Şimdi Ara

Erdoğan'a Açım Diyen Kadın Fikir Değiştirdi. Ben aç değilim. Cumhurbaşkanımı çok severim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günü kurtarayım derken yarınları satıyorsunuz teyzem. Bu zihniyetle aç kalmaya, sürünmeye devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadin tipik bir kişilik kendi işi görüldü lafini değistirdi yazik.

• Arkadaş ne işi ne görüldüsü, ne yardımı ne parası?
    Buna yakınlarından, çevresinden uyarmışlardır. Ne yaptın sen. Bizide kendinide yakarsın diye. Bu da R yaptı. Hatta ne diyeceğiini bile söylemişlerdir.

• Şaşırtmadı U dönüşü. Zaten o kadının aç olduğuna hiç inanmadım. Çünkü insanımızı ve zihniyetini tanıyorum.

• bu nesil 50-60 yaş ve üstü yaklaşık 20 yıl kadar daha yaşayacak. Gerçekten tek çaremiz z kuşağı. 30 40 yaşına kadar bu hükumetle yaşamak istemiyorum artık.

• Kadını gömmüşler resmen ama hak etmiş.  

• quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

Kadın ciddi ciddi "Yukarıda Allah, aşağıda o" dedi ve devletin valisi buna "evet" diyerek mi tepki verdi? Kimse değinmemiş bile buna, durumlar müthüş xd

Zamanında bir dayı demişti ya hani " E toplanıp Allah diyek o zaman diye" aha işte toplanıp Allah demeye de başladılar  

• Biz zaten bunların oy değiştirmesini beklemiyoruz seçim dönemi bunların hepsi dönecek.

Ulu Önder Atatürk'ün de dediği gibi "bütün ümidim gençliktedir."

• niye nükleer santral, hes, baraj falan yapıyor ki akp?

elektrik üretimi için gerekli türbinler hazır, baya var, milyonlarca, bağla bunlara, bedava elektrik.

• Valla acımıyorum inş daha beter olursun güzel dönek teyzecim.

• Arkadaşlar hepimiz batan bir geminin ister istemez yolcularıyız gemi su almaya devam ediyor biz ise ölmeyi bekliyoruz kurtulmayı ümit edenlerin umudundan istiyorum ben hala inanlar var oylarla bunların gideceğine.

• Bence kadına fazla yüklenmeyin ana yüreği işte oğluna iş bulacağız demişler 2-3 kelime ezberletmişler. Karşısında oturan kişi vali diye biliyorum kadın birşeyler söylediginde evet evet diyip öğrettigi şeyleri söylemesini söylüyor bir nevi böyle dönüş iyi oldmu tabiki yakışmadı ama yazık günah şu düştügümüz hale kadına 3-5 bişey verip oğluna iş verdiler gariban kadında ne yapsın işte mecbur ezbere konuşuyor kamera karşısısında

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter62 -- 23 Mayıs 2021; 23:34:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lefter62

.

sen dönersen, ben dönersem, o dönerse, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter62 -- 23 Mayıs 2021; 23:34:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877

geçen isyan eden adamda fikrinden dönmüştü muhtemelen iletişime geçip bir şeyler verip susturdular 

fayda etmez gidicisiniz üzgünüm.

Bence bunlar seçimle gitmez, hele Erdoğan hiç   emekli olur ya da oğluna sağ koluna filan bırakır işi anca

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Kaç yaşındasın be teyze, bu dünyada maneviyatında başka ne kalmış, azıcık gururu kendine çok mu gördün. Oğluna iş umuduyla oraya gidip sözünün arkasında duramıyorsan yarın oğlun işsiz, aç kalınca yine yalvarmaya gitme boşuna, bu sefer seni böyle çağıranda olmayacak.

Bence herkes olayı yanlış yorumluyor. Kadının şikayet ettiği bir şey yoktu ki. Sadece gidip açım diyip yardım dilendi orada. Videodan da belli olduğu gibi istediğini almış. Olay budur.

• gercekte olabilir yalanda(para alma amacli)

gercekse vah ulkenin haline herkes yalanci nerdeyse

yalansa para almak icin yaptiysada bu sekilde yardim yanlis isteyene degil ayni durumda olan herkese esit yardim yapilmali yoksa dilencilik kulturu alir basini gider

• iyi ki ben aç değilim kuzenim açmış dememis
  • Zavallı ecevit'e yazar kasa fırlatmışlardı.O da "işi bilmediğinden" adam kahraman ecevit de halk düşmanı oldu.Halbuki sıkıştırıp açıklama yapsaydı "yazar kasayı tamire götürüyordum elimden kaydı" diye neler olurdu.

dip ecevit'i kıbrıs için severim 28 şubattaki omurgasızlığı içinde yererim o başka.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.