< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 31 Ağustos 2019; 12:50:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 31 Ağustos 2019; 12:50:11 > |
gerekli işlemler yapılıp , yamalar uyumlu bir şekilde birleştirilmiştir ekip genişlemiş ve daha donanımmlı bir şekilde hızla çeviriye devam etmekteyiz , sağlıcakla kalın
|
Murat çeviriye devam ediyor. Kendisiyle zaten iletişim halindeyiz. Şuan ameliyat olmayı düşündüğümün haberini vereyim. Malesef hayat istediğimiz gibi devam etmiyor. Çeviriyi ne kadar yapmak istesemde , otursam dertlerimi anlatsam 1 gün boyunca susmayacağım bir haldeyim. Herkese sağlıklı , mutlu ve sevdikleriyle bol bol geçirecekleri bir sene diliyorum. |
Defalarca başlanmasına rağmen hep yarım kalmış ve çevrilmemiş olan bu şaheser oyunu çevirmen umuduyla, şimdiden emeğine sağlık
![]() ♪♫ Sen de başını alıp gitme ne olur... ♪♫ ![]() |
Kolay gelsin, takip edeceğim arada. Bu arada Türkçe karakterleri nasıl eklemeyi başardınız, benim bildiğim Türkçe karakter desteği yok, font düzenleyiciden az kullanılan bazı karakterleri çıkarıp yerine Türkçe karakterleri kare kare kendiniz mi çizip eklediniz?
|
Gerçekten görünce gurur duydum desem yeridir. Ne kadar övsem azdır helal olsun aslanlar!
|
Buraya yazmayıp da bu yamayı bekleyen çok insan var. Umarım birçok proje gibi bu da yitip gitmez. Size güveniyoruz babayiğitler, kolay gelsin
|
Biraz alakasız olacak ama umarım Baldurs gate 2 ye de el atarsınız Böyle bir oyun kesinlikle çevrilmeyi hak ediyor.kolay gelsin
|
fallout 1 , fallout 2, fallout tactics, planescape torment... nasıl söyleyeyim bilmiyorum. yeterli ingilizce bilmediğim için kahrolma nedenimdir bu oyunlar. takıldığım bir yer oldumu oyunu kapatıp çıkıyorum. metin sayısının fazla olduğunu biliyorum. yaptığınız işin zor olduğunun farkındayım. umarım siz yarım bırakmazsınız da şu oyunları elimiz şakaklarımızda gözler kısılı bir yandan çevirmeye çalışıp bir yandan anlamaya çalışarak değil, oyunun içine girerek oynayabiliriz. düşünmeniz bile güzel olmuş. selamlar sevgiler.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 31 Ağustos 2019; 12:52:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 12 Şubat 2019; 20:18:11 > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 18 Şubat 2019; 19:45:51 > |
|
|