Şimdi Ara

Erdoğan: Kılıçdaroğlu Şerefsizdir. Engin Özkoç: Erdoğan Şehitlere Kelle Diyen Haysiyetsizdir. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
3
Favori
21.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
462 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şimdi anlamadım, CB hakaret edildi diye veryansın ediliyor ancak milletin birşeyden haberi yok. A haber ve diğerleri falan neden engin özkoç un söylediklerini yayınlamıyor.Yayınlayın kardeşim millet görsün, C.başkanına nasıl hakaret etmiş, neler söylemiş..dinleyelim sonra da bu millet yüzüne tükürsün, sokağa çıkamaz hale gelsin hakaretlerinden dolayı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysi89 -- 5 Mart 2020; 13:16:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferther

Kırpılmış video ile olmaz bu iş.
    Videoyu izlerken ekrandaki yazıları da okursun.
    https://streamable.com/gepl2

Sen videoyu izlemeden koydun herahalde.
    Ben sana üşenmeyeyim ne dediğini kelime kelime yazayım de oku o zaman;

"Esasen bu zat'ın ( Kılıçdaroğlu) gözünün ve gönlünün başka yerlerde olduğunu da biliyoruz. Kılıçdaroğlu mevcut tutumuyla Esed'ın Suriye'de, İsrail'in Filistin'de hayata geçirmeye çalıştığı insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde durmaktadır"

Burada Kılıçdaroğlu'na haysiyetsiz, şerefsiz demiyor gördüğün gibi, dediği tek şey " Kılıçdaroğlu Esad ve İsrail'in insansızlaştırma politikasına destek veriyor" diyor.

Burada hakaret var mı? YOK.

Devam edelim;

" Türkiye'nin bu tarihi mücadelesini fitneyle, yalanla, iftirayla lekelemeye çalışan her kim olursa olsun açık ve net söylüyorum haysiyetsizdir, onursuzdur, şerefsizdir, alçaktır, haindir"

Hani cümlede Kılıçdaroğlu nerede? YOK. "Her kim şunları şunları yaparsa" diyor. Kılıçdaroğlu yok.

Kılıçdaroğluna hakaret etseydi "Esad'ın İsrail'in insansızlaştırma politiasına destek veren Kılçdarğlu haysiyetsiz, şerefsisdir" derdi.

Gördüğün gibi hakaret etti dediği cümlelerde Kılıçdaroğlu'nun K'sı bile geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 5 Mart 2020; 13:20:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

İsim vermeyince sorun yoksa, "şehide kelle, terröristbaşı apoya sayın diyen....." diye bir afiş hazırlayalım. Noktalı yere sen istediğin güzellemeleri yaz. Sonra bununla seni sokağa salalım. Nasılsa isim yok ;)

Ya da bunu sosyal medyaya yaz, ben şikayet edeyim. Bakalım emniyet nasıl bir tepki verecek, deneyelim mi?

İsim yok nasılsa... ok mi?
    Kardeş Engin Özkoç bizzat şehite kelle vs diyen Recep Tayyip Erdoğan diye ismini vererek ağır hakaretler ediyor, illa onunda mı videosunu atalım aradaki farkı anlaman için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysi89

Ben şimdi anlamadım, CB hakaret edildi diye veryansın ediliyor ancak milletin birşeyden haberi yok. A haber ve diğerleri falan neden engin özkoç un söylediklerini yayınlamıyor.Yayınlayın kardeşim millet görsün, C.başkanına nasıl hakaret etmiş, neler söylemiş..dinleyelim sonra da bu millet yüzüne tükürsün, sokağa çıkamaz hale gelsin hakaretlerinden dolayı...
    kelle lafını çıkarıp montajlayıp yakında yayınlarlar. millet onu hatırlamasın diye göstermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeraw3

yarın öbür gün elin gavuru kadınlarınızın, kızlarınızın, çocuklarınızın namusuna geçmesin diye bugün şehit veriyoruz. gün gelir anlarsınız
    Arkadaş sen bir NATO ulkesisin.iraka yapılan sana yapılamaz .su kelimeyide kafanıza kazıyıp durmayın.bu ülkede Irak'a benzemez.sehit olunacaksa herkes olur onda sorun yok.ilk hedef can kayipsiz bir politika seçmek.avrupanin ve Ortadoğu'nun ülkemize ihtiyacı var.irak gibi karışması işlerine gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Cumhurbaşkanımız kimden kimden bahsediyor burada?
    TRT de kimin adı geçiyor, haber sitelerinde kime hakaret etti diyor?

Aynı mantıkla kim şehitlerimize kelle demiş?
    Bunu söyleyen söylediğini kabul ediyor mu?
  • Ben isim verelim demiyorum zaten. İsimsiz o cümleleri yazacaksın...

