Şimdi Ara

Erdoğan: Kılıçdaroğlu Şerefsizdir. Engin Özkoç: Erdoğan Şehitlere Kelle Diyen Haysiyetsizdir. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
3
Favori
21.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
462 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman size gore "sehitlerden kelle diye bahseden kim olursa olsun, haysiyetsizdir, şerefsizdir, alçaktır, haindir." demekte bir sakinca olmaz diye anliyorum.
  • Başlık külliyen yalan, günler önce konu şikayet edildi ama bu yalan iftira başlık hala duruyor.
  • Kendini boksör sanıp kalabalıkta delikanlı olan sözde vekilin yumruk attığı eli kırılmış.. Allah adamı öyle çarpar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TCK Madde 299

(1) Cumhurbaşkanına hakaret eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) (Değişik: 29/6/2005 – 5377/35 md.) Suçun alenen işlenmesi hâlinde, verilecek ceza altıda biri oranında artırılır.

(3) Bu suçtan dolayı kovuşturma yapılması, Adalet Bakanının iznine bağlıdır.

Herkes not alınmış, gereken yerlere ekran görüntüsü alınarak gönderilmiştir. Ülkenin cumhurbaşkanına hakaret etmek, edeni alenen desteklemek suçtur.Hukuk içinde hesap vereceksiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    Hep aynı terane. Ne zaman haksız olsanız.. “şehide kelle dedi”, “terörist başına sayın dedi” vs. vs.
    Konumuz bu değil aslanım. Konu başlığı ile ilgili delikanlıca yorumunu yapacaksan yap yapmayacaksan....

• emrahak kullanıcısına yanıt
    Sıkışınca "konumuz bu degil"...

Aferin, böyle devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: pikalos

Ne dediğinden hiçbir şey anlamadım.Yazdığını bir oku bakalım.Anlarsan bana da anlat.

Alıntıları Göster
    Samimi olsaydın ne yazdığımı gayet iyi ve net anlardın. Cevap veremeyince anlamıyoruma yatıyorsun. Halkın yönetim seçimlerine dahi aday gösterilemeyen bir parti liderinden bahs ediyordum.
  • Sanki ilk defa hakaret ediyor. Yıllarca bahceciye demediğini bırakmadı, şimdi arka bahçesi oldu. Bu yüzden herkes haddini bilecek. Ulu önderimiz Tayyip Erdoğan'ın şerefin, haysiyetin sözlük anlamı olduğu bilinecek.

Not: 40 senelik koyu cehapeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakaçuka -- 7 Mart 2020; 12:49:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın başkanımız Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında , fitne çıkaran yalan söyleyen iftira atan şerefsizdir haindir dedi. Kılıçdaroğlu veya ozkoc üzerine niye alındı? Sizler niye alındiniz. Bende aynısını diyorum fitne çıkaran yalan söyleyip muhalefet yapan iftira atan en adi şerefsiz haindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanarslan30 -- 7 Mart 2020; 13:58:11 >
  • Ceqa kullanıcısına yanıt
    Savcılık değil RETO başlatmış.. Yargıtayyip, danistayyip,sayistayyip, tsktayyip, her yeri ele gecirdi. 15 temmuz darbesi bir sivil darbedir, kendilerine engel olabilecek herkes terörist ilan edilmiştir.. Su an muhalif olan herkes potansiyel teröristtir AKPKK ya gore. Dolayısı ile tüm vatandaşlar, ulkenin basına çöreklenmiş bu yapıyı ne pahasına olursa olsun ülkenin basından def etmelidir. Yapmazsanız bu yapı yarın size de musallat olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

ben ne diyorum sen ne diyorsun tarihinde şu hale düşmek neki ayrıca sen suriyede ne arıyorsun.Senin askerin neden cihadçı selefiler ile kol kola neden onların hamiliini yaparak boş yere ölüyor.

Alıntıları Göster
    Askerlerimizle orada kurulması muhtemel olan ve yarın karşı karşıya kalabileceğimiz bir tehlikeli terör devletine karsi , devletimiz suriye de etnik ve sosyolojik yapısıyla korunmuş bir güvenli bölge yaratmak istiyor. Suriye'de olmamızın ve askerlerimizin ölmesinin başka ne sebebi olabilir?.

• oda tv savunmanı bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dine mine ne

Askerlerimizle orada kurulması muhtemel olan ve yarın karşı karşıya kalabileceğimiz bir tehlikeli terör devletine karsi , devletimiz suriye de etnik ve sosyolojik yapısıyla korunmuş bir güvenli bölge yaratmak istiyor. Suriye'de olmamızın ve askerlerimizin ölmesinin başka ne sebebi olabilir?.

Alıntıları Göster
    suriye devletinin milislerine neden saldırıyorsun ayrıca şuda var neden senin askerin terör militanlarına hamilik ediyor htş yok el nusra gibi radikal cihadçı desteği çekince muhtemelen sana saldıracak seni dinlemeyecek kişilerle kol kola buna cevap yokı suriyedeki savaş elbet bitecek peki ondan sonra nasıl bakacaksın komşuna yada oradaki duruma nasıl çare bulacaksın.Suriyedeki asıl problem fıratın doğusu

• :DD
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.