Şimdi Ara

Erdoğan’dan, Özkoç’a 1 milyon liralık tazminat davası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Novagate

benim için sıkıntı veya değil, orda direkt recep tayyip erdoğan diyerek edilmiş ağır hakaretler var.
    hesabını dayak yiyerek verdi bir de mahkemede hesap verecek.

Alıntıları Göster
    Benim sorduğum soru başka siz ona cevap verin, eğer cevap verebilecekseniz. Erdoğan'ın şehide kelle demesi ve teröriste sayın demesinde sizin için sıkıntı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoyu bile çarpıtıyor işte. Videoda açıkça "şehitlerimize kelle diyen kişi" diyor ama bu hala isim verdi diyor. Başka çaresi yok zira "kime dediği anlaşılıyor" dese o zaman rtenin dediğini "isim vermedi ki" diye savunamayacak.
  • Hükümetin tek başına verdiği bir karara katılmayan hain şerefsiz oluyor yani

İyiymiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

Benim sorduğum soru başka siz ona cevap verin, eğer cevap verebilecekseniz. Erdoğan'ın şehide kelle demesi ve teröriste sayın demesinde sizin için sıkıntı var mı?

Alıntıları Göster
    benim için sıkıntı olun veya olmasın bir kişiye hakaret küfür edersem hukuken ceza almam normal.
    sizin için bir kişi bir kişiye hakaret küfür ederse bu suç değil mi?
  • Ancak hakaret özelinde tazminat açılır birşey olmaz.
  • kılıçdaroğlu erdoğan bana hakaret etti diye dava açmıyor neden acaba erdoğan hakaret etmediği için olabilir mi
  • Çok ilginçtir; RTE'nin ne dediğini veya demediğini, kime dediğini her zaman troller ve yalakaları açıklamak zorunda kalıyor.

Bu arada 1 milyon ne lan! Paraya doymadı adam.
  • 5 kuruşluk tazminat davası açıyor. Ahaber de haberi yapılmamış anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

Çok ilginçtir; RTE'nin ne dediğini veya demediğini, kime dediğini her zaman troller ve yalakaları açıklamak zorunda kalıyor.

Bu arada 1 milyon ne lan! Paraya doymadı adam.

Yiyorsa bunu da açıklasın konuyu açan arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

5 kuruşluk tazminat davası açıyor. Ahaber de haberi yapılmamış anlaşılan
    manevi tazminat davalarında kişi kendi maneviyatı tutarına göre belirler, kılıçdaroğlu 5 krşluk dava açıyorsa kendini 5 krş olarak görüyor demektir bunun hukuki olarak anlamı budur..
    ama bunu söyleyince grubu da seçmeni de gururlanıyor alkışlıyor falan
    bunlar da ülke yönetecek hukuk nedir manevi tazminat nedir haberleri bile yok.

bu arada dünkü olayla ilgili 5 krşluk davanın linkini atsana bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Mart 2020; 17:11:22 >

• quote:

benim için sıkıntı olun veya olmasın bir kişiye hakaret küfür edersem hukuken ceza almam normal.
    sizin için bir kişi bir kişiye hakaret küfür ederse bu suç değil mi?

Alıntıları Göster
    Tabiki de suç olmalı. Ama birisi için bu küfür hakaret düşünce özgürlüğü sayılıyorsa bir problem vardır demektir.

• quote:

Erdoğan Kılıçdaroğlu'na hakaret etmedi, yalanlara algılara kanma.
    Erdoğan Kılıçdaroğlu'na "Esad ve İsrail'in insansızlaştırma politikasına destek veriyor" dedi.
    İşte ne dediğini kendi kulaklarınla duy;
    https://streamable.com/gepl2

Alıntıları Göster
    "Yalan onlar inanma, algılara kanma" Dayı ile bir akrabalık var mı?

