Beyler bugun erepublik v1 acıldı work ve trainlerde soru falan soruluyor bırcok kısının ingilizcesi yok oyunda yenilikleri tam olarak bilen varsa gelen yenilikleri paylasırsa sevinirim.
Bişi sorcam v1 de oyunun türkçeside açıLcakmı?
arkadaşlar ben hiççççççççç beğenmedim bu yeni görünümü bişeye ulaşmak daha zor hale gelmiş ve work yada train dediğinizde size soru soruyor e orta düzeyde ingilizceniz ve amerikada yada dünyada yaşananlardan haberiniz yoska cevaplamak zor tabi
quote:
Orjinalden alıntı: neyazsakki
arkadaşlar ben hiççççççççç beğenmedim bu yeni görünümü bişeye ulaşmak daha zor hale gelmiş ve work yada train dediğinizde size soru soruyor e orta düzeyde ingilizceniz ve amerikada yada dünyada yaşananlardan haberiniz yoska cevaplamak zor tabi
Nickin Süper Ha neyazsakki
quote:
Orjinalden alıntı: emre50
quote:
Nickin Süper Ha neyazsakki
Adam kaç yıllık üye ama..
6 ay oldumuki:D
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
quote:
Orjinalden alıntı: emre50
quote:
küfredecektim vazgeçtim... eski hali sanki çok şahaneydi.... bi halt olmaz bu oyundan... şimdi girmek bi dert kasıp duruyor... tr yapılacak sanırım ama yine de nafile... sorulardan 1 tanesi 1. dünya savaşı sırasında kimler soykırım yaptı.... cevap Almanya değil... Ottoman ermeni katliamı diye dünyaya oyunda da olsa duyuruyorlar.... bu oyunda Türkleri istemedikleri de bi gerçek...
ya evet onu bende gördüm sinirlendim ayrıca türkleri gerçekten istemiyo .................... çocukları oynamayında görsün online sayısını soykuırım zaten almanya yüzünden olöuş bişey
max 700 türk var zaten oynasak nolur oynamasak nolur
quote:
Orjinalden alıntı: Hotarubi
daha yeni betadan çıkmış bi oyundan ne bekliyosunki milyonlarca oyuncu mu olcak ??
quote:
Orjinalden alıntı: amet42
quote:
daha yeni betadan çıkmış bi oyundan ne bekliyosunki milyonlarca oyuncu mu olcak ??
Betadan çıksa bile o kadar oyuncuyu hayatta toplayamaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Shadow_éMRé
quote:
Orjinalden alıntı: amet42
quote:
Betadan çıksa bile o kadar oyuncuyu hayatta toplayamaz.
oynayanlar oyundan memnun..oyunun yapısına göre çoluk çocuğun oynadığı oyunlardan diil..onun için herkes 3er 5er üyelik açmıyo..şu anda oyunla ilgilenen herkes mutlu oynamaktan ::))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme