< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ulkenin sahibi Erdogan'dir. Hepinizde vergiyi catir catir kendisine vereceksiniz. O istedigini yapacak siz de gerekirse ac acikta yatacaksiniz. Siz kolesiniz. Var mi itiraz edecek olaniniz?
|
|
Reis yıl boyu ülkesine hizmet ediyor.
Beğenmediği, içine sinmediği sarayda, hak ettiği tatili nasıl yapsın? Yıl boyunca yedi düvele karşı sancağımızı taşıyor, bu kadar da olsun!!!!11! |
Nerdeymis bu Okluk Koyu diye merak edip baktim ve Marmaris’te oldugunu gordum Yahu agzindan allah kitap lafini dusurmeyen insanlar neden tatil yapmak icin ulkenin sekuler bolgelerini tercih ederler hic anlamam.
Buyuksehirden uzaklasip kafayi dinlemekse amacin git yazlik sarayini Trabzon’a, Kayseri’ye ya da Erzurum’a filan yaptir. Hem oralarda cok sevip seviliyorsunuz da zaten. Cok ilginc.. yani Ege’deki depremleri bile sekuler insanlarin yasam tarzina baglayacaksiniz, cok sevisiyorlar, alkol aliyorlar bu yuzden deprem oluyor diyeceksiniz ondan sonra da utanmadan oralara tatile gideceksiniz.. harbiden garip |
Akp'den başkası olsa çok ağır konuşurdum da Erdoğan'a ağzımızı açtığımız anda başımız belaya giriyor. Diyecek sözüm yok...
|
Devletci biriyim ama bu devlet son noktaya kadar liberallesmeli dunyada bu kadar soyulup sogana cevrilen 2. Bir ulke yok
|
Hani israf haramdı?
Çinden 40 kere düşünüp aldğım 3 dolarlık ürüne bile vergi bindirsinler, sonra hanedan ailesi tonla para harcanan yeni saraylarını beğenmeyip yeniden yapılmasını istesin. Sanırsın ağızlarında gümüş kaşıkla doğdular. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|