Şimdi Ara

EREN DERDIYOK:Yılın en iyi transferi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psirik

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Takımın adam gibi ortasahaya ihtiyacı var, kesici ve dirençli bir ortasaha şart oğlu şart !

Yoksa hücum hattında kim olursa olsun, uzun vadede ortasahadaki direnç eksikliği bizi mahveder...

Aynen bizim sorunumuz gol atmak değil yemek ve bunu hala çözmüş değiliz. Sağ bek, önlibero ve stoper şart. En azından önlibero ve sağ bek alınmalı. Manu maçında yediğimiz gollerin nerdeyse tamamında linnes vardı. Serdar savunmaya bir fark getirmiş görünmüyor.

evet bizim gol veme sorunumuz var doğrudur,defansif iyi iki orta saha almalıyız,kanatlara daha hucumcu bekler almalıyız.stopere sağlam bir kule almalıyız.ama inanın bizim gol atma sorunumuz da vardı.düşünün geçen sezon burak ya da umutun yerine sadece gomez bizde oynasaydı en az 15 gol daha fazla atıp 10 puan daha fazla toplamaz mıydık?

• quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

R. Donk da aynı şekilde umut veriyordu. Orta sahada Melo'yu aratmayacak, basacak, yırtacak, parçlayacak diye düşünoyrduk. Sonuç adam klubün kapısından girdi, boşvermiş, lakayıt, yeteneksiz birine dönüştü
    O yüzden erken konuşmayalım.
    Umut'un gönlünü hoş tutalım, yine ona kalacağız.

Donk için ne taraftarlardan ne de spor yorumcularından kimseden Melo'yu aratmayacak basacak yırtacak lafı duymadım. Tam aksiye herkes Melo dan çok faklı, yumuşak bir oyuncu, kesinlikle bir Melo performansı beklemeyin, o bölgeyi sadece idare edebilir, daha oynamadan sezon sonu yerine biri alınması gerek diye yorum yapılıyordu. zaten adam stoperden devşirme çakma liberoydu. Kasımpaşa performansına aldanıp aldılar. Eren milli oyuncu, nerelerde oynadığı belli. Donk gibi zor bir bölgede oynamıyor. Mevut futbolcularla görevini yerine getirme şansı daha yüksek. Ben ikisi arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünüyorum. Fakat dediğin gibi erken konuşmamak lazım, ne olacağı belli olmaz.

• linnes donk ve chedjou satılmalı

ortasahaya lassana diarra sağ bek debuchy veya antalyadaki inkoom olabilir. ayrıca bir forvet daha şart bonservisi elinde birini almak lazım. kesinlikle şart oğlu şart bir forvet daha..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

EREN DERDIYOK:Yılın en iyi transferi

• Barış26 kullanıcısına yanıt
    Olayın doğru yada yanlış olduğu hakkında bir yorum yapmadım.kasımpasadan bu paranın 400-500 bin euro altini alan adamın , gereksiz adamların aldığı yüksek paralardan daha azina oynamayacagini soyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fernandao da 22 gol atıp fenerbahçey'e gelmişti. anadolu takımlarından forvet almamalıyız.

falcao hala gelebilir duyum aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

R. Donk da aynı şekilde umut veriyordu. Orta sahada Melo'yu aratmayacak, basacak, yırtacak, parçlayacak diye düşünoyrduk. Sonuç adam klubün kapısından girdi, boşvermiş, lakayıt, yeteneksiz birine dönüştü
    O yüzden erken konuşmayalım.
    Umut'un gönlünü hoş tutalım, yine ona kalacağız.

Hoş tutunca noluyor gol mü atıyor? Bırak Allah aşkına gönlünü hoş tutanlara da yaziklar olsun. Chedjouyu santrfora koysan daha çok gol atar.

• Bu yönetimin yaptığı en iyi hamle/transfer, eğer gelirse, Lucas Leiva olur. Süper bir oyuncu, Brezilya milli takımında 24 kez forma, Liverpool'da yani PL'de 9 yıl geçirdi, tabi ki eleştiriliyor Liverpool'da ama 2011 (sanırım) sezonunda harikülade şekilde oynarken önemli bir sakatlık geçirdi ve hiç bir zaman eski Lucas olamadı. Ama olmamasına rağmen PL'de en çok top kapan oyuncu oldu. Bakın PL'de, dünyanın en iyi oyuncularıyla, en sert liginde, en çok top kapan oyuncu oldu. Ve bu adamla geçen sezon ligi altıncı bitirmene, Avrupa'ya gitmemene rağmen anlaştın. Bunu kim yaptı bilmiyorum ama tebrik ediyorum. Iş Klopp'ta kaldı ama Lucas kesinlikle gelmek istiyor. Umarım bu iş olur ve Eylül'de sakatlıktan çıktığında artık bir defansif orta sahamız var diyebiliriz. Selçuk gerçek dos değil, Tolga Ciğerci aynı şekilde.
  • barcelonadan arkadaşlarımla görüştüm ereni nasıl kaçırdıklarına hala inanamıyorlar başkanı istifaya çağırıyor herkes messi futbolu bırakacağını açıklamış dünya futbolu yerle bir oldu be ne büyük takımız :)
  • o kadar değil de yine güzel bi yedek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Bi insanın futbol oynayarak yılda 8 trilyon lira kazanmasının neresi "hak" allah aşkına ?

