kategorileridir. İstediğiniz yönde bu oyunda ilerleyebilirsiniz. Mesela ben şahsen; uzun süredir bu oyunu zevkle ve takip ederek oynuyorum. Zaman geçtikçe devlet kademesinde de aktif roller aldım. Örneğin: 2 dönem Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Dönem Koordinasyon Bakanlığı ve geçtiğimiz dönem de Milli Savunma Bakanlığı Yardımcılığı yaparak ülkeme hizmet ettim.
Oyunda çevre edinmek ise çok basit. Sohbet kanallarından çevre edinerek oyuna daha da aktif şekilde katılabilirsiniz.
Oyunun siyasi modülünde bu edindiğiniz çevreyi kullanarak halktan oy toplayabilir ve ülkenin milletvekili olabilirsiniz. Siyasi Parti başkanı olabilir ülkenin siyasi yönüne yön verebilirsiniz. Zamanla devlet başkanlığına kadar yürüyebilirsiniz.
Ayrıca oyunun diğer bir kategorisi olan ekonomik kategoride de; Şirketler kurup şirketlerinizi yöneterek para kazanabilirsiniz.
Oyunda bir sıkıntınız, sorunuz veya sorunununz olursa: "denizerus" kullanıcısına çekinmeden mesaj atabilirsiniz
1) Askeri gelişim için günde 1.79 gold yakmanız lazım oyunda savaş sistemi aşırı derecede saçma ve para tuzağı paran varsa vuruyorsun yoksa günlük hakkını kullanıp bakıyorsun.
2) Ekonomi: oyunda 15 level sonra sirket acabiliyorsun, hemen hevesle işci arıyorsun ama çalışanlar düşük canla calısıyor hevesin kaçıyor zarar ediyorsun her 100 çalışanın 80i seni batırıyor bata cıka bata cıkan adam gibi işcilerin oluyor çalıstabiliryorsun ki buda saglam oyun parası ister o levelde imkansız.
3) Siyaset: Oyunda anlamsız bir yunan savası iki ülkede bundan bıkmış ama hala savaş var siyasi olarak birşeyde yok zaten cogunlukla fake hesap oyları ile siyaset dümenleri cok olmakta..
4) Medya: eskiden güzel makaleler olurdu şimdi tek tük.. gazetecelik yapabilirsiniz insanları yazınızla cekebilir ilgi cekilebilir tek yetenekle yapılacak bir iş diğer herşey oyun parası ve gold satın alarak elde ediliyor.
Kısacası: bu oyuna başlacak arkadaşlar tek başına başlamasın ben tek basıma başladım hiç tavsiye etmiyorum, arkadaşlarınızla organize olarak başlayın birbirinizle yardımlaşın başka türlü 2gün bakarsanız hesapı bırakırsınız.
Oyundaki savaş sistemi STR+GOLD = € gücü bir savaşta kahraman olmanın yolu dolgun kredi kartından geçer