Şimdi Ara

Erdoğan’ın ABD'ye boykot çağrısından etkilenecek markalar ve ürünleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
13.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartalaraz

Aselsan telefon üretti zamanında yine üretir.

TEK ÇÖZÜM ASELSAN
    ASELSAN CEP YELEFONU FABRİKASI KURULDUMU OLAY BİTER ARKADAŞLAR.

ASELSAN ASELSAN ASELSAN
    Özelleştirilmek için an kollanan aselsan mı?

Hani yerlilik?
  • joven kullanıcısına yanıt
    Daha kendin Amerikanın oyunlarını görememişken millete tavsiye vermişsin

Oyunu göremeyen AKPye oy veriyor. Bu kadar basit.
  • kartalaraz kullanıcısına yanıt
    İmzama iyi bak dostum. Bak ki anla bu siyasi irade ile üretilebilir mi? Sen karar ver.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Exnos işlemcili çipsetler samsungun kendi malı (sadece abd modeller snapdragon) işletim sistemi ise ücretsiz. Kısacası aldığınız iphone x in bile 350$’ı samsunga gidiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Sonuçta %100 ithal mal almak yerine belirli bir kısmı ithal olan malı almak daha makul olmaz mı ?

Alıntıları Göster
    İster sevelim ister sevmeyelim, abd bilim ve teknolojinin merkezi.

Adamlar her yönüyle öncü, istesende ambargo koyamazsın.

Ve bu hareketler bana hiç mi hiç samimi gelmiyor, bugün düşman yarın dost olurlar. Tescilliler çünkü.

Ha nasıl ikna olurum, 1-2 ay önce Boeing firmasına 35 tane uçak siparişi verilmişti, bu iptal olursa ve İncirlik kapatılırsa o zaman tekrar konuşuruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Pardus ta kapatilsin sozde milli ! Yerelestirilmis o kadar ...

Pardus ne Debian tabanli... DEbian i kim kurdu Amerikali ..
    http://www.wiki-zero.co/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvSWFuX011cmRvY2s

Elektrikten aydinlatmayi ilk yapan Thomas Edison ama ...

AKP logosunu kaldirin !
    Muhalif birisiyim ama bu yorum nasıl bir beyinsizlik örneğidir Arkadaş!

Yazılımla uğraşan birisiyim, yorumu görünce kendim utandım. Özgür bir yazılıma Amerikan malı demek nedir?

Sizin gibiler olduğu sürece bu ülkede kimse bir şey üretmek istemiyor. Çünkü en büyük köstek kendi cahil milletin olacak. Yazık cidden.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Başka seçeneği mi var amerikan sevici akıllı kardeşim ?

Dünyada amerika dışında kaç ülke pc için işlemci üretiyor ?
    Ne zaman yaptığı havaalanı tünellerden geçiş garantisi TL ye çevirir. O zaman destek veririm.

Yeni havalimanı euro garantili köprüler avrasya tüneli dolar garantili. Bakalım takipteyim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kez olsun ama bir kez ciddi anlamada onların bizlere yaptığı gibi radikal olup boykot edelim!

Bırakın bu düşmanımın düşmanı dostumdur ayağını. Ülkemdeki tasvip edilmeyen görüş, parti, şahıs her ne ise asla ama asla dış siyasette yalnız bırakılmamalıdır, ülkemdeki hiçbir düşünce amerika karşısında düşmanımız olmamalıdır!

Bırakın bu amerikan seviciliği, senelerce ağzımıza sıçtılar...

Biz zamanında bunlar yüzünden uçak motoru üretimini durdurmadık mı ? Şimdi uçak motoru ürettiğimizi düşünsenize, İHA bile yaparken motorunu kendimiz üretemiyoruz!

Nereden nereye geldik bu amerika yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05C9F9077

Muhalif birisiyim ama bu yorum nasıl bir beyinsizlik örneğidir Arkadaş!

Yazılımla uğraşan birisiyim, yorumu görünce kendim utandım. Özgür bir yazılıma Amerikan malı demek nedir?

Sizin gibiler olduğu sürece bu ülkede kimse bir şey üretmek istemiyor. Çünkü en büyük köstek kendi cahil milletin olacak. Yazık cidden.

Alıntıları Göster
    Cevap verme şöyle insanlara :) Kendi çapında eğleniyorlar. Bunlar devletin kötü gününde el ovuşturan tayfalar işte...

