Şimdi Ara

Erdoğan’ı endişelendiren anket! 10 puan birden düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MetroPOLL Araştırma'nın yaptığı son ankette, Erdoğan’a görev onayı verenlerin oranı 1 yılda 10 puan birden düştü.

MetroPOLL Araştırma, yaptığı son anketi sosyal medya hesabından yayımladı. ‘Türkiye'nin Nabzı Ağustos 2019' başlıklı araştırmada dikkat çeken detaylar yer aldı. Buna göre, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a görev onayı verenlerin oranı yüzde 44'e geriledi. ‘Onaylamıyorum' diyenlerin oranı da yüzde 48,5'e yükseldi. Geçen yılın aynı döneminde Erdoğan'a görev onayı verenlerin oranı 53.1 olarak ölçülmüştü.

EN DÜŞÜK DESTEK HDP VE CHP’DEN

Araştırmaya göre AKP'lilerin yüzde 90.4'ü Erdoğan'a onay verirken, en büyük ikinci seçmen grubu yüzde 36,3'le MHP'liler oldu. Erdoğan'a görev onayında en düşük destek ise HDP ve CHP seçmeninden geldi. İYİ Parti'de ise Erdoğan'a destek yüzde 9,7 olarak anket sonuçlarına yansıdı.

ONAY VERMEYENLERİN ORANI YÜZDE 48,5

Tüm seçmenler baz alındığında, Erdoğan'a onay vermeyenlerin oranı yüzde 48,5 olarak kayda geçerken, yüzde 27,7 kararsız ya da cevap vermedi.

ORAN 1 YILDA 10 PUAN DÜŞTÜ

Öte yandan bir önceki yılın aynı ayında Erdoğan'a görev onayı verenlerin oranının yüzde 53.1 olması dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a görev onayı vermeyenlerin oranının da yüzde 38.2'den yaklaşık 10 puan arttığı belirtildi.

Bu yıl Ağustos ayında yapılan araştırma

Geçen yıl Ağustos ayı araştırması

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/erdogani-endiselendiren-anket-10-puan-birden-dustu-5315348/

• Hehe bu birde iyi zamanlar. Halen tam vurmadık dibe.
  • Halen 100 kişiden 44'ü memnunsa bu ülkeden adam olmaz.
  • Satmadik, parcalamadik bir yer birakmadi. Allah'i, peygamberi, Kitab'i tekeline aldi. 1100 odali sarayinda emevileri kiskandiracak bir luks ve zenginlik icinde yasiyor. Digerleri de sefalet icinde desteklemeye devam etsin.

Holoooogggghhhhhhh!
  • bu akşam temmuz 2019 da yapılan başka bir ankete baktım parti oy oranlarında
    akp-36
    chp-29
    hdp-12
    mhp-10
    ip-9
    gözüküyordu, daha babacan ve davutoğlu partilerini kurmadıklarını düşünürsek ve istifalarla birlikte en az 5 lik bir oran daha düşeceğini varsayarsak akp-mhp ittifakı bile 50 yi bulamayacak gibi
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    ip nasıl 9 olabiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

ip nasıl 9 olabiliyor?
    yanlış yazdım iyi parti olacaktı bakmadan yazınca basmamış harfler
  • beğenmediğiniz gençler tokatlıyor. abd partisine oy yok.
  • yarın secim olsa oylar pek degismez degisen birsey olmaz
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    iyi parti oldugunun farkinda zaten, aklinca iyi parti'yi kucumsuyor
  • akp ve erdoğan ın bu ülkeye verebileceği bir katkı kalmadı artık.
  • işin garibi bahçeli muhalefette olsa iyi kötü 10 puan alırdı.şimdi yerlerde sürünüyor.
    küçümsedikleri Meral hn ın eline düştüler.
    ama onunda bunlara yüz vereceğini sanmıyorum.
    çünkü Cumhur ittifakı eriyor ve o kazanın içine düşen de eriyip yok olacak.
  • Valla busefer kesindir heralde artık.Ankarayı ve İstanbulu kaybettiler 3 büyük şehir yeterde artar bile.Birde üstüne Ali Babacan Ahmet Davutoğluda çıktı kendileride çok iyi biliyorlar busefer işleri çok çok zor ama imkansız değil.Eyt yi çıkarıcaklar bence busefer.Bu toplumu kandırmak dünyanın en basit işi cebine 10₺ koy oyunuda satar vatanınıda çok gördüm örneğini Eyt yi çıkarsın gene gider veririler oy demezler bunlardan komple kurtulalım artık!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.