Şimdi Ara

EREN DERDIYOK:Yılın en iyi transferi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senjougahara Hitagi

quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

Avrupa bu transferi konuşuyor.

Pogba transferinin yarattığı sükse bile bir anda son buldu.

La gazetta della sports'ta manşetten verildi Derdiyok transferi.

Ibrahimoviç "umarım gs seneye şampiyonlar ligine kalır. Derdiyok'la rakip olmak istiyorum" dedi. Böyle egolu bir futbolcunun böyle konuşması bile büyük olay.

Resmen özbek yönetimine özendim. Fikret orman biraz ders çıkarabilirse bu sene gs'nin ardından 2.liği zorlayabiliriz.

ya o değilde dursunu ne kadar beğenmesek adam 3 4 kupa gördü 1 sene. sizin başkanınız 4 senede 1 kupa alabildi hadi buna ne diyeceksin :D

Açıklamasını yaptım zaten yukarıda.

"Sizin de başınıza demirören gibi bir illet gelseydi siz de başarı yüzü göremezdiniz. İflas ettik buna rağmen ayağa kalkmasını bildik. Hem de siz bu konuda terbiyesizlik yaparken.

Gidip bileklik satın şimdi malum maaşlar ödenecek."

Bizene aga o zaman sorun hesabını :) Ayrıca feda feda diye ağlayan taraftar bize bileklikle ilgili laf vuruyor yapmayın lütfen AHAHAHA :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ibrahimoviç "umarım gs seneye şampiyonlar ligine kalır. Derdiyok'la rakip olmak istiyorum" dedi. Böyle egolu bir futbolcunun böyle konuşması bile büyük olay.

Resmen özbek yönetimine özendim. Fikret orman biraz ders çıkarabilirse bu sene gs'nin ardından 2.liği zorlayabiliriz.

ya o değilde dursunu ne kadar beğenmesek adam 3 4 kupa gördü 1 sene. sizin başkanınız 4 senede 1 kupa alabildi hadi buna ne diyeceksin :D

"Sizin de başınıza demirören gibi bir illet gelseydi siz de başarı yüzü göremezdiniz. İflas ettik buna rağmen ayağa kalkmasını bildik. Hem de siz bu konuda terbiyesizlik yaparken.

Bizene aga o zaman sorun hesabını :) Ayrıca feda feda diye ağlayan taraftar bize bileklikle ilgili laf vuruyor yapmayın lütfen AHAHAHA :D

Bize ne diyorsun. Başkanları karşılaştırıyorsun. Nasıl iş anlamadım.

Ayağa kalkmasını bildik derken feda'yı ve fikret orman'ı kastettim zaten. Siz o zamanlar "para komudinin üstünde" diye terbiyesizlik yaparken şimdi aynı duruma düştünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok abartmamakla birlikte Eren forma şansı bulup sakatlık sorunu yaşamazsa ve takıma bir an önce adapte olabilirse taraftarın en sevdiği futbolcular arasına girme ihtimali yüksek. 2 3 maçta kendini belli eder zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 7 Mart 2017; 11:54:31 >
  • şunu da unutmadan ekliyim. Eren bizim maçta topuğuna darbe aldığında kendini yere bırakıp penaltı itirazı yapmıştı. buna benzer şeyleri bizde de yaparsa tepki görür, o yüzden dikkat etmesi lazım. onun dışında çok sağlam karakteri var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bize ne diyorsun. Başkanları karşılaştırıyorsun. Nasıl iş anlamadım.

Ayağa kalkmasını bildik derken feda'yı ve fikret orman'ı kastettim zaten. Siz o zamanlar "para komudinin üstünde" diye terbiyesizlik yaparken şimdi aynı duruma düştünüz.

o dalgayı geçen 3 5 taraftardı bir tutma. lafı çeviriyorsun şimdi bileklik olayına laf atıyorsun aynı olayı siz yaptınız diyorum ayağa kalktık diyorsun. ayrıca biz borçlu olduğumuz dönemde bile 3 kupa aldık ertesi sezon bile 1 kupayla kapattık sezonu. siz feda sezonunda kaç kupa aldınız sayalım

0(sıfır)

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediğine katılıyorum.
    Gökhan gönül,alper, hasan ali kaldırım, cenk tosun, emenike, ozan tufan, volkan şen anadoludan alınmadı mı?

İyi transfer yaptıktan sonra anadolu ya da avrupa farketmez yeterki iyi oyuncu al.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Gökhan gönül,alper, hasan ali kaldırım, cenk tosun, emenike, ozan tufan, volkan şen anadoludan alınmadı mı?

İyi transfer yaptıktan sonra anadolu ya da avrupa farketmez yeterki iyi oyuncu al.

Sen o oyuncuları başarılı mı sayıyorsun?

Bunların çoğu ıslıklanmış adamlar. Diğerleri yedek kulübesi elemanlar. Adam şaka gibi ya resmen.. Gösterdiklerine bak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Sen o oyuncuları başarılı mı sayıyorsun?

Bunların çoğu ıslıklanmış adamlar. Diğerleri yedek kulübesi elemanlar. Adam şaka gibi ya resmen.. Gösterdiklerine bak!

Senin nicki hatirladim simdi alttaki eski nicki görünce.
    kusura bakma ben ve arkadas seni muhatap alip laf anlatmaya aciklama yapmaya calistik.

konuya daha fazla sacma sapan alakasiz seyler yazip tahrik etme.ikile hadi. daha gereksiz konulara git yorum yap.

