Şimdi Ara

Erdoğan nereye kayboldu? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
0
Favori
34.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

ölse de kurtulsak
    CİMER'e şikayet edeyim de seni gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakanoth

CİMER'e şikayet edeyim de seni gör.

Alıntıları Göster
    hangi konuda? :D::D:D
  • Mevzu para olunca ortaya çıktı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan Yabgu

Katılmıyorum. Yetkili birisi açıklama yapıyor mu yapıyor. Her olaya cb çıkıp açıklama mi yapacak. Sağlık bakanı gereken açıklamayı yapıyor zaten. Ki bu yüzden sağlık bakanlığı var. Erdoğan çıkıp aynen katılıyorum mu diyecek.
    33 askerimizin şehit olma durumu üzerine konuşuyoruz. İlk defa gördüğüm Hatay Valisi konuştu. Nasıl savunabiliyorsunuz anlamıyorum. Ülke nasıl yönetilir, yönetim kademeleri nelerdir, sözcüler nerede kullanılır hiç bir fikriniz yok. En azından Orgeneral veya Savunma Bakanının çıkması gerekirken Hatay Valisi. Melih Gökçek konuşsun bir sonrakinde.

Niye konuşmadıklarını da söyleyeyim. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar ve nasıl temizleyeceklerini düşündüler. Ruslar vurdu diyemiyorlar çünkü Ruslar onlara sordu. Bizimkiler askerimiz yok orada dediler. Askerimiz oradaydı ama başka türlü kullanılıyordu. Rusya'nın vurduğuna herkes mutabık. Sonra rejim dediler, sonra Rusya yanlışlıkla vurdu dediler. 3 gün bir Hükümet Yetkilisinin çıkmasını bekledik. Karım beni arayıp, "seni başka kadınla görmüşler" dese, ya bir dur işim var ne karısı der ve kapatıp yalan düşünürüm. Kimse aptal değil ya da şöyle söyleyeyim, bir kısmımız aptal değil. Karargahtaydı lafını ben yemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

hangi konuda? :D::D:D

Alıntıları Göster
    Cumhurbaşkanımıza beddua ettin.
  • Her büyük olay sonrası RTE'nin çıkıp konuşma yapmasını bekleyenler neyi bekliyorlar anlamıyorum. Olayın dakikasında çıkıp konuşma yapmasıyla 4 gün sonra açıklama yapması arasında ne fark var? Zaten uzun yıllardır rte, bakanlar, valiler ve akp kurmaylarının sözlerine itimat etmiyorduk. Al gördünüz açıklamayı. 33 şehitten sonraki açıklamasında espri yapıyordu şimdi de virüsle alakasız ne varsa ondan bahsetti. Siz kendi hijyeninize bakın, mümkün olduğunca evden çıkmayın, kendinizi ve çevrenizdekileri riske atmayın. Açıklamaları da pek sallamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesegayi batiran adam -- 19 Mart 2020; 4:21:23 >
  • Rakanoth kullanıcısına yanıt
    Oku bakayım orada herhangi bir kişiden bahşedilmiş mi? Ben sana iftiradan ve kişiyi rencide etmekten dava açayım da gör

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Konu CB Erdoğan hakkında sende gizli özne kullanmışsın. Artık şikayet ederse hakim karar verir.
  • Can tatlıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmam hatipler açılacağına fen okulları bilim okulları biyoloji okulları vs.. açılsaydı! 80 milyon vatandaş içinden bir kişi çıkıpta bu hastalığın çaresini bulucam diyebilir mi? Herkes oturmuş bekliyor başka ülkeler aşıyı bulacak bizde kullanacağız. Çünkü memleketimin bir tane kurumu kurulu çıkıp biz aşı için araştırma yapıyoruz diyemiyor çünkü o akıl bizde yok.

• dün akşam çıktı konuştu, çokda güzel konuştu herzamanki gibi, hertürlü desteği vereceklerinide açıkladılar, açıkcası ben böyle bir destek beklemiyordum ama hem turuzimcilere,hem işverene hemde vatandaşa destek vereceklerini paketten bahsetti, vatandaşlara neler yapması gerektiğini anlattı.

bekleyenler bi taraflarına kınalarınızı yakabilirsiniz.

bazı vatandaşlar RTE yi sanırım hazırda bir olay olduğunda hemen çıkış konuşacak kadar boşta bekliyor sanıyor. Ülke yönettiğinin farkında değiller.

işleri güçleri istemezük te istemezük...
  • _FaCtS_ kullanıcısına yanıt
    Sana seri numarasını verelim oldu olacak garantisini sorgula

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

Konu CB Erdoğan hakkında sende gizli özne kullanmışsın. Artık şikayet ederse hakim karar verir.
    ölse de kurtulsak,
    derken virüsden bahsetti arkadaş.

amma RTE yalaması dolmuş konu..

kabul edin bom boş konuşmaydı..

herşeyi üretecek gücümüz var dedi kitler için,, ardından kpnuyu değiştirdi,, ee hala test kitleri yok,? ortada rakam yok..

Bursa merkezde full semptomları gösteren kişinin akciğer röntgenini çekip geri gönderdiler, direk biliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _FaCtS_ -- 19 Mart 2020; 9:11:28 >
  • Neyin kafasını yaşıyorsunuz cumhurbaşkanı konuşsa ne olacak.Bu gerizekalı kitleye okulları tatil yapıyor adam avmlerde dolaşıyor camiye gitmeyin diye uyarıyor millet camide kavga ediyor cemaatle kılacam diye.Umreden insanları getiriyor adamlar yurdu beğenmiyor.

Yahu insanlar sadece eleştiriyor adam çıkıp hergün konuşsa bu gerizekalı kitle anlar mı ne değişecek bana biri söyleyebilirmi.

• 500bin TL üzerindeki konutlarda peşinatı %20'den %10'a indirip, krediyi %80'den %90'a çıkarmanın, Corona ile mücadeleye ne faydası var Allah aşkına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    Tamam.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.