• ABD günümüzde boykot etmesi en zor ülkedir açık ara öyledir maalesef, işlemci üretmek hiç öyle kolay bir iş değil ekran kartı da aynı şekilde üretimi argesi büyük yatırımlar bunlar, araba yapmaya benzemez. Yazılım konusu apayrı bir dünya zaten, değil biz bugün bütün avrupa birleşse amerikaya gerçek bir boykot yapamazlar. Ama çok isterim kriz döneminde akıllanalım ve üretelim beton yerine yazılım yapalım, işlemci yapalım. Bahsettiğimiz teknolojilerin temeli vs ABD'yi vazgeçilmez yapan silikon vadisidir. Yani bir silikon vadisi kuralım, çinin de aynı şekilde silikon vadisi tarzı bir oluşumu var çok isterim ülkemizde de olsun bu genç potansiyeli kullanalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Başka seçeneği mi var amerikan sevici akıllı kardeşim ?

Dünyada amerika dışında kaç ülke pc için işlemci üretiyor ?
    Erdoğan’ın ABD'ye boykot çağrısından etkilenecek markalar ve ürünleri
  • Bu ülkede kendimiz dışında herkes oyun oynayabiliyor ama hala aynı insanları seçiyoruz. Ruh hastasıyız yeminle...

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok. Hangi markaları boykot edeceğiz? Benim bildiğim Amerikan firmaları; Ford, Apple, Google, Microsoft, Qualcomm, AMD, İntel, Nike. Liste uzar gider yanlış bilmiyorsam bu yazanların hepsi amerikan firması. Hadi araba alırken Ford almadık eyvallah Alman arabası alalım 2 gün sonra onları boykot eder satar Japon arabası alırız o sıkıntı değil de geri kalan markaları nasıl protesto edicez?

Vestel telefon alsak misal işlemci Qualcomm, modemi İntel yada Qualcomm e bunun işletim sistemi de Android. Bilgisayar da almamak lazım malum Mac yada Microsoft yüklü bilgisayarlar. Şunu da belirtmek isterim ki dolar 1.5 liradan buraya kadar gelip yükselmeye devam ediyorsa kusura bakmayın da o hükümetin b.k yemesi 18 senedir ülkede istedikleri gibi at koşturuyorlar.

Gel gelelim bu iş Amerika'yı boykot etmekle olmaz. Niye çünkü her uyandığımız günde bir ülkeyi protesto ediyoruz. Bkn. Fransa, Almanya, İsrail, Rusya son olarak Amerika. Bunları senin, bizim boykot etmemiz için bişeyler üretebiliyor olmamız lazım teknoloji de sanayi de otomotiv sektöründe. Bunların hiçbirine bu zamana kadar bir yatırım yapılmadı tam tersine birde tarımda geriye doğru gittik.

Eğer bişeylerin düzelmesini istiyorsak ilk önce bişeyler üretmeye başlayıp dışa bağımlılığı azaltmak lazım bu Vestel'in çakma yerli telefonuyla, motoru sana ait olmayan izinsiz ihracat yapamadığın helikopterle olacak işler değil malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Alıntıları Göster
    akp takımının özeti işte birgün öyle birgün böyle hep aynı terane trump kandırdı der yarın öbür gün alkıştan ellerini kıracak sığır takımı var

• Erdoğan’ın ABD'ye boykot çağrısından etkilenecek markalar ve ürünleri

Erdoğan’ın ABD'ye boykot çağrısından etkilenecek markalar ve ürünleri

• Devlet elindeyken, bu malların muadilini koyup ülkeye sokmasan olmazmı? Sıkıntı yok kola yerine gazoz, ayran içeriz. Ama bu ben satiim, sen alma mantığını ben anlamam.
    Ç:ok eskiden Tekel2000 sigarası vardı, kalitesinden yabancı sigara satılmazdı, birden ortadan yok edildi. Bunudamı amerikaya bağlayacaklar.

• 15 temmuz'da kendi hayatini bunun canını kurtarmak icin feda eden bu Millet, Kriz olunca kefen paranı getir, çocugun rızkını getir, USA ürünlerini boykot et.. Sen ne demeye T.C. makaminda otuyorsun...

Sana emanet edilen bu halkın parası, alınan borçlar nerde, Bunun için mi canını kurtardı Bu millet...Devletin başındasın yeri geldmi mi Baş komutan niraları atan Sen boykot edicen ,Gümrükde USA ürünlerini engelle yer mi? yemez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 15 Ağustos 2018; 7:06:24 >
  • 6. Filoyu kible yapip namaz kilanlar yonetmese ulkeyi bir nebze umudum olurdu boykot konusunda. Her zamanki gibi lafta kalacak hareketler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.