Şimdi Ara

Erdoğan nereye kayboldu? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
0
Favori
34.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Milletin yararına, faydasına tek bir sözü yok.

Hatay Valisi'ni göreve bekliyoruz. İhtiyacımız var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Hayatımda ilk defa konuşmasını sonuna kadar dinledim sonuç bomboş bir konuşma.
    20 bin öğretmen atanmış.

Bu arada bir doktor rakamlar bini geçti diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

Iyice sacmaladiniz
    RTE konuşur: "Niye konuşuyor"
    RTE konuşmaz: "Niye konuşmuyor"
    RTE bilgi verir: "Tek adam işte"
    Bakan Fahrettin Koca bilgi verir: "Nerde bu RTE" saglik bakanin gorevi vakalari vermek mi? Ne yapacakti adam kameralarla elinde solunum cihazi elindemi dolanacak..
    RTE şehir hastaneleri yapacağını söyler: "İsraf, boş kalır, karşıyız"
    Bu rte dusmanligi gözunuzu kör etmis, artik sacma sapan baslik acip kendinizi komik duruma dusurmeyin
    Doğru söze şapka çıkarılır.

• Elekrik, su, doğalgaz faturalarını öteletseydin en azıdan. Hayal kırıklığı oldu konuşma.
  • Ulan ispanya bile 200 milyar dolarlik paket acikladi. Utanmadan arlanmadan " 20.000 ogretmen atadik, hani diyorlar ya istihdam durdu " demez mi insanin akliyla dalga geciyor. Guzel kardesim almanya 500 milyarlik paket acikladi, bu ülkelere affedersiniz b*k atiyorsun, daha iyi durumda oldugumuzu soyluyorsun. Sen kac milyar koydun ortaya " aziz milletin " icin ?

• Devlet benim dükkanımı kapattı. Şimdi de diyor ki, beni ilgilendirmez kardeşim, kiranı nasıl ödersin, kredini nasıl ödersin, faturanı nasıl ödersin, ben ilgilenmem. Bak başının çaresine.
  • Erdoğan nereye kayboldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

Ulan ispanya bile 200 milyar dolarlik paket acikladi. Utanmadan arlanmadan " 20.000 ogretmen atadik, hani diyorlar ya istihdam durdu " demez mi insanin akliyla dalga geciyor. Guzel kardesim almanya 500 milyarlik paket acikladi, bu ülkelere affedersiniz b*k atiyorsun, daha iyi durumda oldugumuzu soyluyorsun. Sen kac milyar koydun ortaya " aziz milletin " icin ?
    100 milyar lira koydu ?
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Senin yaşadığın kafayı şu günlerde yaşamak için neler vermezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Khan

100 milyar lira koydu ?

Alıntıları Göster
    Ekonomik kriz var diye halkin ayaklandigi ispanya 1.2 trilyon lira koydu ?

Hani avrupa açtı? Hani alayindan iyi durumdaydik ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DisArt5k -- 18 Mart 2020; 21:38:33 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Nerde o günler

• Aç avucunu kolonya dökeyim toplanti karari

• Selam, bu sorunun cevabını bugün akşamüstü almışsındır herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

Ekonomik kriz var diye halkin ayaklandigi ispanya 1.2 trilyon lira koydu ?

Hani avrupa açtı? Hani alayindan iyi durumdaydik ?

Alıntıları Göster
    Bu dediğini söyleyen farklı yerlerden bir kaç tane link alabilir miyim? merak ettim okumak isterim.
  • Çıktıda noldu, egonomi uğruna milletin canı feda ediliyor
  • Bir yere kaybolmadı :) aç bak yaptığı açıklamaya.

• TCMB'nin kârını ve İhtiyat akçesini de peşinen aldık ve kullandık. Bu paketin kaynağı nereden gelecek? Bunu hiç soran yok !

Özellikle hizmet sektöründe işsiz kalacak,ücretini geç veya eksik alacak, zaten işsiz olup daha zor duruma düşecek insanlara yönelik elle tutulur bir koruma kalkanı bulunmuyor..Pakette öğrenci kredilerine, ihtiyaç kredilerine, çiftçi borçlarına ilişkin hiçbir hafifletme yok. Buna karşın konuyla bir ilgisi bulunmamasına karşın 10. maddede, borçlanarak konut almayı teşvik eden müteahhitlere koltuk çıkan bir vaat var...

Erdoğan, her daim olduğu gibi bu krizde de para babalarına, patronlara özel bir paket hazırlamış. Bu pakette esnafa, işçiye, kobiye düşen pay ise bir avuç tezek. Daima söylerim: Erdoğan milletin değil, para babalarının, patronların adamıdır.. Bunu böyle biliniz..

Konuyu açan benim; "ilk mesajımda son cümlem şu idi: gene patronlar kurtarılacak, işçinin avucune ise bir avuç tezek.."

Gerçekten de öyle oldu... Hiç şaşırmadım.. Patronlar kurtarıldı, işçi ve esnaf tayfasına ise kendi başının çaresine bak dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Mart 2020; 22:41:15 >

• tayyip nerede ? cevap ; iş adamlarının korona virüs'ünden etkilenmemesi için ekonomi paketini açıklamak için kendini karantinaya alıp izole etmiş.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.