Şimdi Ara

Erdoğan Gezi eylemcilerine 'Sürtük' dedi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eninde sonunda hesap sorulacaktır o günleri iple çekiyorum yemin ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 1 Haziran 2022; 18:44:38 >
  • ADam çıkmış vatandaşa sürtük diyor . çürük diyor. birileri forumda ve ekşi de hala erlik ve jahrein peşinde koşuyor.

Köprüden önceki son çıkış diyoruz adam muhalefet bla bla bla pkk,canan vs.. diyor.

Bizim gibi normal vatandaşın . herhangi bir ideolojisi olmayan sadece doğrusu ve yanlışları olan vatandaşın canını yakıyorsunuz. bunun vebali büyük olur diyoruz adamlar saçma sapan argümanlar güdüyor.

buyrun size gündem .

milliyetçisiniz ya hah işte adam size sürtük dedi buyrun sahneye !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 1 Haziran 2022; 16:27:33 >
  • Ayyaş olduk, çapulcu olduk, aç sefil olduk, çürük olduk, sürtük olduk ama çok şükür yetim ve kul hakkı yiyen HIRSIZ olmadık.

• Geçmişte feto, pkk, yurtdışı uzantılı küreselci liberal ve arap din faşisti ihvan hareketi ve daha birçok ülke düşmanına sürtmüş bir hareketin liderinden gündemdeki zamları unutturmak için yapılan bir açıklama.

• Nekadar güzel bir resim öyle değilmi.
    Kim bilir trene kadar kaç yüz insan yada ilerideki tepenin arkasında. Onlar girememiş kadraja.

Hepside tek yürek.

Lalahan’a tren tuğla getirmiş 1940 lar belki daha erken.

Bir şekilde yerine ulaşması lazım tuğlaların.
    Tek yürek oluş lalahan’lılar.

Erdoğan Gezi eylemcilerine "Sürtük" dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gezi parkına AVM, kışla falan yapılacaktı.
    Ne oldu o iş?

• katarlılar bile bıktı, sonra bae suudi arabistan başladı. gidip gidip araplara para isteyen geziciler değil.

• t24
    CHP'li Karaca: 'Camide içki içtiler' yalanının görüntüleri ortada yok ama AKP Genel Merkezi'ndeki pudra şekercilerinin görüntüleri ortada
    https://t24.com.tr/haber/chp-li-karaca-camide-icki-ictiler-yalaninin-goruntuleri-ortada-yok-ama-akp-genel-merkezi-ndeki-pudra-sekercilerinin-goruntuleri-ortada,1037874

bira "sulu" sigara "kuru" ise, bu da "tozlu" herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 1 Haziran 2022; 17:29:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ağızına sağlık reis iyi demişsin yerinde olsam ana bacı düm düz giderdim hatta sağ sola bile uğrardım. Karşında ana muhalefet olduğu söylenen seçim kaybetmekten başı dönmüş koltuk sevdalısı bir tane basiretsiz var ve aklınca kendisini aday göstermeye çalışıyor. Derdi vatan millet olan biri olsa çoktan kalkmıştı o koltuktan.. Belli ki hesabı çok başka. Ne olduğu belli olmayan yarım akıllı ghandiye oy vereceğime yine sana veririm eline ağızına sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 1 Haziran 2022; 17:39:43 >

• MehmetKarahanlı12 kullanıcısına yanıt

Bugün markete gittim biliyor musun?

• mgora kullanıcısına yanıt

2013 de çocuktun kesin hatırlamıyorsun. Gezi olayları öyle basit bir protesto değildi hükümeti düşürmeye yönelik hamleydi ve buna da yatırımcı çok ters tepki verdi. Yani paralarını ülkeden çektiler o kadar basit bir şey değil. Arap baharı dönemine denk geldi ayrıca gezi olayları. O dönemde bütün arap ülkelerinin hükümetleri darbeyle indirildi.

• Vict0ry kullanıcısına yanıt
    karşındakini kendin gibi biliyorsun. cahil değil karşındakiler. hangi karanlık emellere hizmet etmeye çalışıyorsun bilinmez, ama git dükkanını başka yerde aç.

• Arap baharı dönemine bi bakın. Arabistanlı Lawrance olayları gibi nedense bütün araplar devletlerine hükümetlerine saldırmaya başlamıştı o dönem.

Erdoğan Gezi eylemcilerine "Sürtük" dedi.tr.wikipedia.org
    Arap Baharı - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Arap_Bahar%C4%B1
  • "Enflasyon bu haldeyken gündemi değiştiriyorlar" diyen akıllılar nerede ? Bu sefer akıllarına gelmemiş mi gündem değiştirilecegi ?

Adam koyun gibi güdüyor bunları.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RedPyro kullanıcısına yanıt
    enflasyonu patlatan, gündem uydurup, değiştirene laf etmeye yemiyor, bunu dile getirene laf sokmaya çalışıyorsun. sebep? "akpli değilim ama.." mı? yettiniz artık. tırı vırı işlerden vaz geçin.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Sen ne kadar zekisin böyle . Kim laf etmiyormuş. Hayal mi görmeye basladiniz artık.

Adama diyorumki gündem uyduranin tuzağına düşüyorsunuz da amacı gündem değiştirme olmayanlara akpli diye iftira atıyorsunuz.

Ama bu zekiler şuanda adamın yarattığı gündemle uğraşıyor. Kimsenin aklına ekonomiyi sakladığı lafı gelmiyor ama .

• Vict0ry kullanıcısına yanıt

Sen : 25 Aralık 2011

Tarihinde Katıldı

Ben :09 Haziran 2002

Tarihinde Katıldı

muhtemel senden en az 10-15 yaş büyüğümdür.

Gezi eylemlerinin zirve yaptığı gün gezi parkına uzaklığım muhtemel 50 mt yoktu , ben hayatımda bu kadar barışçı ve onurlu bir eylem görmedim.Bu eylemden sonra eğer yatırımcı kaçmışsa , basit bir protestoyu bile içinden çıkılamaz hale getiren baskıcı ve dinci bir iktidarın ülkeyi götüreceği yeri gördüğü için kaçmıştır.Günümüzde ki ekonomik duruma , berbat ve rezil Akp yönetimine , Akp'nin yancısı fetö darbesine vb bakarsak yanılmamışlarda.Yani suçlu gezi değil kendi halkına hakaret edecek kadar kötü bir yönetim sergileyen Akp ve Akp yöneticileridir.

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    ne kadar çok zeki sözü kullanmışsınız. eksikliğini mi hissediyorsunuz?

sürekli en güçlü iktidar alternatifi olan partiye laf sokmaya çalıştığınızı, şeytanlaştırma çabanızı kimse fark etmiyor mu sanıyorsunuz? komiksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 1 Haziran 2022; 18:16:35 >
  • Gezinin ilk günleri güzeldi sonra belli başlı grupların olaya girmesiyle amacının dışına çıktı. Akm ye asılan pankartlardan ideolojik mevzuya girilmesini hatırlıyorum mesela. Sonra insanların mallarına zarar verilmesi gibi.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    İktidarın da alternatifin de sizler gibi yalakası olmadığımızdandır. Aklınızın almaması doğal.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.