Şimdi Ara

Erdoğan’dan, Özkoç’a 1 milyon liralık tazminat davası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jackal78

He birader he.. öyledir senin dediğin gibidir he..
    manevi tazminat davası; aynı işlem veya eylemler nedeniyle bireyin yaşadığı üzüntü, elem ve yıpranmanın yol açtığı manevi zararların giderilmesini amaçlayan bir dava türüdür.

demek ki kk'ya göre erdoğan kendisine 5 krşluk manevi zarar vermiş, 5 krşluk adamım diyor yani

chp tayfası chp meclis grubu da alkışlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Mart 2020; 17:48:10 >

• Jackal78 kullanıcısına yanıt
    Ona bakma sen, gene işleri işine geldiği gibi anlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

manevi tazminat davası; aynı işlem veya eylemler nedeniyle bireyin yaşadığı üzüntü, elem ve yıpranmanın yol açtığı manevi zararların giderilmesini amaçlayan bir dava türüdür.
    https://barandogan.av.tr/blog/tazminat-hukuku/maddi-manevi-tazminat-davasi-nasil-acilir.html

demek ki kk'ya göre erdoğan kendisine 5 krşluk manevi zarar vermiş, 5 krşluk adamım diyor yani

chp tayfası chp meclis grubu da alkışlıyor

Alıntıları Göster
    Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na söylediği lafın değeri o kadarmış demekki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu he diyorum,tamam diyorum, haklısın diyorum.. KK 5 kuruşluk, RTE 1 milyonluk insan diyorsun, anlaştık işte. Hala ne linki derdindesin o zaman anlamadım ki
  • Yav siz bu mala neden cevap verip kendinizi yoruyorsunuz. Beyinsizle münakaşaya giren de onun gibi görünür bilmez misiniz. Yapmayın bırakın kendi halinde konuşsun.
    Konu kimin kime hakaret ettiği değil ki zaten. Konu insanı ahlak. Mahkeme ne derse desin herkes hangi söz kime söylenmiş biliyor yani büyümenin amacı ne? Çoluk çocuk gibi düello yapıyorsunuz sanki 1 milyonu siz alacaksınız ahahah he deyin geçin la. Oda sevinsin babası yaa kk yada erdoğan sanki ahahah. Bu forum git gide kalitesizlesiyor yeminle yaa hergün gülmeden çıkamıyorum burdan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt
    Anlamaz anlayamaz. Çünkü niyeti anlamak değil. Çünkü arkadaşa göre birinin birine şerefsiz demesinin maddi olarak bir karşılığı var. 1 milyonluk insan olunca çok şerefli olacağız 5 kuruşluk insan az şerefli ahahah kafan güzelmiş güle güle kullan.

• Her chp milletvekili 30 kağıt atsao para çıkışır. Kk ceza yiyince öyle yapıyorlar.

• Daha önce de KK tazminata mahküm olmuştu 300 bin TL civarı
    O parayı kimler ödedi araştırılsın.
    Engin'in 1 milyon TL'lik tazminatını kim hangi güçler ödeyecek????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Mart 2020; 19:50:22 >
  • kazandıkları yetmemiş demek birde tazminattan kazanayım, gelsin paralar demiş
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Kazandıkları derken? Sıfırlamaya çalıştığı milyonlardan bahsediyorsan o kazanılmıs olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskan 1 milyon ne ya, senin elinin kiri, senin sanina 1 milyarlik falan dava acmak yakisirdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.