Evet isirdigini anlayamiyorsun fakat insana bulasmiyorlar ben balkondayken balkon icine giren olmuyor yine de dikkat ediyorum balkona girerse hemen iceri girmeyi denerim ustume basima carptigini gorursemp a$ı olurum disarda bir rota fark ettim hep oradan ucuyorlar binanin arkasina dogru gidiyorlar yakinlarda bir yerde yuvalari olabilir belki.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erdoğan'dan sokak hayvanları ile ilgili açıklama (3. sayfa)
-
-
bunlar kısasçı arkadaşlar bir çocuk ölürse bir köpek uyutulacak, kısasa kısas.
yüce rabbim aklıma mukayet ol.
-
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, saldırgan başıboş sokak köpeklerini toplamaya çalışan belediye çalışanlarını köpek severlerin taşladığını açıkladı:
"AOÇ'de açılışını yaptığımız yerde 50 tane sokak hayvanı var saldırgan, gelene gidene saldırıyor.
Biz onları oradan almak istedik. Yenimahalle'den bir sürü hayvan sever geldi 'Bunları buradan alamazsınız' dediler. Başıboş köpeklerinin uzak bölgeye yapılmak istenen barınağa götürülmesine de izin vermediler.
Gölbaşı'nda bir apartmanın bahçesinde başıboş sokak köpekleri gezdiriliyormuş. Gelen 'Ben çocuğumu evden çıkaramıyorum' şikâyetiyle bölgeye ekip gönderdik ama hayvan severler araçları taşlayarak ekipleri engelledi." Bunlar daha başlangıç!
Yakın gelecekte tüm Türkiye'de sokak köpeklerinin toplanması hız kazanınca belediye çalışanları daha büyük engellerle karşılaşacaklar.
Attıkları her adım takip edilecek, videoya alınacak. En küçük hatalı müdahalede büyük protestolar yapılacak.
"İşte köpeklere böyle eziyet ediyorlar", "Öldürmeye götürüyorlar" diye videolar paylaşılıp sosyal medyada linç kampanyaları başlatılacak.
Bazı radikal hayvan severler çok organize. Emin olup birkaç yanlış müdahaleyi sosyal medyada 'TT' yapıp, dünyanın gündemine bile sokabilirler. "Türkiye'de köpekler katlediliyor" gibi paylaşımlarla dünyayı bile ayağa kaldıracaklar.
İşte o zaman ne yapılacak?
Köpek toplayanların taşlanması - MEVLÜT TEZEL (sabah.com.tr)
-
Köpek itlafcı taraftan görünüp, höyvönsövörlör cök örgönözö bönlör köpök öldörtmöz diye propaganda yapanlar bile var haha..
Oraya cevik kuvvet, yetmezse jandarma gider ve karsı gelen meczupların kafalarına vura vura toplarlar.. Ikincisi avrupa ülkelerinin sokak köpegi itlaf konusunda söyleyebilecekleri hicbir sey yok.. Kendileri zaten o uygulamayı yıllardır yapıyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Mayıs 2024; 10:10:1 > -
100000000000 köpek 1 insan canı değildir.
Gerekenler yapılsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski parti yok secmen de ayni kafada degil.. O yuzden bunlardan ataturk yolundan gitmelerini, modern ve muhasir medeniyet hedeflerini bekleyemiyoruz...
Tipik ortadogu arap kafasi var bunlarda.. Hatta sunu soyleyeyim araplari zivanadan cikmaya karsı din koruyor.. bunlarda boyle bir mekanizma da olmadigi icin boyle oluyor ortadogulu olup sekuler olmak hic kolay degildir cunku uzerindeki o arap kafasini atman imkansiza yakindir..
yani o zaman ne olur aynen boyle olur.. almanya'ya ozenirler, hans helmut diye gezerler, sonra ulke almanya gibi olsun itleri toplayalim dersen melemeye baslarlar cunku adamlardaki kafa arap kafasi.. sokakta kopek olmasinin vehametini anlayabilecek kadar kafa yapisi avrupali degil..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Haziran 2024; 23:49:53 >
Git imanı tazele aynı sorun peygamber zamanında oldu insana zarar verenler engellenir dedi ,ve itilaf edildi sizin gibi sözde tatlı su solcusu , evinden uzakta villa da vsvs hiç köpek görmez gider iki mama alınca kendisi süper kahraman zannedersiniz
Ne calismasi olm? Ataturk oleli 100 sene olmus. O zaman insanligin gelmis oldugu medeniyet seviyesiyle bugunku bir mi? Belki 2 kati fark vardir. Adam her halukarda caginin fersah fersah ilerisinde.
O zaman ileride olasi bir savasta Ataturk'un 1. Dunya savasi'ndaki, Kurtulus Savasi'ndaki taktikleriyle savasalim. Aksini savunan hain olsun. 1924 Anayasasi'yla devam edelim. Tek kelime degismesin, eklenmesin. Cunku Ataturk cikardi o anayasayi.
Akliniz sira biri Ataturk yanlis yapmis diyecek, siz oradan bunlar Ataturk dusmani edebiyati yapacaksiniz. Yaw he he.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sokak köpekleri hakkında önemli bir yazı.
Sorulara cevap vermemek için beni engelledi yalanını söyleyen de ilk defa görüyorum. O üyeye çok dikkat et.
https://forum.donanimhaber.com/turkiye-de-kuzen-evlilikleri-yasaklaniyor--158768086
Şu konuyu okuduğumu anladığı için de böyle yalana sığınmış olabilir. Fena patlamış bu konuda.
-
x (formerly twitter)Furkan Bölükbaşı (@furkancerkes) on Xhttps://x.com/furkancerkes/status/1795362952209670247
Bizim çakma zafercilerin yörüngesi bölükbaşıdır. Bu eleman köpekler ölsün diye full time lobi yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 3 Haziran 2024; 17:7:29 > -
Beğenmediğimiz Romanya bile bizden akıllı çıktıı bu konuda.
sabahRomanya’da başıboş köpek sorununa çözüm böyle geldi: Ülkede infial yaratan olay sonrası harekete geçtilerhttps://www.sabah.com.tr/gundem/2024/05/24/romanyada-basibos-kopek-sorununa-cozum-boyle-geldi-ulkede-infial-yaratan-olay-sonrasi-harekete-gectiler -
Evinde fare görse ne yapacak koltugun üstüne cıkıp fareeeeeeeeeeeeeeeeee der
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Haziran 2024; 23:38:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X