Şimdi Ara

Erdemle Mücadele Et: Takdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yenilenen Takdir Sistemi ustaca takım oyunlarını ödüllendirebilmenin yeni yollarını sunuyor.
    http://tr.leagueoflegends.com/tr/featured/honor

SSShttps://support.riotgames.com/hc/tr/articles/115008474148

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 15 Haziran 2017; 1:57:57 >

• Güzel olmuş artık daha (kibor) oyuncular görcez
  • Acaba daha önceden ban yiyen oyuncular 0. seviyeden mi başlayacak yoksa 2 level dan mı?
  • Ne zaman gelecek acaba. Ben bu haberle birlikte başlar diyordum da haber geldiğinden beri 2 oyun bitirdim yok böyle bir şey.
  • riot zekice davranmış, honor sistemi hiçbir işe yaramazken o skinleri iyi kullanıp bu sistemi de tekrar canlandırıyorlar
  • Muhtemelen 2den başlar ama kesin bilgi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: EverChanging

Muhtemelen 2den başlar ama kesin bilgi yok

Ticket attım bekliyorum merak eden olursa alsın rezini cevaplanınca editlerim.
  • Takdir Sistemi’ne neden 2. seviyeden başlıyorum?
    Takdir güncellemesi herkes için yepyeni bir başlangıç olacak. Yeni sistemde tüm oyuncular 2. seviyeden başlayacak ve 5. seviyeye kadar yükselebilecek; ancak disiplin işlemleri görerek 0. seviyeye kadar düşmek de bir ihtimal. Bembeyaz bir sayfa açmak ve yalnızca oyun oynayarak bedava ganimet kazanmak için mükemmel bir dönem!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norain

Takdir Sistemi’ne neden 2. seviyeden başlıyorum?
    Takdir güncellemesi herkes için yepyeni bir başlangıç olacak. Yeni sistemde tüm oyuncular 2. seviyeden başlayacak ve 5. seviyeye kadar yükselebilecek; ancak disiplin işlemleri görerek 0. seviyeye kadar düşmek de bir ihtimal. Bembeyaz bir sayfa açmak ve yalnızca oyun oynayarak bedava ganimet kazanmak için mükemmel bir dönem!

Evet okudum ve anladım ama 14 gün ban için bir istisna olur mu diye sormak istedim. Neyse bi bakalım ne olacak umarım beyaz bir sayfa olur
  • "Yeni sistemde tüm oyuncular 2. seviyeden başlayacak" yazdığına göre öyledir herhalde. banlanan kişiler için bir şey yazmamışlar.
  • belli bir tarih varmı beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.