Şimdi Ara

Erciyes üniversitesi /Kayseri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
3.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vardı bir tane bu yıl mezun oldu memnundu sosyaldi egitim fakultesi erüde cok rahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseri nasıl bir yer ? Ben diğer Anadolu şehirlerinden daha modern ve daha güzel olduğunu görmüştüm. Arkadaşlar için sormuş oldum da merak ediyorum bu Şehri

• gallantt G kullanıcısına yanıt
    Çokta modern degil düşünce açısından dogu illere benziyoda denebilir büyüksehir güzelliğini hafiften hissettirirken aksam 8 9 dan sonra ogrenci mekanları hariç hayat duruyoda denebilir geçim kolay 350 400 le guzel gecinir insan ic anadoluda kırşehir nevsehir sivasa cevre illerine göre gayet iyi bi sehir ama sosyallik bakımından sıfır arada tiyatro oluyo bi kac tane tur firmalari var cevre il gezisi yada sehir ici geziler yapan bide iste erciyes var kış eglencesi onada iste 2 3 ayda 1 gidiliyo

• soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkürler :)

• gallantt G kullanıcısına yanıt
    Ne demek ☺

• soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim. çok rahat derken dersleri geçme vs. anlamında rahat değil mi? aslında ege pdr yi de tercih etmeyi düşünüyorum ama 1 yıl hazırlık sınıfı var ve dersler diğer pdr lerden daha zormuş psikoloji derslerini ingilizce işliyorlarmış. ben kayseride yaşıyorum zaten. belki erciyesi tercih ederim. yarına kadar düşünürüm.

• Ders gecme anlamında yani benim ne kadar egitimde arkadasim varsa büte kalmadan geciyolar psikoloji ingilizce zorlar cunku cok makale ceviriceksin ama simdide ege nin adi var onuda dusun derim

• İnşaat mühendisliği gelecek büyük ihtimal. Bu arada ankaradan gidecek var mı?
  • Erciyeste bilgisayar veya mühendislik okuyacaklar pm atsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.