Şimdi Ara

Erdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AK partililer olmasa CHPliler boşluğa düşer. Bu konuyu açan kişi CHP'nin kazanmasına doyasıya sevinemiyor. Seviniyor, seviniyor sonra bir boşluğa düşüyor. Etrafına bakınıyor, üzülen arıyor, bulamayınca da sevinç motivasyonu düşüyor. Çünkü yıllardır bütün motivasyonunu sadece AKP karşıtlığı ile sağlıyor. CHP'nin kazanması üzerinden doygunluğa ulaşamıyor, Yanlış bir tanımlama ile "Erdoğan ve yandaşları" dediklerinin yüksek sesle ağıt yakmasını görüp doyuma ulaşmak istiyor. Ama gerçek şu ki kaybeden AKP, "Erdoğan" bir şey kaybetmedi. Şimdi bu gerçeği görüp daha çok üzülebilir.

Boşver bu takıntıları, masaüstüne çık, doyasıya dans et, eğlenmeye bak, zafer şarkıları söyle; sonra da kazananlar koltuğuna otursun, sen de hayatına kaldığın yerden devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 2 Nisan 2024; 20:21:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Aynen kardeş çok bilinçlilermiş, nedense o nato kafa nato mermer dediğin seçmen 50 kere söyledi bunlar ülkeyi batıracak, gidişat gidişat değil diye, dinlemediler. Bıçak kemiği bırak iliğe dayananınca akılları başlarına geldi. Ne demişler nush ile uslanmayanın hakkı tekrir tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir... Bunlarda ekonomik olarak dayağı yiyince akılları başlarına geldi ama iş işten geçti. Yani bugünlerin müsebbibi o senin o bağrına basıyor dediğin, oysaki hunharca ampule basan tayfa. Erdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi? 

• Neden üzülmediler?

kaçmak için bahane mı arıyorlar ?

Acabaaaa Erdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi? 

• Valla senin çevreni bilmemde, benim çevremdekilerin hepsi şok içinde. Kendilerinden okadar eminlerdi ki, istanbulu geri aldık, hatta utanmadan izmiri bile alırız modundaydı. Sadece ankaradan umutları yoktu. Bu üç şehri bırak adamların kalelerinde bile feriştahları kaydı. Bizim güvenlik baya içerlemiş. Biz verdik demeye getiriyor, kendini avutuyor. Utanmasa hiç bir akp li sandığa gitmedi diyecek, okadar içerlemiş. Ulan küskün olan taraf asıl muhalefet. Adamlar alması gereken genel seçimleri KK kaybettirdi. Çevremde bile izmirde akpye verecem diyen chp liler olmaya başladı. Ötesi var mı.

Buradaki tayfa daha da komik, forumdaki trollerin hepsi gidip akpye bastı, buraya gelip ders verdik diyorlar yaaa Erdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi? 

• @4F3

Konu sahibi haklı, çok şerefsiz çok hain bir durum var ortada tüm solcusuyla sağcısıyla...

Üzerine basa basa söylüyorum uyanmak şart...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • set S kullanıcısına yanıt

2019'da secime katilim orani %84 iken bu sene %78, %6'lik bir fark var sadece. Asagi yukari ayni.

bir CHP'li olarak ben de CHP'nin kazanmasinin tek sebebini insanlarin artik AKP'den bikmasindan kaynaklandigini dusunuyorum.

• Herhalde 1 yıldan sonra falan forumun bu kısmına girdim halen aynı muhabbet. Merak etmeyin daha 2 sene falan girmem zor, zaman yok iş çok.

Gençler işi profesyonel siyaset olan hiç kimse üzülmez, durum değerlendirmesi yapar, işine bakar.
    İdealizm iktidara gelip güç elde edene kadardır.

Sizede tavsiyem genc siyasetçiler idealist insanlar ile 40 yıldır sadece siyaset yapan insanları karıştırmayın, bunun onlar için ligde maç kaybetmekten farkı yok. Milyarlık yaşamlarına devam edecekler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 2 Nisan 2024; 21:17:19 >
  • Cem kullanıcısına yanıt

Hiç alakası bile yok faiz inadı bu hale getirdi. Noldu dolar seçim sonrası uçacak kaçacaktı devalüasyon olacaktı dolar 50 TL olacaktı. Noldu seçim sonrası dolar kırmızı.

Birşey bildiğiniz yok, iktidar ne yapsa eleştiren tayfasınız elli bin yalanınızdan biri tutarsa biz demiştik diyorsunErdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi? 

• Biri şuna CHP'ye oy veren o Allah'ı kitabı para dediği sağ seçmen olduğunu söylesin de keser belki sesini.

• Düz dünyacı, hareket eden bir tren ile bir dağın farkını anlayamayan üye ekonomiyi savunmaya çalışıyor. Zamanında dolar 10 lira olacak diyenlere de bunları dediklerini unuttu galiba.Erdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi? 

• Alakaya maydanoz yazmışsın, dolar uçacak kaçacak kısmına ne ara geldik Erdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi? 