Erdoğan’dan, Özkoç’a 1 milyon liralık tazminat davası

• quote:

manevi tazminat davalarında kişi kendi maneviyatı tutarına göre belirler, kılıçdaroğlu 5 krşluk dava açıyorsa kendini 5 krş olarak görüyor demektir bunun hukuki olarak anlamı budur..
    ama bunu söyleyince grubu da seçmeni de gururlanıyor alkışlıyor falan
    bunlar da ülke yönetecek hukuk nedir manevi tazminat nedir haberleri bile yok.

bu arada dünkü olayla ilgili 5 krşluk davanın linkini atsana bakayım

Alıntıları Göster
    Sen olayı yanlış anlamışın. KK'nun RTE'ye "Sen 5 kuruşluk adamsın" demesidir bu.

RTE'nin ederi 1 milyon ise aramızda toplayalım da kurtulalım o zaman

• quote:

Sen olayı yanlış anlamışın. KK'nun RTE'ye "Sen 5 kuruşluk adamsın" demesidir bu.

RTE'nin ederi 1 milyon ise aramızda toplayalım da kurtulalım o zaman

Alıntıları Göster
    KK, RTE'ye sen 5 krşluk adamsın demiyor, KK "5 krşluk maneviyatım olduğu için 5 krşluk dava açıyorum" diyor, bunun hukuki okuması budur.
    ama herkes de alkışlıyor böyle bir komedi

dünkü olayla ilgili açılan 5 krşluk dava nerede at demiştim, o da mı yalan yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Mart 2020; 17:25:0 >

• quote:

"Yalan onlar inanma, algılara kanma" Dayı ile bir akrabalık var mı?

Alıntıları Göster
    bak dünkü olayla ilgili kk 5 krşluk dava açtı demiştin, bakalım yalan mıymış değilmiymiş.
    bakalım resimdeki day doğru mu söylüyor hep beraber görelim, olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Mart 2020; 17:28:44 >

• Kusura bakma ama senin kafatasının içinde olana veya olmayana müdahale edemem. Sen öyle anlıyorsan o senin eksikliğin.

RTE'nin maneviyatı 1 milyon mu ediyor yani!? İstanbul'da bir daire parası

5 kuruşluk link falan atamam, elinin altında internet var. Burada boş beleş propaganda yapana kadar açar bakarsın..

Bu arada açıyor dedim açtı demedim. Tekrar oku istersen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 5 Mart 2020; 17:33:43 >
  • quote:

KK, RTE'ye sen 5 krşluk adamsın demiyor, KK "5 krşluk maneviyatım olduğu için 5 krşluk dava açıyorum" diyor, bunun hukuki okuması budur.
    ama herkes de alkışlıyor böyle bir komedi

dünkü olayla ilgili açılan 5 krşluk dava nerede at demiştim, o da mı yalan yoksa.

Alıntıları Göster
    Kardeş sen Erdoğan'a aşık falan mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E0AECD5C0

Kardeş sen Erdoğan'a aşık falan mısın

Alıntıları Göster
    Çok seviyor galiba. Sorduğum soruya cevap vermedi.

• quote:

Kusura bakma ama senin kafatasının içinde olana veya olmayana müdahale edemem. Sen öyle anlıyorsan o senin eksikliğin.

RTE'nin maneviyatı 1 milyon mu ediyor yani!? İstanbul'da bir daire parası

5 kuruşluk link falan atamam, elinin altında internet var. Burada boş beleş propaganda yapana kadar açar bakarsın..

Bu arada açıyor dedim açtı demedim. Tekrar oku istersen..
    manevi tazminat davasını kim açıyorsa kendisinin maneviyatına verdiğini düşündüğü değer kadar açar.
    demek ki kk kendisini 5 krşluk olarak görüyor ki 5 krşluk dava açıyor,

noldu haberi bulamadın değil mi, çünkü dünkü olay hakkında kk'nın açtığı bir dava YOK!!

konuş ak partili dayıcığım konuş, ifşa et bunları ağzına sağlık Allah sana ömür vesin

Erdoğan’dan, Özkoç’a 1 milyon liralık tazminat davası

• He birader he.. öyledir senin dediğin gibidir he..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.