Şimdi Ara

Erberk ajans vs diğerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar foruma baktım bu konuyla ilgili çok konu açılmış yüzde ellisi övüyor yüzde ellisi sövüyor sonuca varamadım. Deneyimli arkadaşlar fikrini belirtirse çok sevinirim

1 yıldır erberk ajansa üyeyim para verip üye oldum daha sonra çektikleri fotoları hiç beğenmediğim için iki kere foto çektirdim tekrar (onları da beğenemedimde o kadar çok kişi kayıt oluyor ki özel ilgi isteyemiyorsunuz tabii ki). İlk kayıt olduğumda 4 5 iş art arda gönderdiler sonra sene içinde ben arayıp neden iş yok demedikçe çok çok nadir iş gönderdiler şahsen kendi çabalarımla işlere gidip sözleşmem var diye erberkin adını verip call backlerine gittiğim işler oldu ben erberke iş götürme durumuna geldim son zamanlarda.
    Çok daha oyuncusu olup çok daha işe gönderen ajanslar olduğunu (IMC?) ve erberkin sadece çalıştığı ünlü kişilere ağırlık verdiğini düşünüyorum öncelikle bu konuda ne düşünüyorsunuz? erberke kayıt olmakla hata mı ettim kaç yıllık sözleşme yaptırdığımı hatırlamıyorum (öğrenicem) ama 5 ise kendimi erberke bağlamak istemediğime bu konuda adım atmaya free olarak işlere katılmaya karar verdim. Cast ajanslarında çalışanlar/castinglerde çalışanlar lütfen yorum <3

+eğitimim ve deneyimim var ama bir tümay özokur a gidecek kadar değil sanırım onlar daha kendini kanıtlamış insanlarla çalışıyor:)

• Bak Kardeşim Benım ablam oyuncu . Dizilerde Neşe erberk , hakan hekimoğlu bunlar paraları alirlar seni ne ararlar ne sorarlar Oyuncu olmak istiyorsan Craft Ajansa git .İstanbulda Ablam oradan mezun ..
    Ha model olucam diyorsan Çok çok iyi yerler var tipin fiziğin yerindeyse elbet kaparlar dandik dunduk yerlere para yatirmayin bizim izmirde herkes hakan hekimoğluna üye bayiliyorlar 50 100 tl ne arayan var ne soran...
  • bende hataya düştüm İzmirde hakan hekimogluna gittim mankenlik yürüyüş kursu aldim katalog çekimi de yaptirdim ama arayan soran olmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne diyonuz la siz değişikler?
  • BingolluKenan B kullanıcısına yanıt
    craftta olan oyunlara gitmiştim güzel oluyorlar çok workshoplarıda vardı ama kayıt olunduğunu bilmiyordum iyi midir? fiziğim düzgün ama boy 170 modelliğe almazlar bu kadar kısayken. craft erberkten nasıl farklı peki sadece oyuncu mu çalışıyorlar.
  • bg ajans ta arayan soran yok 1.5 ay oldu foto çektirdim 1 hafta once hala koymamışlar bile ilgi 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: taleintelligence

craftta olan oyunlara gitmiştim güzel oluyorlar çok workshoplarıda vardı ama kayıt olunduğunu bilmiyordum iyi midir? fiziğim düzgün ama boy 170 modelliğe almazlar bu kadar kısayken. craft erberkten nasıl farklı peki sadece oyuncu mu çalışıyorlar.

Tam bilmiyorum Ama sağlam orası ablam daha ilk dizisi ön planda olmadıgı halde ayda 7000 TL :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Livu Ajans ve Yayıncılık
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.