Futbolu takip ederek o parada seninde katkın var. Futbolun bu kadar popüler olması sebebiyle bu paralar dönüyor. Hentbolda dünyanın en iyi oyuncusu belki bunun 10'da 1'ini kazanmıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senjougahara Hitagi

Avrupa bu transferi konuşuyor.

Pogba transferinin yarattığı sükse bile bir anda son buldu.

La gazetta della sports'ta manşetten verildi Derdiyok transferi.

Ibrahimoviç "umarım gs seneye şampiyonlar ligine kalır. Derdiyok'la rakip olmak istiyorum" dedi. Böyle egolu bir futbolcunun böyle konuşması bile büyük olay.

Resmen özbek yönetimine özendim. Fikret orman biraz ders çıkarabilirse bu sene gs'nin ardından 2.liği zorlayabiliriz.

Orman, Dursun kadar kupa görebilecek mi bakalım?Gören de kendileri çok transfer yaptı sanacak, adamların forvet ve kalecisi iptal hala.Hücum hatları da zayıfladı ama hala boş boş konuşuyorlar.Siz şampiyonluk sarhoşluğuna devam edin, çok ağır tokat yiyeceksiniz suratınıza haberiniz yok.Bu arada yılın transferi de dopingli Gökhan, üstüne transfer tanımam.

• Bonservisi fazla değil aldığı yıllık ücrette fazla değil.

Bu adamı kasımpasa bu formunda değilken 2.5mavroya almış ve yıllık 1,7veriyormuş.

Ereni isteyip de 2.5m bonservis 1.5m avroylada oynatAmazsın.

Ama ben olsam bu maliyete ereni almazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Ibrahimoviç "umarım gs seneye şampiyonlar ligine kalır. Derdiyok'la rakip olmak istiyorum" dedi. Böyle egolu bir futbolcunun böyle konuşması bile büyük olay.

Resmen özbek yönetimine özendim. Fikret orman biraz ders çıkarabilirse bu sene gs'nin ardından 2.liği zorlayabiliriz.

Orman, Dursun kadar kupa görebilecek mi bakalım?Gören de kendileri çok transfer yaptı sanacak, adamların forvet ve kalecisi iptal hala.Hücum hatları da zayıfladı ama hala boş boş konuşuyorlar.Siz şampiyonluk sarhoşluğuna devam edin, çok ağır tokat yiyeceksiniz suratınıza haberiniz yok.Bu arada yılın transferi de dopingli Gökhan, üstüne transfer tanımam.

Sizin de başınıza demirören gibi bir illet gelseydi siz de başarı yüzü göremezdiniz. İflas ettik buna rağmen ayağa kalkmasını bildik. Hem de siz bu konuda terbiyesizlik yaparken.

Gidip bileklik satın şimdi malum maaşlar ödenecek.

• Aman arkadaslar yazmayin boyle seyler. Sonra biri okur ciddiye alir yonetime soyler. Baska oyuncu almayiz

• quote:

quote:

quote:

Sizin de başınıza demirören gibi bir illet gelseydi siz de başarı yüzü göremezdiniz. İflas ettik buna rağmen ayağa kalkmasını bildik. Hem de siz bu konuda terbiyesizlik yaparken.

Bileklik satarız canımız sıkılır sizin basket takımını komple satın alırız yine.Kafamızı bozmayın iki yıldızlılar, haddinizi bilin biraz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bileklik satarız canımız sıkılır sizin basket takımını komple satın alırız yine.Kafamızı bozmayın iki yıldızlılar, haddinizi bilin biraz.

Dikkat edin araplar satın almasın sizi.

Ava giderken avlanmayın.

Gerçi hoşunuza gider arap parası. Türkiye'nin psg'si olursunuz fena mı.

• quote:

ya o değilde dursunu ne kadar beğenmesek adam 3 4 kupa gördü 1 sene. sizin başkanınız 4 senede 1 kupa alabildi hadi buna ne diyeceksin :D
  • Eren Derdiyok'u nerde duyduk Euro 2008 İsviçre kadrosunda ondan sonra hep öyle duyduğumuzla kaldık 8 yıl içinde naptığını bile bilmiyoruz Leverkusen Hoffenheim Kasımpaşa uçlusu arasında dönmus 50 golu zor görmuş.

Gelipte yılın transferi diyorsun ?

Umarım başarılı olur gol yollarında etkili olur yorumum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

ya o değilde dursunu ne kadar beğenmesek adam 3 4 kupa gördü 1 sene. sizin başkanınız 4 senede 1 kupa alabildi hadi buna ne diyeceksin :D

Açıklamasını yaptım zaten yukarıda.

"Sizin de başınıza demirören gibi bir illet gelseydi siz de başarı yüzü göremezdiniz. İflas ettik buna rağmen ayağa kalkmasını bildik. Hem de siz bu konuda terbiyesizlik yaparken.

Gidip bileklik satın şimdi malum maaşlar ödenecek."

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.