Laa işte faiz inadı yüzünden millet bugün bunları yaşıyor, eee dedik ozaman nas mus olmaz bu işler diye, noldu faiz arttırdı, o da bir işe yaramıyor, rezervler faiz düşükkenden bile daha ekside. Sonuç, zor öğrenen, söyleneni dinlemeyen bir toplumun, yaşayarak öğrenmesini gördük bu seçimlerde... Erdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi? 

Dolar ilgilide büyük konuşma isterse, bi gecede herşey değişebilir Erdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi? 

Sizin elli bin yalanlarınzdan geldik seçimden sonra dolar uçacak kaçacak kısmına.Erdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi? 

Eee ben de dedim faiz inecek diye avaz avaz bağırma diye nolmuş ben de mi nato kafa nato mermer sol cehape seçmeni oldum şimdi Erdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi? 

Sağ seçmen tek bir şeyi tanır. Para. Onu alırsan elinden oğlunu , babasını , kardeşini tanımaz. Sağ seçmen ülkenin bu duruma geleceğini sadece geldiğinde anlayan seçmendir. Birilerine ceza kesiyorsa sağ seçmen işte o zaman ülkedeki ekonomik bozukluk onlara tam olarak batmış demektir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi de kendilerine oy veren sağ seçmene küfür ediyorlar.

Bunların nankörlük seviyesine dünyadaki hiçbir seçmen kitlesi ulaşamaz.

Dolar da 32 lere o yalanlarla çıktı zaten Erdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi? Al bu sana gelsin

Erdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi?Gerçek TVyoutube
    #BeratAlbayrak #Dolar Doların 10 liraya çıkmasının ardından eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sözleri tekrar gündeme geldi. Doların 10 liraya çıkmasının ardından sosyal medyada Berat Albayrak'ın sözleri geldi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın damadı olan eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 2019'da 31 Mart yerel seçimleri öncesinde dolar kuruna ilişkin şunları söylemişti: "Ağustos, eylül, ekim aylarında bol bol döviz alıp, 6 liradan 7 liradan, niye? Dolar 10 lira olacak, 15 lira olacak ya, 6-7 liradan toplayalım dolarları, 10-15'ten satarız. Dolar düştü 5 liraya. Bunlar kara kara düşünüyor. Eyvah eyvah. Ee ne yapacağız? Şöyle bir kriz çıksa da füze yağsada şu olsa da bu olsa da dolar yükselse de bir kar etsek. Çok beklersiniz, hele de seçimden sonra daha çok beklersiniz."
    https://www.youtube.com/watch?v=hI22SLfUpmY

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi benim de şöyle bir düşüncem var,

Ekonomi kötü, daha da kötü olacak ve her yer chp de olduğu için bazı şeyleri daha rahat yapacaklar. Para yok diye bütçeden de kesecekler, sonra işte bakın CHP'li belediyeler hizmet götüremiyor vs vs diyecekler.

Reis seçim öncesi enflasyon temmuz da düşmeye başlayacak dedi durdu (baz etkisi yüzünden, malum kesim ne anlasın baz etkisinden dolayısıyla reis düzelecek dedi düzeldi şeklinde algılayacaklar)

Devalüasyon yapılacak, faizler artacak sermaye girecek ekonomi biraz toparlayacak, reis malum kesimin cebine parayı koyup gönüllerini aldıktan sonra (ortamın müsait olduğunu anladığı an) hadi diyecek seçime gidiyoruz (bir bahane bulup meclise bu kararı aldırır)

Çünkü başka türlü bir dönem daha aday olamıyor.

CHP bu galibiyeti abartmamalı, akp seçmeninin sandığa gelmediğini, gelenin de boş oy attığını, bir kısmının da sırf inadına CHP ye verdiğini, çok küçük bir oran olsada, unutmamalı) aldığı belediyelerde iyi olan şeyleri devam ettirmeli ama üzerine 3/5 koymalı çok akıllı olmalı ki genel seçimde insanlar, la bunlar aslında hiç de bize anlatılan gibi değilmiş demeli.

Mesajlardaki katıldığım tek nokta Bu memlekette CHP nin iktidar olması imkansız değil ama çok zor bunu başarması için çok doğru adımlar atmalı. Koz vermemeli.

Bir sürü video gördüm, sevinç videolarının sesleri değiştirilmiş, yok imam Hatip kapatalım, hocaları asalım vs seklinde abuk subuk tezahurat seslerini eklemişler.

Haksız kazançları, işe alımları, ihaleleri vs vs vs her şeyi gözler önüne sermeliler. İşe alımında, burslarda, sosyal yardımlarda hak ve adaleti korumalı insan ayrımı yapmamalılar...

Biraz daldan dala atlayıp konuyu dağıttım gibi ama sözün özü sana katılıyorum, benim de aklımda deli sorular ☺️ o kadar alıştırdılar ki komplo teorileri kurdurmaya insan normal düşünemiyor.

Hayırlı akşamlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

CHP'nin cehalet ekonomistlerinin seçim sonrası tahminleri

Fırtına kopacakmışş öp de başına koydun mu😂😂

Erdoğan ve yandaşları neden hiç üzülmedi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.