• RoLaN R kullanıcısına yanıt
    Aha bi anadolucu daha gelmis

Devam hocam desteğe! Şimdi ağzınız boş konuşursunuz tabi. Sene sonu AĞLAYACAKSINIZ
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orman, Dursun kadar kupa görebilecek mi bakalım?Gören de kendileri çok transfer yaptı sanacak, adamların forvet ve kalecisi iptal hala.Hücum hatları da zayıfladı ama hala boş boş konuşuyorlar.Siz şampiyonluk sarhoşluğuna devam edin, çok ağır tokat yiyeceksiniz suratınıza haberiniz yok.Bu arada yılın transferi de dopingli Gökhan, üstüne transfer tanımam.

Sizin de başınıza demirören gibi bir illet gelseydi siz de başarı yüzü göremezdiniz. İflas ettik buna rağmen ayağa kalkmasını bildik. Hem de siz bu konuda terbiyesizlik yaparken.

Gidip bileklik satın şimdi malum maaşlar ödenecek.

Galatasaray da Canaydın'la iflasın eşiğine gelmedi mi,sonra Polat'la 8.,5. falan olup akabindeki 5 senede yerel bütün kupalara ambargo koymadı mı?

Canaydın geldi,Türkiye'nin neredeyse Bayern Münih'i olmuş,son 6 senede 5 kez şampiyon olmuş takımı aldı,5 parasız,100 bin Euro'luk alacakları ödeyemeyen bir kulübe dönüştürdü.Ona rağmen onun başkanlığında 2 şampiyonluk aldık.Ne demek göremezdik?Demirören de gelse bizim başımıza,o da şampiyonluklar görür.Bu ligde kaostan,imkansızlıklardan en fazla başarı çıkaran takım Galatasaray'dır.O yüzden Demirören gelse başarı yüzü göremezdiniz demek lig tarihinden bihaber olmak demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü2025 -- 7 Ağustos 2016; 18:33:22 >

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    Nickine diklat etmemişim.

James Rodriguez miş.

Takıl canım kafana göre.

• Tek forvet olmaz beyler. Bakın yönetime tepki koyun. Biz Pektemek i de isteriz diyin. Onsuz olmaz diyin. Beşiktaş'tan ucuza alırız diyin. Diyin işte bi şeyler da . Alın şunu. Bu kadar düşman olmayın

• Anadolu kulüplerinden, çok çok istisnai durumlar haricinde topçu alınmaz. Donk daha çok G.Saray maçında, orta sahayı tek başına domine edince, "Sen neymişsin be aabi" moduna girip transfer edildi. Açıkçası o maçta bende beğenmiştim Mücadelesini Donk'un. Fakat bunun geçmişi araştırılmadan hareket edersen olacağı bu.

Eren, Kasımpaşa'da, 300-500 bin euro alıyordu diyorlar. Tam olarak bilmiyorum ama 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. G.Saray'a veya diğer büyük kulüplere geldi diye, 1,5-2,00 milyon alacaksın diye bir mantık mı var ben anlamıyorum bunu? Bunları şımartan kulüplerimiz.

Eski G.Saray'lı Aydın'da, Kasımpaşa'da, 400 bin euroya oynuyordu diyorlar ve kadroya dahi girememiş doğru düzgün. G.Saray'da olsaydı, 1.3 milyon euro verirdik, git dediğimizde de gitmez, yattığı yerden para kazanırdı. Primler hariç daha bu fiyatlara.

Umut, Olcan, Tarık bunları gönderemediğimiz için, Uefa'nın belirlediği bütçeyi 3 milyon euro aşmışız. Bu oyuncular zaten kadro dışı, "Gitmiyorlar yattığı yerden para kazanıyorlar" demekte yanlış. Siz olsanız sizde gitmezdiniz. Burada hata yönetimde, bu fiyatlarla anlaşma yapan yönetimin suçudur bu paraları saçmak.

Şimdi Umut bizden gidince, kim verecek bir daha 1.8 milyon euroyu ona? Gittiği takımda 300-400 bin euroya oynayacak. Diyelim Umut'u, Eskişehir aldı, 500 bin euro maaşını ben veririm, gerisi sizde bu sezonluk der. Yönetimde paşa paşa kabul edecek. Çünkü Umut'u başka türlü ikna edemezsiniz.

• quote:

Böyle taraftara böyle yönetim müstehak.

28 yaşında Anaoldu topçusuna 4 milyon euro.

ÜSTELİK BASKA FORVET TRANSFERİ OLMAYACAK...

Al sana anadolu topçusu futboldan ve futbolcudan ne kadar anladigini her hafta alinti yaparak desifre edecegim

• erene sallıyanlar golleri izliyor ya böyle,en çok ona seviniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: llAkabell

erene sallıyanlar golleri izliyor ya böyle,en çok ona seviniyorum

Qralll

• Burak yılmaz etkisi yapacağına inanıyorum.
  • Beşiktaşlıların Almeida sonrası Demba Ba'yı Allah yapması gibi bizde Umut sonrası Eren'e aynı gözle bakmaya başladık.

Ünal Aysal başkan ve FTerim baştayken Podolski istenmiyordu...
  • Kafa vuruşları çok net adamın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Böyle taraftara böyle yönetim müstehak.

28 yaşında Anaoldu topçusuna 4 milyon euro.

ÜSTELİK BASKA FORVET TRANSFERİ OLMAYACAK...

Yüksek maaş alması için illa adının sançez olması lazım değil mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.