Şimdi Ara

Erepublik artık Türkçe!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, sizlere içinde Türkiye'nin de bulunduğu internet üzerinden ücretsiz olarak oynananabilen bir çevrimiçi oyundan bahsetmek istiyorum. Oyun; siyaset,ekonomi,askeriye ve medya olmak üzere 4 modül üzerine kuruludur. eRepublik, şuan dünya çapında onlarca ülkeden yüzbinlerce kişi tarafından oynanmaktadır. Oyunda kendinize farklı hedefler belirleyebilir, bu hedefler doğrultusunda karakterinizi geliştirebilirsiniz. Dilerseniz ekonomik olarak güçlenip şirketler kurarak holdingleşip patron olabilir dilerseniz siyasi partiniz aracılığı ile ülkenizin politik olarak geleceğini tayin edebilir, dilerseniz de ülkenizin medyasını makaleleleriniz aracılığıyla yönlendirip tanınmış bir gazeteci olabilirsiniz.

Oyunun Vikipedi üzerindeki tanıtım yazısı:

Erepublik çok oyunculu, web tabanlı siyaset oyunudur. Oyun, 2007'nin sonunda kullanıma sunuldu. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çeşitli ülkeler arasında yaşanan politik, ticari ilişkileri farklı bir boyutta simüle etmektedir. Oyunda ayrıca savaş modülü de bulunmaktadır. Oyunda başlangıçta sıradan bir işçiyken bir başbakan, general, holding sahibi, gazete yazarı olabilirsiniz.

Üye olmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki link aracılığı ile kayıt olduğunuz takdirde hem ben, hem de siz ekstra altın kazanacaksınız. Oyun hakkında yardım almak isteyenler bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirler.

Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...

Kayıt adresi :http://www.erepublik.com/en/referrer/Amcaolgusu (Kayıt olurken ülke olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni seçiniz ve destek için bana oyun içinden mesaj atınız)
    Güncel dünya haritası :http://www.erepublik.com/en/map
    Oyun Başlangıç Kılavuzu: www.erepublik.com/en/newspaper/medyatik-256301/1

NOT: Arkadaşlar oyunu Türkçeleştirmek ref linkinden kayıt olduktan sonra adres çubuğundaki /en kısmını /tr olarak değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CD1888D5 -- 9 Ocak 2013; 0:05:16 >

• Günceldir.
  • Günceldir.
  • Günceldir.
  • Güncel.
  • Günc.
  • Güzel oyundur tavsiye ederim bir zamanlar oynadım bana göre oyun bi yerden sonra monoton oluyo bu bana göre tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkçe Yama İstek Başlığı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Günceldir.
  • Güncel.
  • Konu güncel arkadaşlar.
  • Güncel. Oyun artık Türkçe!
  • Konuyu takan yok ne bu hala up çırpınışları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Konuyu takan yok ne bu hala up çırpınışları.

Terbiyeli ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delteo

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Konuyu takan yok ne bu hala up çırpınışları.

Terbiyeli ol.

Eyvallah.
  • türkçe oldugunu biliyoruzki zaten oynayan bilir neden konu açılmış anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cynydlan2013

türkçe oldugunu biliyoruzki zaten oynayan bilir neden konu açılmış anlamadım.

Okuma biliyor musun?
  • Güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.