Nerede öyle bir sey söylemis? x (formerly twitter) T.C. İletişim Başkanlığı (@iletisim) on X https://x.com/iletisim/status/1795755622157426785 |
Erdoğan'dan sokak hayvanları ile ilgili açıklama (2. sayfa)
-
-
Atatürk'ün 1932 tarihli itlaf emri var köpekleri itlaf edin diyor.. Medeniyet hindistan gibi yasamaksa ben böyle medeniyet yerine AKP medeniyetini tercih ederim..
-
Bu problem artık çok büyümüştü. Köpeklerin itlaf edilmesine gönlüm el vermiyor ama aklıma bir çözüm de gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanımca bu ülkede bu kadar inatlaşarak ülke yöneten bir hükümetin artık çözecek hiçbir konusu yoktur kalmamıştır. Dilsiz hayvanları uyutmak öldürmek ve katletmenin bu dünyada olduğu kadar ilahi adalet de çok büyük yaptırımları vardır. Ve YÜCE ALLAH bir engelli vatandaşa yada bir dilsiz hayvana yapılan sistematik saldırınının cevabını verirken diğer olaylar gibi pek beklemez. helak da olabiliriz. Küçümsemeyin sakın inanan için diyorum. inanmayanla muhabbete girip örnekler vermesin. İkinci konu hükümet her alanda dayatma politikası uyguluyor özellikle mülteci konusunda çok büyük yalnışlar içerisinde. araplara satılan evler arsalar bu ülkenin milli güvenlik sorunu. Bu şartlar yüzünden benim artık bu hükümete hiçbir inancım kalmadı. İNŞALLAH yanılırım. yanılırsam da çok sevinirim. Umarım ki mülteci sorunu çözülür , herşey rayına girer. Ama bu kafayla mümkün görünmüyor.
-
Ben bu açıklamadan köpek sabıkalıysa uyutulacak diye anladım. 2 ayaklı sabıkalıları hallettiniz 4 ayaklının sabıkasını takip edeceksiniz öyle mi? Ziyaaaaaaa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanla hayvanın eşit olduğunu iddia etmekte; inanca aykırı gibi. Yaradan insanı eşref-i mahlukat olarak yaratmışken. Evrimcilerin yaradılışçılığa inanıyor gibi davranıp; yaradılışcılığa ait değerleri ve kavramları menfaatleri için kullanması da tam bir riyakarlıktır. Hayvanların dillerinin olmadığını iddia etmekte abes durum.
Hayvanlar kendi aralarında nasıl iletişim kuruyor acaba? İnsanların kullandığı diller arasında da farklı diller var. Birbirlerinin dilinden anlamıyorlar. Ayrıca vicdan muhasebesi yapıyorsanız; öncelikle hayatınızdan eti ve diğer hayvansal ürünleri çıkarmanız lazım. Maddi ve manevi menfaat sağlayan ya da sizin için daha önemli olarak gördüğünüz hayvanları kutsayıp; diğer hayvanları önemsiz, değersiz görüp ölmelerinden de rahatsız olmamak nasıl bir vicdan ve insanlıktır. Zamanında sorumluluklarınızı yerine getirmeyip; hatta sorunun çözümü yönünde ki çalışmaları engelleyip (kısırlaştırma-barınak) sorun yüzünden canı yanan insanları suçlamakta hiç ahlaki değil. Konuyla alakasız örnekler vererek, perdeleme yaparak konuyu sulandırmaya çalışmayın lütfen. O konular için ayrı başlık açıp orada fikir jimnastiği yapın.
-
-
Fotoğrafı keserek koyma dostum, kesme ki suçluyu herkes görsün! Köpeğin ısırdığı 10 yaşındaki çocuğu 1 ay hastaneye götürmeyen CAHİL CÜHELA TAKIMINI herkes görsün!!! Sudan korkan, titreyen çocuğu 30 gün hastaneye götürmezsen köpekleri değil fotoğraftaki 50 IQ'luk organik yaşam formunu sorgulayacaksın!
-
Hani kendine yemek vereni isirmazdi? Kuduz eskide kalmisti ama bu kafayla yeni bir salgina donusur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu halkı Erdoğancı yapan Erdoğan değil akılsız muhalefettir. Bu da burda dursun. Özgür efendi hala boş boş popülizm yapsın
-
Hepsi fasa fiso ya. Başlarına gelmediği için boş boş konuşuyorlar işte. İt abi bu it. Yemeği verirken bile ısırır. Daha dün bir yerine ilçe belediye başkanı böyle şov yapıyordu. Seviyordu ah canım diye köpek bir sıçradı yüzünü ısırmaya çalıştı. Başkan ah oh diye yüzünü tuttu falan. Gram akıl yok bunlar da gram.
-
Birde boylesi var
ahahahahah
-
Bizim balkonun önünden karanlıkta sarhos gibi ucarak geciyor bu yarasalar daha önce oturdugum evlerde böyle bir sey yoktu fakat burada geceleri görüyorum en üst kattayım
-
Tek care ulu önderimiz Atatürkün zamaninda basibos sokak kopekleri icin buldugu cozumdur. Hayvanseverler bu sevgilerini sozde birakmayip istedikleri kadar bu kopekleri evlerinde sahiplenmekte ozgurler. Bagislar toplayip kopek ciftlikleri kurabilirler insanlardan uzak yerlerde. Ama sokak ve sehirlerde basibos sokak kopegi olmaz. Kacinci yuzyildayiz? Bir kopek pisliginde ne kadar mikrop var bundan haberiniz varmi? Kuduz asisi olun deniyor Turkiyeye giden insanlara. Denize gidiyorsun aksam arabanin yanina yaklasamiyorsun kopek ordusu istila etmis heryeri, biri biraz ustune kossa hepsi saldiriya gececek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 30 Mayıs 2024; 18:0:34 >
Atatürk diye yatıp kalkarlar ama yaptıkları ile alakalı hiç sesleri çıkmaz. Bildikleri tek şey atam izindeyiz. Ee hadi izinden gidin itlaf edilsin deyin! Olmaaaaaz. Atatürk kim ya ne anlar bu işlerden... Kafalar aynen böyle... Emri var Resmi Gazete'de yayımlanmış. Yo yo şop falandır o atam yapmaz derler :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X