Şimdi Ara

Amnesia: Rebirth (v1.04) Türkçe Yama ~%99 [ OpenAI GPT-3 Translate ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
7
Favori
10.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amnesia: Rebirth (v1.04) Türkçe Yama ~%99 [ OpenAI GPT-3 Translate ]

Çeviri OpenAI GPT-3 ile yapılmıştır.

GPT-3 kısaca

''Generative Pre-trained Transformer 3 kısaca GPT-3, insanların yazdığı metinlere benzer içerik üretmek için derin öğrenmeyi kullanan özbağlanımlı dil modelidir.''

çeviri yapay zeka ile yapıldığı için Türkçe ye uygun cümle yapıları vardır. yaklaşık 800gb data dan oluşuyor db yapısı.

makine öğrenme ile çeviri yapıldığı için özel isimler ve Türkçe eş anlamlı kelimler filtre edilmesi lazım bunu içinde tespit kelimeler API tanıtılarak bütün çeviri

içindeki kelimeyi tespit ederek cümle yapısın değiştiriyor.

tabii bunun için hatalı ve Türkçe anlamı yanlış olan kelime listesi oluşturmak lazım oyun yaklaşık 4600 satır ve yakın 53bin kelimeden oluşuyor.

Eksik yanlış ya da komik yerleri resmini çekerek ya da not alarak bildirirseniz düzeltme yaparım. Yaklaşık olarak %81 gramer yapısına sahiptir çeviri.

yaklaşık 5 saat sürdü çeviri süresi oyunu daha yeni oynamaya başladım. hatalı kelimeler bulundukça düzeltirim.

İNDİR v2

https://www.mirrored.to/files/1MMUDWZB/Amnesia_Rebirth_1_0_4_TR_yamav2.rar_links

KURULUM

Oyun 1.04 versiyondur. Oyunun kurulu olduğu klasöre direk kopyalayın. tekardan ingilizce için yedek dosyalar vardır

NOT: SES > ALT BAŞLIK AYARLARI > bölümünden alt yazıları ve yazı boyutunu ayarlaya bilirsiniz.

__

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 21 Ekim 2020; 11:59:54 >

• Forumu normalde üyelik girişi yapmadan takip ediyorum sırf bu teşekkür mesajını yazmak için giriş yaptım :) Diğer çalışmalarınızıda bekliyoruz emeğinize sağlık. Robotmuş fln hiç önemli değil. Herkesin dediği gibi Red Dead Redemption 2 çevirisinide bekliyoruz. İyi çalışmalar. Kolay gelsin. Çoook çook teşekkürler.

Onun için ne diyoruz translate makine çeviri ile oyun oynamak pişmanlıktır. Amnesia Rebirth'in hikayesini %100 anlamak ve profesyonel çeviri kalitesi ile oynamak için sizleri şöyle alalım. https://blog.tanshaydar.com/amnesia-rebirth-turkce-yama.html

Translate yamaları ile güzelim oyunları hiç ediyorlar. Profesyonelce çevirecek olanlar ise bu yüzden çevirilerinden vazgeçiyorlar. Hiç acımıyorum bu türk milletine bunlara müstahak. Her şeyin en kalitesizi ve pahalısı ile yaşamaya devam etsinler.

Yapay Zekanın Yanıtı

Amnesia: Rebirth (v1.04) Türkçe Yama ile Korku ve Gizemi Türkçe Keşfet

Amnesia: Rebirth Türkçe Yama ile popüler korku-macera oyununu artık kendi dilinde oynayabilirsin. Oyunun sürükleyici hikayesi ve ürkütücü atmosferi, Türkçe yama sayesinde daha da etkileyici hale geliyor.

Yama, oyunun tüm diyaloglarını, arayüz metinlerini ve alt yazılarını Türkçe'ye çeviriyor. Böylece korkunç olay örgüsünü ve gizemli dünyayı kendi dilinde keşfedebilirsin.

Yama, aynı zamanda Surviving the Aftermath Rebirth Türkçe Yama ve The Binding of Isaac Türkçe Yama gibi diğer popüler oyunlar için de mevcuttur. Tüm bu yamalar, oyun deneyimini geliştiren ve oyunları daha erişilebilir kılan yüksek kaliteli çeviriler sunar.