Sen dedin ya Erdoğan isim vermeden söylemiş diye, sende isim vermeden sosyal medyaya yaz. Ben bir emniyete şikayet edeyim, emniyet kapına gelirse Erdoğan örneğindeki gibi kendini savunursun.

ok mi? korkma, isim vermeyince bir şey olmaz dedin ya. Ne korkuyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferther

Sayın Cumhurbaşkanımız kimden kimden bahsediyor burada?
    TRT de kimin adı geçiyor, haber sitelerinde kime hakaret etti diyor?

Aynı mantıkla kim şehitlerimize kelle demiş?
    Bunu söyleyen söylediğini kabul ediyor mu?
    RTE "Türkiyenin haklı mücadelesine kim fitneyle, yalanla destek veriyorsa haindir şerefsizdir" diyor.
    Hani nerede Kılıçdaroğlu'nun adı, ismi, cismi? Yok.
    Engin Özkoç yanlış anlamış veya yanlış aktarmışlar ama cezasını çekecek tabi.
  • quote:

Ben isim verelim demiyorum zaten. İsimsiz o cümleleri yazacaksın...

Sen dedin ya Erdoğan isim vermeden söylemiş diye, sende isim vermeden sosyal medyaya yaz. Ben bir emniyete şikayet edeyim, emniyet kapına gelirse Erdoğan örneğindeki gibi kendini savunursun.

ok mi? korkma, isim vermeyince bir şey olmaz dedin ya. Ne korkuyorsun?
    Yukarıda arkadaşa tüm ayrıntısı ile RTE'nin söylediklerini naktasına virgülüne kelime kelime yazdım, oradan oku.
    Kılıçdaroğlu'na ettiği hiçbir hakaret yok. Kılçdaroğlu'na dediğ tek şey; Esad ve İsrail'in insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde duruyor, diyor. Bundada hiçbir hakaret yok zaten. Yukarıda yazdım dediklerini okursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulkibey

Bir karar verin, @1419oguzhan yalan soyluyorsa, iktidar medyasi da yalanci mi degil mi?

Bu tip söylemler siyasette olmaması gerek; yandaş medya manşete taşıyarak oy kaybettireceğinin farkına varamamış demekki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Novagate

Bu mesaj silindi.
    https://tele1.com.tr/erdogan-hicbir-sehidimizin-tek-bir-damla-kani-bosa-gitmiyor-137524/

Doğru konuyu yalan diyerek baltalamaya çalışan sana ceza verilmeli bence. ;)
  • İyi ki isim vermemiş...

Kılıçdaroğlu, mevcut tutumuyla Esed’in Suriye’de, İsrail’in Filistin’de hayata geçirmeye çalıştığı insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde durmaktır. Türkiye’nin bu tarihi mücadelesini sürekli fitneyle, yalanla iftirayla lekelemeye çalışan her kim olursa olsun açık ve net söylüyorum, ...siyetsizdir, ...rsuzdur, ...efsizdir, ...aktır ...ndir. Bir insanın kendi ülkesine ve kendi milletine böylesine derin bir kin beslemesi için ya geçmişte ağır bir travma yaşaması yada daha başka çıkar hesabının pençesine düşmesi olması lazım. Sanıyorum karşımızdaki zatta her iki durum birden söz konusudur.

Sen var mısın dediğime? isim yazmadan yazacaksın, korkma. Yaz twitter'a ver ben şikayet edeceğim. İsim yazma, bakalım emniyet ne düşünecek?

• Bu tür kuru yemiş muhalefeti tutmaz. İktidarın izlediği birlik beraberlik siyaseti ortada. Şehide yok kelle demiş yok neymiş. Cenazesi düzenleniyormu, gidiliyormu, saygı gösteriliyormu ona bak. Yok sayın demiş yok neymiş diyeceğine muhalefetin pkk ve fetönun yanında olduğunu ve asıl AKP nin bu pkk yı bitirme noktasına getirdiğini gör.
    Ne demiş memişlerinle kendini kandıracağına gelip ülkenin birliği adına kimin hangi adımları attığına bak.
    Ne demiş memiş ler ile bu gemi yürümez. Memiş ne demiş de kim kimi yemişin önemi yok, sen küreyi çeken memişe bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OggyOgg

https://tele1.com.tr/erdogan-hicbir-sehidimizin-tek-bir-damla-kani-bosa-gitmiyor-137524/

Doğru konuyu yalan diyerek baltalamaya çalışan sana ceza verilmeli bence. ;)

