Şimdi Ara

eRepublik eTürkiyenin Size ihtiyacı var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba eRepublik tarayıcı üzerinden oynanan bir siyasi ve askeri strateji oyunudur.

-Oyun içinde sanal ülkeler ve sanal vatandaşlar bulunur (eTürkiye gibi)

-Oyunda genel amaç STR puanı kasıp savaşmak eğer yeterince ilgilenirseniz siyasettede aktif rol alıp ülke içi ve uluslararası siyasette söz sahibi olabilirsiniz.

-Oyun tamamen Türkçedir ve bir çok aktif Türk oyuncusu vardır. Türkiyeninde oyun içinde hatrı sayılır bir yeri ve gücü bulunmaktadır.Bonuslarımızın bol olduğu şu günlerde oyuna yeni arkadaşları kazandırmak ve ülkesel olarak nüfus arttırımını düşünmekteyiz.

-Oyuna kaydolun kolayca anlayacaksınız çok zorluğu yok verdiğim linkten üye olursanız direk arkadaşım olarak oyuna başlarsınız ve her türlü oyunla ilgili sorularınıza oradan cevap verebilirim

Kayıt olmak için Tıkla

Oyundaki Nick : Karakoncolos

• Açıksası oyunda para vermeden bir hiçsin.
  • Arkadaş çok iyi demiş. Paranız yoksa bi hiçsiniz adamlar 70k str var yakalama şansın ancak adam oynu bırakcak öyle yada gene paraya kıycanız hesap alcanız. Gereksiz bi oyun onun yerine başlancak başka oyunlar var aynı mantık üzerine link isteyen varsa pm den yazsın.
  • selam dostlar. ben daha önceden oynamıştım ama bıraktığım için bi önceki hesabım silinmiş..

savaşmaktan çok şu 1-2 ay içerisinde daha çok para toplama ve kendimi eğitmeyi planlıyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bedros Sanchez -- 19 Ocak 2014; 1:26:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.