adminler çok ser*efsiz aldıgımız sehri vermiyor...fake die bizim oyları siliyor adamların fakeler duruyor...bize hergun hakaret ediliyor....bizden baska ses cikaran yok ......biz onlara bise deince uyarı,ban..vs..
Gerçek hayattaki gibi aynen. (: Sürekli Türkiye ile uğraşılıyor...
Az önce gördüm oyunu ve burda aradım çıktı.Hakkaten en azından içinden geleni kişilerin yapabilecegi bir yer.Ancak tabiki karşıdakiler kim olursa olsun bizim sakinlik ve cevap konusunda güzelce düşünüp vermemiz gereken bi yer.Burda yazılanlar gibide olsa orda sizde onalr gibi konuşursanız onalrdan farkınız kalmaz bunu unutmayın.
Şunuda sormak istiyorum oyuncu ismi alırken bi kısıtlama var mı?
Arkadaşlar 4 5 ayda yapamayacağınız bir hesap var bende 17 lvl ve şirket sahibiyim detaylı bilgi için mystic-_-ciko@hotmail.com satılık
www.erepublik.com/en/referrer/pilav buradan üye olursanız belli bir seviyede bana katkınızda olacak. Diğer browser oyunlardan farkı daha çok sabır isteyen, daha çok düşündüren bir oyun. Ve artık Türkçe dil desteğide var. eTurkiye sizlerin desteğini bekliyor.
Satılık Erepublik Hesabı
21 Level, 17 STR, 8 Manu Skill, Field Marshall
Teklifleriniz için pm atınız.
Mümkümse evet, bir bölüm iyi olur.
Bu başlık hortlamış gibi :P
Yunanistan ile sürekli mücadele halindeyiz..Ve onların oyun nüfusu bizimkinin oldukça üstünde!..Gelin destek olun..