Şimdi Ara

Erdoğan nereye kayboldu? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
413
Cevap
0
Favori
34.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simonmc

Nereden izleyebiliriz Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarını?
    TV nin açma kapama tuşuna bas karşında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

TV nin açma kapama tuşuna bas karşında.

Alıntıları Göster
    Çok zekisin ya maşallah. Hiç bir kanalda yok şuan toplantı devam ediyormuş.

Ben ulusa sesleniş için sormuştum, toplantı sonrası yapacakmış Cumhurbaşkanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simonmc

Çok zekisin ya maşallah. Hiç bir kanalda yok şuan toplantı devam ediyormuş.

Ben ulusa sesleniş için sormuştum, toplantı sonrası yapacakmış Cumhurbaşkanı.

Alıntıları Göster
    Neyse Bilal'e anlatır gibi anlatayım. Eğer bir açıklama yapacaksa tv yi açtığın zaman hemen her kanalda görebilirsin demek istedim. Umarım anlamışsındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: performer999

Hatay valisi açıklar en kötü
    kılıçdaoğlu virüs biz koruyor diye açıklama yapar yakında
  • quote:

Neyse Bilal'e anlatır gibi anlatayım. Eğer bir açıklama yapacaksa tv yi açtığın zaman hemen her kanalda görebilirsin demek istedim. Umarım anlamışsındır.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Dostum streslisin herhalde, sakin ol, laf sokup durma. Sana veya başkasına garezim yok, yazılanlar üzeirne bir yerde yayınlanıyor sanarak sordum en başta.

Twitter'daki laf koyma hastalığı burayı da sardı herhalde. Bilal ne demek ya :) hakaret mi o şimdi :)

Neden bu agresiflik?
  • Bu site forumunda bazı üyeler ergen mi desem cahil mi desem bilmiyorum,çok aşırı saygısız yorumlar yazıyorlar.Bir de bu tiplerin bazıları güya iyi üniversitelerde okuyorlar veya mezunlar ama ülkemize kayda değer hiçbir katkıları olmadığı halde asıp kesip her şeye muhalefet ediyorlar.Anlamıyorum bu tipleri ,günlük hayatta onlarla oturup konuşmak isterim ama biliyorum birçoğu asosyal egolu mükemmelliyetci tiplerdir.Dünyada Z kuşağı nesli ile ülkemizdeki Z kuşağı nesli tamamen zıt yetişmiş.Youtuberlar,ekşi sözlük,DonanımHaber forum,Netflix gençliği....tüm bu mecralarda takılan bu neslin işleri güçleri eleştirmek muhalefet etmek...

• AdReNaLiNe A kullanıcısına yanıt
    Bu mesaja verdiğim cevabıda oku lütfen ;)
  • Üniversite kafeteryasında bir öğrenci ile fikir tartışması yaptık .Kullandığı kelimeler hep aynı ,eleştiri muhalefet modu, yks başarı sıralaması iyi olduğu için tıp fakültesi okuduğu için her şeyi bildiğini her şeyde haklı olduğunu dikte ederek konuşuyordu.Ortaya attığı iddialar da kaynak göstermeden sallıyordu.
    Başarılı zeki dediğimiz tipler bol soru çözerek derece yapıyorlar ama kendilerini her konuda haklı görüp her konuda duyar kasıyorlar..İlnginc bir nesil ilginç bir üniversite gençliği...

• Birazdan ulusa sesleniş konuşması yapacak reisko.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

Tayyip Sarayından dışarı adım atamıyor.

Saray demişken; düşünsenize o saraya verilen para ile kaç tane yoğun bakım ünitesi alınabilirdi.

İtalya'nın durumuna düşersek ölü sayımız 2-3 katlanır. Hastanelere yeterli yoğun bakım ünitesi mevcut değil.
    Bende bu kafadaki arkadaşları anlamıyorum, adam şehir hastaneleri yaptırdı diye demediklerini bırakmadılar, şimdi dediğine bakın şunun...
  • Nerdesin sen ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • K@TiP kullanıcısına yanıt
    Ülkede o kadar ekonomik sorun varken senin verginle 3 farklı saray yaptırmak senin aklına ve vicdanına yatıyorsa senin gibilere diyecek bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackal78

Ülkede o kadar ekonomik sorun varken senin verginle 3 farklı saray yaptırmak senin aklına ve vicdanına yatıyorsa senin gibilere diyecek bir şey yok.
    Adın gibi çakalsın var ya, adam sadece 3 tane bina yaptırdı diye şimdiye kadar yaptırılan tüm hizmetleri görmezden geliyorsun, verdiğim 1000 TL verginin 1 TL si ya gitmiştir ya gitmemiştir senin saray dediğin külliyeye, kaldı ki babasının tapulu malı değil orası, bugün Erdoğan olur, yarın başka birisi, senin zoruna giden şey başka, senin karın ağrın başka...
  • K@TiP kullanıcısına yanıt
    Sen helal edebilirsin; ben o gereksiz "bina"ara giden her kuruş vergimi haram ediyorum.
  • Jackal78 kullanıcısına yanıt
    O zaman bu mantığınla bende benden alınan vergilerle sana verilen hizmetlerdeki kul hakkımı helal etmiyorum, hadi buyur...
  • Yine'de habercilerin karşısına çıkmış şahsen ben yine cep telefonun'dan görüntülü arayarak 15 temmuz'daki gibi bilgi verir diye düşünüyordum
  • Cok gec kaldin reis nerdeyse 1 ay oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zamanki gibi aptalca bir konu daha, ülkede o kadar olağan durum var iken adamın derdi hala erdoğan, ulan çıkıp konuşsa bu seferde gösteriş yapıyor, bu onun işimi dersiniz, şu zor günlerde bile siyaset konuşabiliyorsunuz, sizin gibilerin derdi vatan, bayrak, ülke sorunları vs. Değil, o kadar dar görüşlüsünüz ki bu yazdıklarımdan bile beni tayyipçi ilan ediceksiniz !!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@TiP

Adın gibi çakalsın var ya, adam sadece 3 tane bina yaptırdı diye şimdiye kadar yaptırılan tüm hizmetleri görmezden geliyorsun, verdiğim 1000 TL verginin 1 TL si ya gitmiştir ya gitmemiştir senin saray dediğin külliyeye, kaldı ki babasının tapulu malı değil orası, bugün Erdoğan olur, yarın başka birisi, senin zoruna giden şey başka, senin karın ağrın başka...

Alıntıları Göster
    Geçiş garantili köprüler, yolcu garantili havaalanları, hasta garantili hastaneler, öğrenci garantili yurtlar. Bunlarin hepsi zarar ediyor. Buraya giden vergilerimiz ne olacak?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.