Şimdi Ara

Erciyes üniversitesi /Kayseri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
3.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen hemen her bölümde arkadasim var . Kayserideki 3.yılım her türlü yardım edebilirim ister dm atın ister buraya yazın
    Not: sevap +++ icin actim konuyu 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölüm ne hocam Bilgisayar mühendisliği ana tercih kemik kadrosuna katayım mı sence? İkinci öğretim geliyor yazarsam düz+iö yazarım 139 bindeyim.

Sence Yalova ,Manisa,Mersin,Kayseri arasından hangisini tercih edersiniz? Aşağı yorum atacaklar olanda cevaplarsa çok iyi olabilir
  • Diş Hekimliği nasıl erciyesin yurtlara ve öğrenci evlerine ulaşımı nasıl ulaşımda sıkıntı yaşarmiyim gitsem

• erciyes tıpta okuyan arkadaşın var mı? Erciyes tıp hakkında herhangi bir bilgi verebilir misin
  • Bilgisayar mühendisliğinin eğitini hakkında bilgiye ihtiyacım var şehri falan geçtim artık düşündüğüm tek şey eğitim

• karayelpoyraz kullanıcısına yanıt
    Muhendislikte iyi bizim okul baya zorluyo ama akredite olmasi buyuk bi avantaj ve Türkiye de iyi olarak nitelendirilen bi okul yazabilirsin bence ama pc muhendisligi yazmayı bi daha düşün derim gelecegini iyi görmediklerini biliyorum yani itülü ytülü odtülü hacettepe li felan her zaman onde oluyo yani fikrimce elektrik elektronik 2.ogretimler gelebilir. Dusunebilirsin

• veterinerlik fakültesi nasıldır hocam sanırım çiftliği yok ama hastanesi vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Galatasaray Üniversitesi / İTÜ
    11 yıl önce açıldı
    Karabük tıp fakültesi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tipisteyenbiri T kullanıcısına yanıt
    Erciyes hemsirelikteyim ama sorsan 20 den fazla tıpcı arkadasim var bence yazılabilir hocaları zorluyor ama finalinin olmaması komite sistemi olması büyük bir şans ayrica akredite olmasi eğitiminin güvence altına oldugunu gösteriyor tıp hocalarına gelirsek çoğu cana yakın bizim derslere felan giriyolar ordan biliyorum. Egitimi guzel ama labarotuvarlarimiz cok eski bence yani kadavra 10 yıllık bina 50. Felan :/ eger erüdeysen her zaman dinamik kalıyorsun her 5 6 haftada 1 tane komiteniz oluyo (bizim modül sistemi komiteden farkı bide lanet vizemiz var) komiteden sonra 2 hafta yatarsın yada 1 hafta sonra tekrar diger komiteye çalışırsın sistem boyle ama Kayseride tıp okurken Sıkılır mısın evet ama akreditesi olmayan bi üniversitemi erciyes mi desen erciyes derim

• dom88135 D kullanıcısına yanıt
    Dis hekimligi ultra zor yani bize gore en zor bolum cunku vizeleri mayısta finalleri temmuzda olur herkes gider sen kalırsın pratikleri bir tek kolay diye biliyorum baya zorluyo hocalari bence orda okuyan biriyle birebir gorusmelisin

• soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    ben kocaeli konya ve kayseri arasında kaldım,kocaeli ye daha sıcak bakıyorum ama kayseriyi de övmüşlerdi o yüzden merak ettim. bu yazdığım 3 yer de akredite
  • MR.GodFatheR kullanıcısına yanıt
    Hastane konusunda pek bilgim yok ama stajda zorlandıklarını duymustum vize final zamana cok artı artı calismana gerek yok en azindan bizim yurttakiler oyleler

Yasanabilirlik eglence bakımından kocaeli ama bütce açısından kayseri karar senin hocam :)

• soulfly86 S kullanıcısına yanıt
    yani bütçe konusunda büyük bir sıkıntım yok ama zaten güneydoğuda yaşıyorum kayseri gibi yerlerde de zorlanmam eğlence vs. açısından. çok kararsızım
    Kayseride gezebilirsin yani il dışı çünkü her yere çok yakın ama kayseri icinden büyük bi atılım bekleme talas anayurt ogrenci mekani harici saat 20 de hayat bitiyo

• Hukuk hakkinda ne diyebilirsin ? Arkadaslarin memnun mu ?

• Güçlü asker kullanıcısına yanıt
    Arkadaslarim hukuk okumaktan memnunlar ama kayseride okumaktan degil :D okulun diger tarafinda zaten hukuk çok görmuyorum onları ama sistemli çalışıyorlar çok stres yapanlar basarisiz oluyolarmis bildigim kadariyla ama en onemli sey derslere girmekmis bu kadar biliyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal ortam nasıl ve konya nasıl konusundaki yazılanların çoğu kayseri için de geçerli diyorlar ne kadar doğru ?

• ginflon kullanıcısına yanıt
    Sosyal ortam yok denecek kadar az yani bahar senligi olmayan bi okuldan bahsediyoruz ama bu yıl helal olsun dedim 5 6 tame konser oldu

• eğitim fakültesinde pdr bölümü okuyan arkadaşınız var mı? varsa memnunlar mı hocalardan filan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.