Alanı ekonomi değilmiydi🤔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erdoğan Gezi eylemcilerine 'Sürtük' dedi. (5. sayfa)

-
-
Gezi olayları pkk li şerefsizlerin provake ettiği bir eyleme dönüşmüştü. Zaten pkk da Türkiye'de yaptığı en büyük şehir ayaklanması olarak görüyor. Onlara dediyse az bile demiştir fazlasını hak ediyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=UNrUehlUcl4&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözlerini kendisine iade edeceklerin başlarına gelecekleri çok merak ediyorum.
-
Sen terör ayaklanması görmemişsin, 2015 yılında Sur ilçesi fırat mahallesindeydim. Geziyle uzaktan yakından alakası yoktu. yüzlerce arkadaşımızı tabutla çıkardık ilçeden.
-
Aynen kanka ya Hendek olayları da hiç yaşanmadı zaten :DD
Revizyonunu s.
-
Gezi eylemcilerine değil caminin içine bira şişesi atanlara demiş. Gezi eylemine milyon tane insan katıldı.
-
Biz fetöye sürtenleri de pkkya sürtenleri de abdye sürtenleri de iyi biliriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her gün kulağı çınlamıyor mu? her gün en az 5 kere saydırıyorum fiyatları görünce...
-
anlayabileceğin kadar basitçe anlatayım: ben kimsenin yalakası değilim. sen öyle olduğun için herkesi de yalaka sanıyorsun zaar. ben cehenneme dönen hayatlarımızda , bundan tek sorumlu olan akp'den kurtulduğumuzu görmek istiyorum. ilk seçimde olacak zaten.
orta çağ zihniyetlerini sevmiyorum, tiksiniyorum. aslını inkar edip, gizli ajandası olan internet trollerinden de midem bulanıyor. zavallılar, insan olmadıklarını bile bilmiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 1 Haziran 2022; 22:21:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben en çok yarı cılbak deri pantullu motorcuları merak ediyorum...
Seviyeye bak, hey maşşallah!
Lağım ağızlı bide gülücük koymuş. Kobani 1 gezi 2 dir bunu pkk söylüyor ben söylemiyorum. Hendek operasyanlari ayrı bir mevzu zaten akp nin bok yemesi.
Cevaplarını okudum. Gayet güzel cevap vermiş .
-
Ulan "Çapulcuydum" ne ara "Sürtük" oldum Erdoggy :) Yeminle dokunulmazlığı kalksın hakaret davası açacağım.
-
-
Sen ne anlatıyon değişik
Seviyelerine düşmemek gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbarisx -- 2 Haziran 2022; 0:19:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir cumhurbaşkanının halkına küfür ettiğini de gördü bu gözler. Ananı da al git den sonra çıtayı baya bir yükseltti reis.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X