Alıntıları Göster
    Sürekli yalan ve iftira üzerine konu açıyorsun. İşte o konuşmasının videosu;
    Streamable
    bandicam 2020-03-04 18-40-52-410 - Streamable
    https://streamable.com/gepl2

Bu da videodaki cümleleri;

"Esasen bu zat'ın ( Kılıçdaroğlu) gözünün ve gönlünün başka yerlerde olduğunu da biliyoruz. Kılıçdaroğlu mevcut tutumuyla Esed'ın Suriye'de, İsrail'in Filistin'de hayata geçirmeye çalıştığı insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde durmaktadır"

Burada Kılıçdaroğlu'na haysiyetsiz, şerefsiz demiyor gördüğün gibi, dediği tek şey " Kılıçdaroğlu Esad ve İsrail'in insansızlaştırma politikasına destek veriyor" diyor.

Burada hakaret var mı? YOK.

Devam edelim;

" Türkiye'nin bu tarihi mücadelesini fitneyle, yalanla, iftirayla lekelemeye çalışan her kim olursa olsun açık ve net söylüyorum haysiyetsizdir, onursuzdur, şerefsizdir, alçaktır, haindir"

Hani cümlede Kılıçdaroğlu nerede? YOK. "Her kim şunları şunları yaparsa" diyor. Kılıçdaroğlu yok.

Kılıçdaroğluna hakaret etseydi "Esad'ın İsrail'in insansızlaştırma politiasına destek veren Kılçdarğlu haysiyetsiz, şerefsisdir" derdi.

Gördüğün gibi hakaret etti dediği cümlelerde Kılıçdaroğlu'nun K'sı bile geçmiyor.

Ama sen yalan ve iftira üserine konular açmaya devam ediyorsun.

• Evet dememiş.Başka bir kılıçdaroğlu varmış ona söylemiş.

Montaj diyelim mi buna da?
  • O cümle şöyle devam ediyor, onu da yazsana :)

"Sanıyorum karşımızdaki zatta her iki durum birden söz konusudur."
  • quote:

İyi ki isim vermemiş...

Kılıçdaroğlu, mevcut tutumuyla Esed’in Suriye’de, İsrail’in Filistin’de hayata geçirmeye çalıştığı insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde durmaktır. Türkiye’nin bu tarihi mücadelesini sürekli fitneyle, yalanla iftirayla lekelemeye çalışan her kim olursa olsun açık ve net söylüyorum, ...siyetsizdir, ...rsuzdur, ...efsizdir, ...aktır ...ndir. Bir insanın kendi ülkesine ve kendi milletine böylesine derin bir kin beslemesi için ya geçmişte ağır bir travma yaşaması yada daha başka çıkar hesabının pençesine düşmesi olması lazım. Sanıyorum karşımızdaki zatta her iki durum birden söz konusudur.

https://www.yenisafak.com/gundem/serefsiz-hain-ve-alcak-3528215

Sen var mısın dediğime? isim yazmadan yazacaksın, korkma. Yaz twitter'a ver ben şikayet edeceğim. İsim yazma, bakalım emniyet ne düşünecek?
    her iki durum dediği durumlar hangileri?
    - ağır bir travma yaşaması ve başka çıkar hesabı pençesine düşmesi.

bu kelimeler hakaret değil, ağır travma yaşaması ve çıkar peşine düşmesi ne zaman hakarete girdi siyasette?

Senin dediğine de cevap verdim, Engin Özkoç bizzat Recep Tayyip Erdoğan ismini zikredip ağır hakaretler ediyor dedim.

Artık uzatmanın anlamı yok, ortada Kılıçdaroğlu'na hakaret falan etmemiş.
    Engin Özkoç yanlış anlamış ama hukuken cezasını çekecek elbette.

• quote:

O cümle şöyle devam ediyor, onu da yazsana :)

"Sanıyorum karşımızdaki zatta her iki durum birden söz konusudur."
    Sen yazdıklarımı okuyor musun?

O iki durum derken ne diyor yazmıştım;

her iki durum dediği durumlar hangileri?
    - ağır bir travma yaşaması ve başka çıkar hesabı pençesine düşmesi.
  • Hala etmemiş diyorsun ya :) bütün gazete editöleri, milletvekilleri, ekran başındaki herkes yanlış anlamış. Bir tek sen doğru anlamışsın. Helal olsun.

Hadi senin dediğin gibi olsun. Sen kendi dünyada böyle yaşa. Yeni şafak bile dahil tüm ulusal medya ve biz aynı şeyi anladık, onu da belirteyim ;)

Ahh yeni şafak ve yandaş medya, yaktın muhalifleri :D Erdoğan hiçte öyle Kılıçdaroğluna hakaret etmemiş. Bence tekzip yayınlasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 5 Mart 2020; 14:6:45 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.