adminler sesimi duyun erepublic şu oyunun bölümünü yapında kurtulalım 100 lerce konu açılıyor ya günde bu konuyla ilgili erepublic çilerden ve şikayetçilerden bu konuya destek istiyorum erepublic sayfası açılsın herkes rahat etsin oyuntürkçe bile değil amacı güzel o ayrı herkes destek versin bu konuya lütfen ilk sayfada her baktığımda 2 3 bazen 4 tana erepublic konusu oluyor böyle şey olmamalı
Destekliyorum. Açılsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix
Destekliyorum. Açılsın.
konu up herkes tekrer tekrer destek versin konu up
quote:
Destekliyorum. Açılsın.
açılsın
quote:
Orijinalden alıntı: wandy
açılsın
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: wandy
açılsın
tabi açılsın herkes rahat etsin sağa bak erepublic sola bak erepublic aşağı yukarı erepublic bu ne be tek karşıyamı bakıcam ben
quote:
Orijinalden alıntı: TeSTeRe41
quote:
Orjinalden alıntı: wandy
açılsın
tabi açılsın herkes rahat etsin sağa bak erepublic sola bak erepublic aşağı yukarı erepublic bu ne be tek karşıyamı bakıcam ben
Alıntıları Göster
ama sanmıyorum açılacağını Popomundo bölümü için bundan daha çok insan istedi ama ben oyuna başladım İyi bir yere geldim Charı takas ettiğimde hala açılmamıştı .Şimdi açık ama ne zaman açıldığını bilmiyorum.
quote:
ama sanmıyorum açılacağını Popomundo bölümü için bundan daha çok insan istedi ama ben oyuna başladım İyi bir yere geldim Charı takas ettiğimde hala açılmamıştı .Şimdi açık ama ne zaman açıldığını bilmiyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: behtiyar
tüm perkes istek yaPAR sa olur herkes tanıdıklarına sölesin
quote:
quote:
tüm perkes istek yaPAR sa olur herkes tanıdıklarına sölesin
Alıntıları Göster
erepublic çiler bir bakın başlığı böyle yaptım hataydı
quote:
erepublic çiler bir bakın başlığı böyle yaptım hataydı
Alıntıları Göster
erepublc değil zaten erepublik :P
quote:
Alıntıları Göster
quote:
:D:D ben yani tüm herkes tıklamaz diye oynamıyorumki bileyim bir baktım o kadar
quote:
quote:
:D:D ben yani tüm herkes tıklamaz diye oynamıyorumki bileyim bir baktım o kadar
Alıntıları Göster
up
quote:
up
Alıntıları Göster
up
quote:
up
Alıntıları Göster
Aslında açılsa iyi olur ama açılcağını pek sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Hail Hydra
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: WARYO
san çünkü bu konuya daha çok kişi yorum yazacak admin sesimizi duyacak
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: WARYO
san çünkü bu konuya daha çok kişi yorum yazacak admin sesimizi duyacak
Alıntıları Göster
bu konuyu okuyan nasıl olsa bölüm açılmaz diye geçmesin yorum yazsın ne kadar çok msj o kadar büyük ilgi adminler tarafından
quote:
bu konuyu okuyan nasıl olsa bölüm açılmaz diye geçmesin yorum yazsın ne kadar çok msj o kadar büyük ilgi adminler tarafından
Alıntıları Göster
davetiye isteyen 5 kşi pm göndersin
quote:
Orijinalden alıntı: home_sweet_chaos
davetiye isteyen 5 kşi pm göndersin
Alıntıları Göster
açılsın forum önerilerine yazalım
quote:
Orijinalden alıntı: apocalypse47
açılsın forum önerilerine yazalım
Alıntıları Göster
Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süreden sonra tekrara forumlara göz atabilme imkanım oldu. Şimdi bu güne kadar kısaca özetlersek sabah saat 10:25 itibariyle Yunanistanın 4 bölgesini daha ele geçirmiş durumdayız. Şimdi sadece 3 bölge kaldı. Yunanlıların onları da alırsak tamam olacak herşey. Önceden iş tekliflerini SiE Holding ya da SiE Egitime atın diyorduk. Ancak Admin tarafından çekilememezlik olduğu ve Rumenleri de savaşlarda mağlup etmemiz nedeniyle Yurtdışı ve Türkiyede bulunan yaklaşık 4 adet SiE bağlısı şirketimiz kapanmış olup bu konu ile ilgili hukuki çalışmaları yürütmeye devam etmekteyiz. Şimdi ise yeni bir oluşum ile özellikle oyuna yeni katılan arkadaşlarımızın iş ihtiyaçlarını gidermek ve yeteneklerini geliştirmek isteyen arkadaşlarımıza her alanda fayda sağlayacak olan isci bulma kurumu ve MSB yi kurmuş durumdayız. Oyuna ilk katılan arkadaşlarımız oyunun içinden hemen isci bulma kurumuna PM atarak işe başlayabilirler. Her iki şirketimizinde amacı Türkiyeye özellikle savaş zamanında hizmet edebilcek silah, gift ve food ihtiyacını sağlamak bu sayede ilerleyen savaşlara daha hazırlıklı gireceğiz. Ayrıca benimle irtibata geçen arkadaşlara hem davetiye hem de Türkçe kullanıcı kılavuzuna gönderebilirim. Tüm herkese iyi oyunlar dilerim. Saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: konsequad
Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süreden sonra tekrara forumlara göz atabilme imkanım oldu. Şimdi bu güne kadar kısaca özetlersek sabah saat 10:25 itibariyle Yunanistanın 4 bölgesini daha ele geçirmiş durumdayız. Şimdi sadece 3 bölge kaldı. Yunanlıların onları da alırsak tamam olacak herşey. Önceden iş tekliflerini SiE Holding ya da SiE Egitime atın diyorduk. Ancak Admin tarafından çekilememezlik olduğu ve Rumenleri de savaşlarda mağlup etmemiz nedeniyle Yurtdışı ve Türkiyede bulunan yaklaşık 4 adet SiE bağlısı şirketimiz kapanmış olup bu konu ile ilgili hukuki çalışmaları yürütmeye devam etmekteyiz. Şimdi ise yeni bir oluşum ile özellikle oyuna yeni katılan arkadaşlarımızın iş ihtiyaçlarını gidermek ve yeteneklerini geliştirmek isteyen arkadaşlarımıza her alanda fayda sağlayacak olan isci bulma kurumu ve MSB yi kurmuş durumdayız. Oyuna ilk katılan arkadaşlarımız oyunun içinden hemen isci bulma kurumuna PM atarak işe başlayabilirler. Her iki şirketimizinde amacı Türkiyeye özellikle savaş zamanında hizmet edebilcek silah, gift ve food ihtiyacını sağlamak bu sayede ilerleyen savaşlara daha hazırlıklı gireceğiz. Ayrıca benimle irtibata geçen arkadaşlara hem davetiye hem de Türkçe kullanıcı kılavuzuna gönderebilirim. Tüm herkese iyi oyunlar dilerim. Saygılar...