Şimdi Ara

Erdoğan: Kılıçdaroğlu Şerefsizdir. Engin Özkoç: Erdoğan Şehitlere Kelle Diyen Haysiyetsizdir. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
3
Favori
21.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
462 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yarın öbür gün elin gavuru kadınlarınızın, kızlarınızın, çocuklarınızın namusuna geçmesin diye bugün şehit veriyoruz. gün gelir anlarsınız
  • Bana düşünceni zorla kabul ettirmeye çalışıyorsun, yapma.

CHP milletvekili o çirkin lafları söylemeden önce Erdoğan'ın konuşmasını bilmiyordum. Sonra gidip izledim, ortaya söyledi diye düşünebilirsin, saygı duyarım. Ama bana göre çok çok zorlama olur. Orada alkışlayan vekillerde, Erdoğan'da ortaya söylemediğini biliyordu. Ama senin fikrine de saygı duyarım.
  • xeraw3 kullanıcısına yanıt
    Kim bunlar? esad mı? abd mi? Rusya mı? YPG mi?

Ben bu büyük resmi göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Bana düşünceni zorla kabul ettirmeye çalışıyorsun, yapma.

CHP milletvekili o çirkin lafları söylemeden önce Erdoğan'ın konuşmasını bilmiyordum. Sonra gidip izledim, ortaya söyledi diye düşünebilirsin, saygı duyarım. Ama bana göre çok çok zorlama olur. Orada alkışlayan vekillerde, Erdoğan'da ortaya söylemediğini biliyordu. Ama senin fikrine de saygı duyarım.
    Benim düşüncem değil bu, bu genel hayatın içinde olan bir durumu söylüyorum.
    Ben hiç isim vermeden ortaya konuşup "bu ülkede şerefsiz hainler var" desem, sende çıkıp "bana hain şerefsiz dedi" diye bana saldırıp hakaretler etsen, böyle birşey kabul edilebilir mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeraw3

yarın öbür gün elin gavuru kadınlarınızın, kızlarınızın, çocuklarınızın namusuna geçmesin diye bugün şehit veriyoruz. gün gelir anlarsınız
    Birader ülkeye topladığınız mülteciler o işleri zaten yapıyorlar, sen de onlar burada götünü yayıp keyif yaparken ülkelerine asker gönderip onları yapması gereken işi yaptırıyorsun.
  • Bir cümle önce Kılıçdaroğlu diyor ya, kimden bahsettiğini anlamak zor değil.
    Aynı mantıkla, CHP de şehide kelle diyene, askerin şehit olmasına bile bile göz yumana, BOP projesine destek verene söylüyor bunları. Kimse üstüne alınmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferther

Bir cümle önce Kılıçdaroğlu diyor ya, kimden bahsettiğini anlamak zor değil.
    Aynı mantıkla, CHP de şehide kelle diyene, askerin şehit olmasına bile bile göz yumana, BOP projesine destek verene söylüyor bunları. Kimse üstüne alınmasın.
    Aynı mantık değil Engin Özkoç bizzat Recep Tayyip Erdoğan diyor.
    Anlaması bu kadar basit birşeyi bile kabul etmiyorunuz, amaç kendinizi kandırarak kendinizi rahatlatmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Mart 2020; 12:18:46 >
  • hocam çocuk mu kandırıyorsun? ben sana söyleyeyim sadece kendin kanıyorsun.

Yandaş gazeteler manşet atmış, ntv ve haber kanalları haber yapmış sen hala genel kanı diyorsun.

Sen öyle bakmaya devam et. Ama insanları da salak yerine koyma...

• Tamam o zaman aynı fikirdeyiz.
    Sayın Cuhmurbaşkanının sözlerine karşılık olarak söylenmiştir o sözler.
    TCK ya göre karşılıklı hakaret suç sayılmamaktadır.
    Veya sözleri Kılıçdaoğlu söylemediği için haksız tahrik indirimi uygulanmalıdır.
    Yüce Türk adaletinin vereceği kararı merakla bekliyoruz.
  • Bilmeyenler için yazayım, Erdoğan'ın lafları şöyle;

"Bu zatın gönlünün başka yerlerde olduğunu biliyoruz. Kılıçdaroğlu Esed’in Suriye’de İsrail’in Filistin’de hayata geçirmeye çalıştığı insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde duruyor. (...hakaret ediyor....)"

Bu laf ortaya diyenlerin vicdanına bırakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

hocam çocuk mu kandırıyorsun? ben sana söyleyeyim sadece kendin kanıyorsun.

Yandaş gazeteler manşet atmış, ntv ve haber kanalları haber yapmış sen hala genel kanı diyorsun.

Sen öyle bakmaya devam et. Ama insanları da salak yerine koyma...
    Valla yukarıda RTE'nin ne dediğinin videosunu koydum, yandaş medya vs değil ben kulağıma duyduğuma inanırım, sana da tavsiye ederim duyup görme şansın varsa duyduğuna gördüğüne inan. RTE isim vermiyor.
  • quote:

Tamam o zaman aynı fikirdeyiz.
    Sayın Cuhmurbaşkanının sözlerine karşılık olarak söylenmiştir o sözler.
    TCK ya göre karşılıklı hakaret suç sayılmamaktadır.
    Veya sözleri Kılıçdaoğlu söylemediği için haksız tahrik indirimi uygulanmalıdır.
    Yüce Türk adaletinin vereceği kararı merakla bekliyoruz.
    Yanlış.
    Karşılıklı hakaret olması için RTE'nin Kılıçdaroğlu'na veya Engin Özkoç'a İSİM VEREREK açık hakaret etmesi gerekiyor.
    Ama böyle bir durum yok, RTE isim vermiyor.
  • Hala isim vermiyor diyor
  • quote:

Hala isim vermiyor diyor
    video burada isim vermiyor izlersen görürsün, ama izlemeyip keni kendini kandırıp kendini muahah zuhaha yapıp rahatlatacaksan sen bilirsin.

• Kırpılmış video ile olmaz bu iş.
    Videoyu izlerken ekrandaki yazıları da okursun.
    Streamable
    bandicam 2020-03-04 18-40-52-410 - Streamable
    https://streamable.com/gepl2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferther -- 5 Mart 2020; 12:58:57 >

• Şimdi ben İsim vermiyor diyor bazı şerefsizler desem mesala hakaret sayılmıyor mu sana? Sayilmiyorsa ne Güzel lan. Bence de sayilmasin Qtrone haklı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Engin Özkocun ne olduğu belli. Mecliste başörtü tartışmasında laiklikten uzak olduğunu, ABD de fetöcü imama "yanımda görünmekten korkuyorsan korkma!" dediğini de gördük. Bu tür faaliyetlerle gündeme gelen tipler erdoğana yetmez, boşuna uğraşmayın.
  • İsim vermeyince sorun yoksa, "şehide kelle, terröristbaşı apoya sayın diyen....." diye bir afiş hazırlayalım. Noktalı yere sen istediğin güzellemeleri yaz. Sonra bununla seni sokağa salalım. Nasılsa isim yok ;)

Ya da bunu sosyal medyaya yaz, ben şikayet edeyim. Bakalım emniyet nasıl bir tepki verecek, deneyelim mi?

İsim yok nasılsa... ok mi?

• gerçekten anlamıyosunuz akpli ile asla tartışma yapmayın , yorum yazma cevap verme bırak havlasın dursun
  • Küfür yemek istemiyorsan küfür etmeyeceksin. Bu kadar basit.

Her türlü küfrü edip aynısını sana yapılınca ağlamayacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.