Eğer korku ve gizem türünde oyunlar ilgini çekiyorsa, Amnesia: Rebirth Türkçe Yama ile bu sürükleyici macerayı Türkçe olarak yaşama fırsatını kaçırma. The Binding of Isaac Rebirth Türkçe Yama ile de aksiyon dolu bir maceraya dalabilirsin.

Anahtar Kelimeler:

• Amnesia Rebirth Türkçe Yama
    • Amnesia Türkçe Yama
    • Surviving the Aftermath Rebirth Türkçe Yama
    • The Binding of Isaac Türkçe Yama
    • The Binding of Isaac Rebirth Türkçe Yama
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ellerine sağlık.

• şımartıyorsun bizi Amnesia: Rebirth (v1.04) Türkçe Yama ~%99 [ OpenAI GPT-3 Translate ]  kralsın ellerine sağlık Amnesia: Rebirth (v1.04) Türkçe Yama ~%99 [ OpenAI GPT-3 Translate ] 

• yama güncelledim v2 olarak eski versiyonda bazı yerlerde yazılar üst üste çıkması düzeltildi.

• Eline saglık ,acaba sıradaki yama hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline sağlık dostum oyunu indiriyorum şimdi

• Eline,emeğine sağlık

• Abi Allah Rızası İçin Az Yavaşla. Amnesia: Rebirth (v1.04) Türkçe Yama ~%99 [ OpenAI GPT-3 Translate ]  Domine Ettin Forumu Hey Maşallah... Vallaha Biz Bu Kadar Şımartılmaya Layık Değiliz... Amnesia: Rebirth (v1.04) Türkçe Yama ~%99 [ OpenAI GPT-3 Translate ] 

EDİT: Hocam Acaba Başınız Çok Yoğun Değilse Şu Herkesin Diline Pelesenk Olmuş Bir Oyun Var ( Genshin İmpact ) Bu Oyunun Online Servis Tabanlı Bir Oyun Olup Olmadığını Çözemedim.. Acaba Bu Oyuna Bir Bakma Şansınız Var mı ? Olmazsa da Zaten Sağlık Olsun... Amnesia: Rebirth (v1.04) Türkçe Yama ~%99 [ OpenAI GPT-3 Translate ] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcangurleyen -- 21 Ekim 2020; 12:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcangurleyen

Abi Allah Rızası İçin Az Yavaşla.   Domine Ettin Forumu Hey Maşallah... Vallaha Biz Bu Kadar Şımartılmaya Layık Değiliz...  

EDİT: Hocam Acaba Başınız Çok Yoğun Değilse Şu Herkesin Diline Pelesenk Olmuş Bir Oyun Var ( Genshin İmpact ) Bu Oyunun Online Servis Tabanlı Bir Oyun Olup Olmadığını Çözemedim.. Acaba Bu Oyuna Bir Bakma Şansınız Var mı ? Olmazsa da Zaten Sağlık Olsun...  

baktım garip bir oyun :D

• Emeğinize sağlık hafta sonu başlayacaktım oyuna Türkçe yamayı görünce çok sevindim. Amnesia: Rebirth (v1.04) Türkçe Yama ~%99 [ OpenAI GPT-3 Translate ] 

• Eline sağlık.

• Teşekkür ederim iyi oldu benim açımdan 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam bunlar çok güzelde mesela disco elysium gibi insan tarafından çevrilse çok uzun sürecek oyunları çevirmeniz mümkün mü ? RDR2 gelirse müthiş olur mesela oyunu aldık duruyor

• mafia konusunda yeni çıkan oyun dediğim buydu :)

• Helal olsun bee ellerine sağlık. Konuya kan geldi can geldi renk geldi

• Marvel's Avengers a turkce yama bekliyoruz reis

• Sen şu Rdryi çevir ben evine erzak yardımı bile yapıcam

• Süpersin dostum,

• Akıyor maşallah

• Bu çevirileri makineler mi çeviriyor?O yüzden mi bu kadar kısa sürede hızlıca yama çıkıyor?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.