Şimdi Ara

Erberk Cast Ajans yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çevremdekilerin isteği üzerine gözlerimin renkli(yeşil) tenimin beyaz saçımın vs kumral kaşımın yukarı sonra aşağı yamuk bir yapısı var.Akrabalar çok güzel yüzlü buluyor beni yaşım 18 ama 16 gibi gösteriyorum.O yüzden şans ne olabilirki diyerek erberk cast ajansa başvurdum 2-3 ajansa daha dün akşam başvurdum erberk bu sabah en erken emailime yollamış mail başvurunuz vs kabul edilmiştir diye işte garanti hesaba 24 tl yatırdıktan sonra dekontu tarafımıza yollayın üyeliğiniz aktif olunca istanbul dışı olduğum için profesyonel dedikleri resimden çektirmem gerekiyormuş istanbul içi olsaydım onların istanbul koru sokaktaki yerinden çektirebiliyormuşuz. sonra resimleri koyduktan parayı yatırdıktan sonra reklam dizi vs yöneticileri beğendikleri yüzleri ajansa bildirip ajans o yüz sahipleriyle irtibata geçiyormuş.Para yatırmadan Erberk firma sahipleri dediğim dizi vs yöneticilerine resimlerinizi üyeliğinizi açmıyormuş.

1. sorum başvuru yaparken yazmadı ama sözleşme vs varmı tazminat gibi durumlar ? (Tecrübeliler bilir)

2. tc yazdım birşey olmaz herhalde ?

Birde dh ya danışayım dedim kusuruma bakmayın bana boş iş gibi geliyor ama çevremdekilerin ısrarı üzerine :) Biraz erberki dolaştığımda bir kaç ünlünün oradan çıkma oldugunu gördüm mesela arka sıradakilerdeki bir kız var o arka sokaklardaki kerimhan duman vs vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellent06 -- 12 Ekim 2011; 20:50:25 >

• Bilenler 2 satır birşey yazarsa memmun olurum :)
  • 18 Yaşına Kadar Sadece Yakın Akraba Ortamında Bulunan Genç, Aslında Yakışıklı Olmadığı Gerçeğiyle Yüzleşmeye Çalışıyor

Babası öldükten sonra annesi ve iki ablası ile beraber 18 yaşına dek Zonguldak'ta yaşayan Mert Osman Kulat, üniversite için gittiği Ankara'daki ikinci yılının ardından yakışıklı olmadığı gerçeği ile yüzleşmeye çalışıyor. Çocukluğu boyunca ailesinin ve çevresindekilerin sürekli olarak kendisini "Aman yakışıklı evladım benim" diyerek çağırdığını ve çok canlar yakacağını iddia ettiklerini belirten genç üniversiteli, yaşadığı hayal kırıklığından dolayı yakınlarına sitem etti.

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=80690

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 12 Ekim 2011; 20:53:21 >

• Sevgili arkadaşım Ben bir ajansta çalışıyorum. Evet sözleşme imzalıycaksın. t.c vermen sıkıntı olmaz bende verdim. sana şunu söliyim bu iş için her şeyi yap . ben yaptım çok iyi para kazandım ve irtibar kazandım. Ayrıca bu işin yakışıklılık ile alakası yok . dizide oynabilrsin. manken olabilirsin.santlarda çalışabilrsin. sana o kadar büyük bir avantaj sağlarki her konuda. sana tavsiyem kendini geliştir. bu işin peşini bırakma. Erberkte iyi sayılan bir ajanstır .sana başarılar dilerim sevgili kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

18 Yaşına Kadar Sadece Yakın Akraba Ortamında Bulunan Genç, Aslında Yakışıklı Olmadığı Gerçeğiyle Yüzleşmeye Çalışıyor

Babası öldükten sonra annesi ve iki ablası ile beraber 18 yaşına dek Zonguldak'ta yaşayan Mert Osman Kulat, üniversite için gittiği Ankara'daki ikinci yılının ardından yakışıklı olmadığı gerçeği ile yüzleşmeye çalışıyor. Çocukluğu boyunca ailesinin ve çevresindekilerin sürekli olarak kendisini "Aman yakışıklı evladım benim" diyerek çağırdığını ve çok canlar yakacağını iddia ettiklerini belirten genç üniversiteli, yaşadığı hayal kırıklığından dolayı yakınlarına sitem etti.

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=80690

Ne Dediğini anlamıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Oğulcan D.

Sevgili arkadaşım Ben bir ajansta çalışıyorum. Evet sözleşme imzalıycaksın. t.c vermen sıkıntı olmaz bende verdim. sana şunu söliyim bu iş için her şeyi yap . ben yaptım çok iyi para kazandım ve irtibar kazandım. Ayrıca bu işin yakışıklılık ile alakası yok . dizide oynabilrsin. manken olabilirsin.santlarda çalışabilrsin. sana o kadar büyük bir avantaj sağlarki her konuda. sana tavsiyem kendini geliştir. bu işin peşini bırakma. Erberkte iyi sayılan bir ajanstır .sana başarılar dilerim sevgili kardeşim

Şimdi oğulcan kardeşim ben yani güvenip parayı 24 tl yatırıp sonra 15-20 tl kaçsa profesyonel 2 resim çektirip koyup dizi reklam vs yöneticilerin görüp beğenmelerinimi bekliycem ? yani ankaradayım öyle her ota istanbula gitmeyelim :) Ve tekrar belirteyim bir çok yerdede renkli gözlü yüzü güzel sağlık sorunu olmayan yüzler aranıyor yazdığı için kafaya taktım ne bileyim çevre ısrarıda var tabi öğrenciyim bir yandan böyle şeyler yapmak istiyorum sıkılıyorum okul ev okul ev :)
    :)

• Öneriler Lütfen
  • Bu alanda Erberk en güvenilir Ajanstır. Yalnız büyük hayallere kapılma çünkü çok fazla alternatifin var. İş alma şansın olsa bile öyle çok paralar bekleme. Ayrıca üye oldum ama aylar geçti aramıyorlar türü evhamlara da kapılma. İstediklleri ücret gayet makul ve geçerli bir rakamdır. Asla suistimal ve saygısızlık görmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 29 Eylül 2014; 9:15:26 >
  • atylantos kullanıcısına yanıt
    Amac?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianMutu10

Sevgili arkadaşım Ben bir ajansta çalışıyorum. Evet sözleşme imzalıycaksın. t.c vermen sıkıntı olmaz bende verdim. sana şunu söliyim bu iş için her şeyi yap . ben yaptım çok iyi para kazandım ve irtibar kazandım. Ayrıca bu işin yakışıklılık ile alakası yok . dizide oynabilrsin. manken olabilirsin.santlarda çalışabilrsin. sana o kadar büyük bir avantaj sağlarki her konuda. sana tavsiyem kendini geliştir. bu işin peşini bırakma. Erberkte iyi sayılan bir ajanstır .sana başarılar dilerim sevgili kardeşim

Itibar kazanmissinda nasil yazildigini ogrenseydin bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.