Merhaba, Aranızda Erenköy psikiyatri'de kendisi ya da bi tanıdığı yatış yapmış olan biri var mıdır? Tedavi ve günlük rutin hakkında bilgi almak istiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Erenköy psikiyatri
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
98 li yıllarda amcam bir sebepten dolayı yattı çıktığında bize şunu demişti orda yatmak hapishanede yatmaktan daha zor ...
tabi şimdi aradan yıllar geçti durum şimdi nasıl bilmiyprum ???
-
quote:
Orijinalden alıntı: 780598 li yıllarda amcam bir sebepten dolayı yattı çıktığında bize şunu demişti orda yatmak hapishanede yatmaktan daha zor ...
tabi şimdi aradan yıllar geçti durum şimdi nasıl bilmiyprum ???
Maalesef değişen bi şey yok gibi sanki. Bu araştırdığım 5.yer. Hangisi olursa olsun için rahat olsun, git iyileşirsin diyen yok :( teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: benalterMaalesef değişen bi şey yok gibi sanki. Bu araştırdığım 5.yer. Hangisi olursa olsun için rahat olsun, git iyileşirsin diyen yok :( teşekkür ederim.
Alıntıları GösterAllah acil şifalar versn dostum malesef psilojik rahatsılıklar çok sıkıntılı oluyor bende çok çektim şükür şimdi daha iyiyim tek sıkıntımız işsizlik bekarlık .
-
quote:
Orijinalden alıntı: 7805Allah acil şifalar versn dostum malesef psilojik rahatsılıklar çok sıkıntılı oluyor bende çok çektim şükür şimdi daha iyiyim tek sıkıntımız işsizlik bekarlık .
Alıntıları GösterAmin, hepimize. Umarım sizin de karşınıza güzel iş ve eş çıkar. Neyiniz vardı diye sorsam ayıp etmiş olur muyum?
quote:
Orijinalden alıntı: benalterAmin, hepimize. Umarım sizin de karşınıza güzel iş ve eş çıkar. Neyiniz vardı diye sorsam ayıp etmiş olur muyum?
Alıntıları Gösterinşallah uğraşıyoruz...
estağfrullah dostum niye ayıp edesin devlet sırrı değil ya hem şu zamanda kimin psikilojisi sağlam ki ??
bende depresyon + anksiyete bozukluğu vardı yaklaşık 15 -16 sene ilaç kullandım şimdi yvaş yavaş azaltmaya karar verdim ..
bak kardeşim bu hastalık boş durmaya boşta kalmaya gelmez çalışoyorsan işine devam et işsisen kendine iş bul veya hobi edin işkurun meslek edindirme kurslarına git yani kafanı dağıtmaya bak boş kalma boş kalmak bu hastalığın düşmanı unutma ..!!!1
-
quote:
Orijinalden alıntı: 7805inşallah uğraşıyoruz...
estağfrullah dostum niye ayıp edesin devlet sırrı değil ya hem şu zamanda kimin psikilojisi sağlam ki ??
bende depresyon + anksiyete bozukluğu vardı yaklaşık 15 -16 sene ilaç kullandım şimdi yvaş yavaş azaltmaya karar verdim ..
bak kardeşim bu hastalık boş durmaya boşta kalmaya gelmez çalışoyorsan işine devam et işsisen kendine iş bul veya hobi edin işkurun meslek edindirme kurslarına git yani kafanı dağıtmaya bak boş kalma boş kalmak bu hastalığın düşmanı unutma ..!!!1
Alıntıları GösterHaklısınız tabii. Boşluktan kafayı yer insan. Ben aksine çok dolduruyorum kendimi ama benim de başka sıkıntılarım çıktı bakalım :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve paylaşımınız için 🌺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Alternatif olarak birde "bakırköy mazhar osman ruh ve sinir hastalıkları hastanesi" ni araştır istersen. randevusu kalabalık olanlar çoğunlukla iyi doktor ekibi oluyor. çok yer olup az insan olanlara da gittim mecburen memnun kalmadım. buda benden bi taktik olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 18 Temmuz 2021; 23:1:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: VolcanoPowerAlternatif olarak birde "bakırköy mazhar osman ruh ve sinir hastalıkları hastanesi" ni araştır istersen. randevusu kalabalık olanlar çoğunlukla iyi doktor ekibi oluyor. çok yer olup az insan olanlara da gittim mecburen memnun kalmadım. buda benden bi taktik olsun.
Başka bi sitede 3 hastane hakkında olumsuz cevaplar aldım. Orayı da araştırmıştım ama güzel taktik oldu, sağ olun :) siz yatış yaptınız mı? Öyleyse özelden yazabilir miyim size?
quote:
Orijinalden alıntı: benalterBaşka bi sitede 3 hastane hakkında olumsuz cevaplar aldım. Orayı da araştırmıştım ama güzel taktik oldu, sağ olun :) siz yatış yaptınız mı? Öyleyse özelden yazabilir miyim size?
Alıntıları GösterKalmadim ben uzunca yillar kontrole gidiyorum. Sadece eskisehir de askeri hastanede kalmistim askerken.
quote:
Orijinalden alıntı: VolcanoPowerKalmadim ben uzunca yillar kontrole gidiyorum. Sadece eskisehir de askeri hastanede kalmistim askerken.
Alıntıları GösterAnladım, teşekkür ederim. Güzellikler, esenlikler dilerim 🌺
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X