Şimdi Ara

Erdoğan Gezi eylemcilerine 'Sürtük' dedi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gezi olayları pkk li şerefsizlerin provake ettiği bir eyleme dönüşmüştü. Zaten pkk da Türkiye'de yaptığı en büyük şehir ayaklanması olarak görüyor. Onlara dediyse az bile demiştir fazlasını hak ediyorlar.

• https://www.youtube.com/watch?v=UNrUehlUcl4&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözlerini kendisine iade edeceklerin başlarına gelecekleri çok merak ediyorum.

• DramaYoLLaRI D kullanıcısına yanıt

Sen terör ayaklanması görmemişsin, 2015 yılında Sur ilçesi fırat mahallesindeydim. Geziyle uzaktan yakından alakası yoktu. yüzlerce arkadaşımızı tabutla çıkardık ilçeden.

• DramaYoLLaRI D kullanıcısına yanıt

Aynen kanka ya Hendek olayları da hiç yaşanmadı zaten :DD

Revizyonunu s.

• Gezi eylemcilerine değil caminin içine bira şişesi atanlara demiş. Gezi eylemine milyon tane insan katıldı.

• Biz fetöye sürtenleri de pkkya sürtenleri de abdye sürtenleri de iyi biliriz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • her gün kulağı çınlamıyor mu? her gün en az 5 kere saydırıyorum fiyatları görünce...

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    anlayabileceğin kadar basitçe anlatayım: ben kimsenin yalakası değilim. sen öyle olduğun için herkesi de yalaka sanıyorsun zaar. ben cehenneme dönen hayatlarımızda , bundan tek sorumlu olan akp'den kurtulduğumuzu görmek istiyorum. ilk seçimde olacak zaten.

orta çağ zihniyetlerini sevmiyorum, tiksiniyorum. aslını inkar edip, gizli ajandası olan internet trollerinden de midem bulanıyor. zavallılar, insan olmadıklarını bile bilmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 1 Haziran 2022; 22:21:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben en çok yarı cılbak deri pantullu motorcuları merak ediyorum...

• Seviyeye bak, hey maşşallah!

• Lağım ağızlı bide gülücük koymuş. Kobani 1 gezi 2 dir bunu pkk söylüyor ben söylemiyorum. Hendek operasyanlari ayrı bir mevzu zaten akp nin bok yemesi.

• Cevaplarını okudum. Gayet güzel cevap vermiş .

• Ulan "Çapulcuydum" ne ara "Sürtük" oldum Erdoggy :) Yeminle dokunulmazlığı kalksın hakaret davası açacağım.

• Millet aptal mı, millet siyaseti anlamıyor mu sanıyorsunuz. "RTE millete sürtük demiş" algısı taş devrinde ancak tutar. Bu sadece RTE için geçerli değil, diğer partiler için de geçerli.
    Yarın birileri çıkıp belediye otobüslerini yaksa, ortalığı talan etse yakıp yıksa, camilere ayakkabıları ile girip ortalığı talan etse, yanı kısaca her türlü terörü estirse bunlara "eylemci" mi diyeceksiniz? Bir an düşünün durum tam tersi olsa yani iktidar muhalefet yer değiştirse durum ne olurdu sizce?

Yarın iktidar değiştiğinde iktidara karşı doğrudan isyan başlatıp devirme girişimi olursa bunlara "eylemci" mi diyeceksiniz. Gösteri yapmayı geçtim, şu anda bile bir kişi yanlışlıkla İBB otobüsünü yaksa ne olur?

O gün 30 otobüsün yakılmasını normal görenler
    Erdoğan Gezi eylemcilerine "Sürtük" dedi.

Şimdi bir otobüsde bir kişinin neden olduğu ufak hasarı "Organize Kötülük" kategorisine koyuyorlar. Ne değişti dersiniz?

Camiye ayakkabı ile girme olayını normalleştirenler, yarın bir gün roller değiştiğinde eylemciler sizin kutsalınıza böyle girerse ne olur acaba? Girmeyi bıraktım, kutsallarınıza karşı yan gözle bakma algısını bile ülkeyi ateşe verebilecek bir davranışta bekliyorsunuz gerçeği ortada iken, gezide olanları nasıl da masumlaştırıyorsunuz, hiç empati yaptınız mı? Örnek veriyorum havalimanı olayını Atatürk kutsalı üzerinden nasıl da kışkırtıyorsunuz değil mi? Ama RTE'nin gezi olayını cami üzerinden kışkırttığını iddia ediyorsunuz? Son günlere bakalım, günümüz konjoktüründe RTE'ye yaptığınız her salvonun siperi neresi veya nereler. Kutsal saydığınız her türlü şey değil mi?

RTE yaptığı hataların bedelini sandıkta öder ve ödeyecek de, tıpkı eski liderler gibi. Bundan sonra gelecek liderler de yaptıkları hataların bedelini sandıkta ödeyecekler. Siyaset mantığı bunu gerektirir. Ama bu konunun siyasetle bir alakası yok. Tamamen ideolojik duygusallıkla, yandaşlıkla, karşıtlıkla, senin teröristin benim teröristim mantığı ile alakalı bir olgu.

Cumhuriyet kurulduğundan beri yönetime karşı yapılan her türlü kalkışmayı rejimi korumak adına savunanlar, suçlu suçsuz ayır etmeden en basit ölüm şekli mermi yağdırmaktan tut, bombalamak, işkence etmek, hapislerde çürütmek tutun da her türlü muameleyi yapanlar bu kişileri "sürtükler, eşkıyalar, teröristler, çürükler, fukaralar" olarak görüyorlardı. Bu kalkışmalara en ufak gönülden destek verenlere karşı dahi dahi yaşama hakkı yoktur zihniyetinde olanlar acaba neden gezi kalkışmasını alkışlıyorlar" Cumhuriyet tarihinde ilk kez böyle bir şey oluyor. Yani bundan önceki tüm kalkışmaları lanetlerken, bunu alkışlıyorlar.

Türkiye artık eski Türkiye değil. Yarın bir gün iktidar değişir, muktedirler değişir, mağdurlar değişir. Toplumsal bir mağduriyetle büyük bir patlama çıkarsa bugün savunduğunuz "gezi kalkışmasını" size referans gösterirler. Bütün dünya da bu kıyaslamayı yapar. Dij gücler diye ağlarsınız!

RTE'nin sürtük algısı RTE'nin karşıtlarına ve sizin yandaşlarınıza olduğu algısı kadar, sizin liderlerinizin de aynı algıyı RTE'nin yandaşlarına ve sizin karşıtlarınıza söylediğini iddia etmeniz gerekir.

Eğer Erdoğan millete sürtük demişse diğer liderler hayli hayli demiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 2 Haziran 2022; 0:29:9 >

• asau kullanıcısına yanıt

Sen ne anlatıyon değişik

• Seviyelerine düşmemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbarisx -- 2 Haziran 2022; 0:19:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir cumhurbaşkanının halkına küfür ettiğini de gördü bu gözler. Ananı da al git den sonra çıtayı baya bir yükseltti reis.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.