilo
    Erws'i çok iyi anlıyorum artık. Bende sphereden direk osiye geçmiş biriyim. İlk başlarda çok zorlandım ancak alıştım. Kendi kendime derdim runuo oynayanlar neden sphere oynamaz ? Cevabımı kendim buldum. Sadece + lı silahların olduğu, set olarak bloodrock-blackrocktan başka birşey bilinmediği basit bir serverde neden oynarsın ? Sonunda bunu anlamış oldum. İtem çeşitliliği o kadar az ki spherede, inanamadım. Heralde osi oynamadan önce söyleseler hadi ordan derdim. O kadar çeşitli itemler ve herbirininde o kadar çeşitli özellikleri var ki..
    Runuodan öcü gibi kaçardık anlamayız diye Keşke ilk başta osiden başlasaymışım.

Ben runuo tabanlı sunuculardan sphere tabanlı sunuculara geçmiş birisiyim.Runuoda oyuna o kadar role play düşmanı özellik eklenmiş ki oyunun role play kısmını tamamen öldürmüş.Ben runuo tabanlı sunucuların role play sunucularınada girdim power playde role playde hiç zevk alamıyorsun.Power play olarakta uzun zaman Avalonda oynamıştım

• ya bende başladım bu server'a para yardımı yapacak var mı :)
  • arkadaslar thıef kasan kac kısı var
    bırı ıle yardımlasıp kasmam lazım kafama guard yemekten sıkıldım :)))
  • Sorun bende mi bilmiyorum ama server kapasitesi 400 diye gordum ultima-strike ta ve oyunda 470 civarı player oluyor.Şahsen ben lagtan adım atamıyorum 4mb baglantıyla..
  • arkadaslar thıef kasacak oyuncular varsa pm den bana ulasın beraber kasalım
    kasamadım bır turlu :)
  • dostum ne yazık ya (: ben kasana kadar öldüm tek tek şişe cala cala..
  • Hacklendim arkadaşlar ben bıraktım serverı... Sadece evden giriyorum. Lisanslı NOD32 var ama nasıl hacklendim bilmiyorum...
  • servera çok saldırı oluyor...çekemeyenler tarafından !
  • saldırılar her server da oluyor. iki gün önce ve bu gun oglen server i venus listesinde kaybolmuş gordum. eğer saldırılar bu yonde yapılıyorsa yanı server ı patlatma gibi şeyler oluyorsa gerçekten de çekemeyenler var demektır ama bunun bu tarz bir server a olması olayın boyutlarının daha da buyuk oldugunu gosterıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.