Şimdi Ara

Erdoğan: Kılıçdaroğlu Şerefsizdir. Engin Özkoç: Erdoğan Şehitlere Kelle Diyen Haysiyetsizdir. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
3
Favori
21.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
462 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalan söylemeyin. RTE kılıçdaroğluna hakaret etmiyor. iyi izleyin. burada yazanlara inanmayın.

Ama özkoç direkt cumhurbaşkanına hakaret ediyor. T.C. cumhurbaşkanına. hey uyanın bizim devletimizin başkanına hakaret ediyor. amerika başkanına değil.
  • Faceden akp sayfasina bi baktım bu adamı asin evini söyleyin biz gidip yakalim kolunu koparin yada dilini kesin diyenler var vay be çok güzel birlik beraberlik olmuş ulkede gerçekten.. Haa unutmadan ulkede koronavirus yoksa bu erdoğan sayesinde diyen 1 2 tane kişi gördüm şimdi eize soruyorum bunlar evli çocuklu aileler bunlar ülkeye nasil bi yarar saglad acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Kardeş haberin yok galiba. Tarafsız cumhurbaşkanlığı dönemi bitti artık. Sadece akp için değil diğerleri içinde öyle

• Sana para falan veriyorlarsa yazık valla. Şimdi AKIM'e yazıyorum ne kadar başarısız olduğunu.

Ahahahagsgddhdjdd

• alparslan46 A kullanıcısına yanıt
    Anayasadaki yemine göre tarafsız olmalı. Parti başkanı sıfatınla muhalefeti eleştirip, aynı sertlikte cevap alınca ben cumhurbaşkanıyım demeyeceksin; parti başkanı olarak cevap vereceksin. Aynısını seçim döneminde cumhurbaşkanı sıfatını kullanması ile gördük; Erdoğan hiç bir zaman bu ayrımda hassas olmuyor. Cumhurbaşkanı forsu olan kürsüde muhalefeti eleştirmesini doğru bulmuyorum. Maalesef bu ucube sistemi suistimal ediyor.

• Napcaklarını şaşırdılar artık, bunların devri bitsin artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xeraw3 kullanıcısına yanıt
    Sen olayı çok yanlış anlamışsın sanırım. Bizim ortadoğu bataklığına girme amacımız mülteci sorunu ile alakalı. Savaştığımız kişilerde Müslüman. Ha eğer dersen ki bu İslam ile Haçlıların savaşı bizim düşmanımız Rusya , bende o zaman neden putin ile reis el sıkıştı anlaştı diye sana sorabilirim tabi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

yeni şafak muhalif yanlısı haber yapıyor

Alıntıları Göster
    Yeni şafak muhalif mi
    Kk da Mars vatandaşı zaten.. Hatta hepimiz aslında yokuz evren koca bir kara delik...

Erdoğan: Kılıçdaroğlu Şerefsizdir. Engin Özkoç: Erdoğan Şehitlere Kelle Diyen Haysiyetsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 6 Mart 2020; 15:29:19 >

• Cumhurbaşkanı, ''Türkiye’nin tarihi mücadelesini sürekli fitneyle, yalanla iftirayla lekelemeye çalışan her kim olursa olsun açık ve net söylüyorum, haysiyetsizdir, onursuzdur, şerefsizdir, alçaktır haindir.'' sözünü niçin hemen CHP üstüne alıyorki yoksa onlar cumhurbaşkanının söylemiş olduğu sıfatları taşıyan kişilermi:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dine mine ne

Lider dediğin ülkesi için örgütü, hareketi yönetir, bunun gibi gelip diğer ülkelerin çıkarlarını temsil edecem diye, kuklası olacam diye yırtınmaz.
    Erdoğan muhalefeti altında kandırma oyunlarının pliatçoluğuna soyunmaz, halk bunları görüyor. Hatta bazı chp liler bunlar AKP ye çalışıyor bile diyor. Artık seçimlere bile katılamıyor. Tükendi bitti artık haberi yok, yok muş gibi de yoluna devam ediyor, en güzelide buna halen kulak verenlerin olması. Gel bakalım git bakalım muaharremler ile bu işler yürümez, sen de kalkmış bu adama lider diyorsun. Kime gel bakalım diyorsa ona git diyemez, dışlayamaz, çünkü kim parti adina yarışıyorsa, partinin lideri de o olmuş olur. Kendisini hangi güç getir di ki? gelmiş şimdi hangi hakla o koltuktan inmek bilmiyor. Türkiye nin ana muhalefet lideri bay kemala bravo, ama inandırılıçığı gercekten güç olduğu icin bunu lider gözüyle satmaya çalışanlara da çifte bravo.

Alıntıları Göster
    Ne dediğinden hiçbir şey anlamadım.Yazdığını bir oku bakalım.Anlarsan bana da anlat.

• Akp iktidarı kadar kinci, nefret saçan, karşı görüşlere saygısız ve tahammülsüz. Satın alınmış hakim ve savcılar aracılığıyla yargıyı sopa olarak kullanan, kendisine muhalif gördüklerini tutuklattıran, zulüm eden bir iktidar Türkiye'ye gelmemiştir. Bunlar Kenan Evren'i de geçti. Kenan Evren dönemindeki tutuklu gazeteci sayısını geçtiler. Abd'nin projesi Akp, truva atı rolünü çok güzel icra ediyor. Vatandaş da narkozu yemiş uyukluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryalcin

Cumhurbaşkanı, ''Türkiye’nin tarihi mücadelesini sürekli fitneyle, yalanla iftirayla lekelemeye çalışan her kim olursa olsun açık ve net söylüyorum, haysiyetsizdir, onursuzdur, şerefsizdir, alçaktır haindir.'' sözünü niçin hemen CHP üstüne alıyorki yoksa onlar cumhurbaşkanının söylemiş olduğu sıfatları taşıyan kişilermi:))
    Az bile denilmiş. Surilerin arasına katıp Yunanistana defetmek lazım. İsim verilmemis. Sayılan özellikleri bünyesinde barındıran elbette üstüne alınır. Tam beni tarif ediyor der.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahak

Bu mesaj silindi.
    Son derece doğru

• adamın kafasını yararlar öyle herkes akıllı olcak
  • makarnaların içinde bir şey olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURQUAZ06

Yalan söylemeyin. RTE kılıçdaroğluna hakaret etmiyor. iyi izleyin. burada yazanlara inanmayın.

Ama özkoç direkt cumhurbaşkanına hakaret ediyor. T.C. cumhurbaşkanına. hey uyanın bizim devletimizin başkanına hakaret ediyor. amerika başkanına değil.
    Halkın yarısına illet zillet diyorlar ya daha ne olsun?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.