Şimdi Ara

Erdoğan: 'YGS ve dershaneyi kaldırıyoruz' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -GaFFe-

quote:

Orijinalden alıntı: mrshayber

Hep aynı yalan hep aynı yalan işte buyur 4 Ağustos 1962 trajlı gazete ve manşeti.. O günden beri kalkacak da ben görecem..

trajlı?

gazeteci değilim trajlı tarihli sayılı neyse. kusura bakma terim dağarcığım yok o kadar.. ama sonuçta ygs kalkmaz
  • quote:

quote:

quote:

Hep aynı yalan hep aynı yalan işte buyur 4 Ağustos 1962 trajlı gazete ve manşeti.. O günden beri kalkacak da ben görecem..

trajlı?

gazeteci değilim trajlı tarihli sayılı neyse. kusura bakma terim dağarcığım yok o kadar.. ama sonuçta ygs kalkmaz

Ben de gazeteci değilim. Hayırlısı olsun.
  • YAV HE HE
  • quote:

quote:

quote:

trajlı?

"gazeteci değilim"
    orayı anladık zaten

• ABD'deki sistem gelecek o zaman devlet ünileride paralı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

quote:

quote:

quote:

trajlı?

"gazeteci değilim"
    orayı anladık zaten

• imkanı yok olsada önümüzdeki 20 yıl boyunca gerçekleşmez, binlerce dershane kurs merkezi var türkiyede.Bunların liseye dönüşmesi ygs nin kalkması mesleki eğitimin önünün açılması;türkiyedeki alt yapı ve eğitim seviyesi değişmedikçe sadece hayal.

her öss öncesi bu tür haberler çıkar inanmayın,ders çalışmaya devam edin ve yaşadığınız ülkeyi değiştirin
  • Zamanında yök kalkacak diyorlardı kalkmadı daha da güçlendi.Hiçbir şey değişmez inanmayın.Gündemde tartışılacak birşey kalmayınca ortaya böyle şeyler atıyorlar insanları oyalamak için.
    Yıllardır aynı şeyler dönüyor arkadaşlar yerseniz.Hem bu iş üniversitelere kalırsa ayvayı yediniz demektir.Üniversite en çok hak yenen, torpil olan yer.Bir yurda geçmek için bile torpil gerekiyor gidenler bilir.
  • öncelikle ygs'ye girecek arkadaşlara bilgi verilmeli.YGS kalkıp başka bir sınav sistemimi gelecek?yani ne olacak...fazla başbakanın dediklerine inanmadım.çünkü yarında derler ygs yerine şu olacak öğrenci arkadaşlar öküzün trene baktığı gibi bakarlar hemde indigo arkadaşında dediği gibi yökü falan da kaldıracaklardı ne oldu?hayla sap gibi duruyo.yani bu ülkede dershanelerde kalkmazbunlar gündemi alt,üst etmek için ortalığı karıştırmak için uydurulmuş palavra

• Bunlar tipik politikacı palavraları, üniversite sınavının kalkmayacağını ama isim ve içerik değişiminden başka birşey yapılamayacağını, nöronlarına azıcık bir mesai yaptıran herkes anlayabilir.

Bu tip laflar neden ediliyor onu da anlamış değilim, siyasi rant için olsa, mantıklı gelmiyor adamların ranta ihtiyacı yok, bu 4 tane ygs de en çok ösym'ye yarar, zaten üniversite hayali kuran ama seviyesi sıfıra yakın yüzbinlerce aday sınava giriyor, sınav sayısını arttırarak iyice at yarışına çevirecekler durumu, bu kadar bol sınav varken de nasıl dersaneleri kapatacaklar a da ayrı birşey, bu konuda yaptıkları hep ters tepti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escolha -- 17 Nisan 2012; 17:05:09 >
  • OKS kalkacak dediler kalktı . Daha çok sınav oldu. Dershaneler daha çok para kazandı.
    YGS kalkacak dedi. Kaldıracaklar. Büyük ihtimalle her sene sınav yapacaklar ve dershaneler daha da çok para kazanacak...
  • Sadece öğrencilerin oy kullanacağı bir refarundum olsa ilk 50-100 bine girebilecek adaylar haricinde kimse sınav istemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_2626

OKS kalkacak dediler kalktı . Daha çok sınav oldu. Dershaneler daha çok para kazandı.
    YGS kalkacak dedi. Kaldıracaklar. Büyük ihtimalle her sene sınav yapacaklar ve dershaneler daha da çok para kazanacak...

akıl var mantık var hersene sınav olacaksa mezun adam ne yapacak?
  • şimdi siyasete girmeyeyim dedim ama olmadı yazıyorum:

Kardeşim sınav kalkacak denildiyse yarın kaldırılamaz ya (Ki zaten denildi çalışılıyor üzerinde şu sıralar olacak bir şey değil.) . En az 7-8 yılı var bence sınav kaldırma işinin. Bunun ön hazırlığı var pilot uygulaması var sonra direk uygulanamaz (yani uygulanacağı yıl gelecek olan 9 lara etki eder.).

Şimdi adam diyor bu 7-8 yıllık eğitim sisteminde 2 sınav var. Millet heycanlanıyor kötü sonuçlar oluyor. Bunun için bu işi toefl gibi yapalım biraz yayalım sene içine. Adam nezaman hazırsa o zaman girer. Yada hepsine girer en yükseği esas alınır. Ki Kpss de bu şekilde (yılda 2 kere yapılıyor).

Ha diyeceksiniz ki sen adamın yaverimisin ne biliyorsun böyle düşündüğünü?
    Siz nerden biliyorsanız da yapıyorsanız bu yorumları bende ordan yapıyorum (düşünerek...).
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmz12

quote:

OKS kalkacak dediler kalktı . Daha çok sınav oldu. Dershaneler daha çok para kazandı.

Çok kolay...

Örnek. 9. sınıfların gireceği sınav Mayıs 15 de olur

10.sınıfların gireceği sınav Haziran 1 de olur

11. sınıfların gireceği sınav Haziran 15 olur

12. sınıfların gireceği sınav Haziran 30 da olur. Mezun adam da bunlara tek tek girer

• quote:

quote:

quote:

Çok kolay...

12. sınıfların gireceği sınav Haziran 30 da olur. Mezun adam da bunlara tek tek girer

millet 1 kere stres yasayacak mezunlar 4 kere ? millet 1 senenin mufredatindan sorumlu mezun 4 senenin ? hı iyiymis

• quote:

quote:

quote:

Çok kolay...

hiç düşünmemiştim bu yolu.iyi formülmüş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.