İlgiye dostluğa barışa açım demiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 17 Şubat 2021; 22:38:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erdoğan'a Açım Diyen Kadın Fikir Değiştirdi. Ben aç değilim. Cumhurbaşkanımı çok severim. (3. sayfa)
-
-
Oo ilgi dedin mi akan sular durur. İşin erbabı , üstadı bunlar." Kuzenini de al git " -
açım demesim; bacım dedim :)
-
insan böyle birşey işte çok yadırgamamak lazım siyasi görüşün ne olursa olsun garibansan ve umut besliyorsan ne yazıkki kendisi ülkenin tek adamı :)
-
Konu tarım destekleme yardımı desteği konusundaki çiftçi amcanın durumu gibi olmuş.
İlk gün foxhaber: bu yılki desteği alamadım.
Sonraki gün ahaber; desteği aldım
Ertesi gün foxhaber; destek aldın diyorlar, hani nerde...
Sonraki gün ahaber; yetkili ona ödeme belgesi gösteriyor, çiftçi evet bu kadar para aldım.
Ertesi gün Foxhaber; arka ses, bu ödeme geçen yılın ödemesi; çiftçi evet öyleymiş, bu yılın desteğini alamadım.
Sonraki gün ahaber; çiftçi desteği almış, ödendi belgesinde tarih bu yıla ait
Ertesi gün Foxhaber; çiftçi desteği alamamış. Dış ses, tarım bakanı tarımın özel şartlarından dolayı bu yılın ödemesi geçen yılın ödemesidir dedi.
Sonraki gün ahaber; çiftçiye bu yıl para ödenmiş
Ertesi gün Foxhaber; çiftçiye bu yılın parası ne zaman ödenecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 17 Şubat 2021; 22:52:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadın açta kalsa evsiz sokaktada kalsa oyunu devamli akp ye verir.Bu hiç birzaman değişmez.Oyunu değiştirmesini umut ettiğimiz kişiler gençler olmalı.Yaşlı ve cahil kesim bu ülkenin gençliğini 2 makarna kömüre satalı çok oldu. Aldıkları bedava makarnayı yaktıkları 2 torba kömürün bilmiyorlarki parasını doğmamış torunları ödeyecek.
-
Ses montaj gibi duruyor, maske hareketlerini ve mimiklerini inceler misiniz?
-
vay be
sanki sesle görüntü farklı kişilerinmiş gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 18 Şubat 2021; 0:52:50 >
Bu vukuatlarda hep Malatya'dan çıkıyor.
Ya para ile yada tehdit ile döndürmüşlerdir para ile dönmüş ise beter olur umarım.
-
Ne varki bunda kadın açtır sonrasında doyurmuşlardır artık aç değildir. Fikir değil durum değişmesi bu
günü kurtarmakla çözülemeyecek mertebeye gelindi artık.
-
sonra derler muhalefet kötü a:Sd:AS:D
seçmenlerin çoğu böyle.
-
Aha bunlar Müslüman işte bakın başına Allah için türbanda takmış Müslüman herzaman hak yolundandır falan filan gene İslama saldırmak zorunda kaldım ama napıyim işte memleket bunun gibiler dolu olduğu için yaşasın Ateizm.Kafir yapmaz bu kadının yaptığını hiç yoksa basının karşısına çıkıpta insanların gözünün içine baka baka böyle karaktersizlik yapmaz.Nasıl güzel Müslüman değilmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 18 Şubat 2021; 14:17:6 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X