< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrenzyTR58 -- 30 Temmuz 2020; 10:11:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrenzyTR58 -- 30 Temmuz 2020; 10:11:51 > |
Çok umut verici olmuş.Grafikler yeterli hatta bazı yerlerde çok iyi bence ancak içerik daha önemlidir mmorpg'lerde çeşitli ve adaletli bir yapıyla güzel yerlere gelebilir. Non-target mi olacak?
|
çok güzel olmuş elinize sağlık ama mmorpg oyun tarzı son demlerini yaşayan bir oyun tarzı. internet kafelerde oynayan göremiyorsun artık. insanlar oyunda bir ömür harcamak istemiyor. bunu değerlendirmeniz gerektiğini düşünüyorum.
|
@Ksenofanex @Felix Klein Tavsiyeniz için teşekkür ederim, dikkat etmeye çalışacağım o halde.
@realexile İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Oyunumuzun gelişiminde aslında 10'larca farklı araçtan faydalandık. Normalde benim görevim oyunu, sunucu tarafı da dahil olmak üzere tamamiyle programlama. Ekibimizde başka bir programcı yok zaten. Daha önce mobil'de gerçek zamanlı birçok online oyun geliştirdiğim için bu konuda başka bir programcıya gerek duymadık. Aynı zamanda oyun motorunun kontrolü de bende. Bunun dışında oyunumuzdaki grafikler, 3D modeller, sesler, animasyonlar, efektler için çalışan bir ekibim var. Kullandığımız araçların bazıları şunlar: Oyun Motoru: Unity3D Pro 3D Modelleme: 3DS MAX, Blender, Substance Painter(Kaplama) Animasyon: Oyun motoruna yazdığımız eklenti sayesinde animasyonlar çoğunlukla Unity3D'de yapılıyor. Sunucu: MC Visual Studio(GameServer kontrolü), MySQL(Veritabanı), TCP soket bağlantı türü. Sesler: Bu konuda hala sesleri hazırlayan arkadaşın neler yaptığını anlayamadım. Bunun dışında alternatifleriyle beraber kullanılan Photoshop, Navicat vs. programlar da tabi ki bize eşlik ediyor. |
Arkadaşlar niye böyle büyük projeler yerine ne bilim celeste,stardew valley,factorio,starbound,terraria gibi tek veya küçük bir ekibin altından kalkabileceği oyunlar yapmıyorsunuz ? Umarım başarılı olabilirsiniz.
|
Konu Güncel. Bu hafta da dahil olmak üzere gelişim süreci biraz yavaşladı, o yüzden yaptığımız şeyleri paylaşma fırsatımız olmadı. Yanlış anlaşılma olmasın, yavaşlama olayı sadece 1 hafta daha sürecek ve yakında oyunu geliştirdiğimiz ofisimiz ve ilgili markamıza ait mağazamız oyunumuzu merak eden/bizimle tanışmak isteyen arkadaşlar için açılacaktır. Bu konuda detaylı bilgi konu dışına çıkmamak suretiyle sizinle paylaşılacak. Böylece İstanbul'da yer alan ve oyunumuzu/bizi merak eden arkadaşlar en azından çayımızı içmek için bizi ziyaret edebilirler.
|
Merhaba. Desteğiniz için teşekkürler. Grafikler konusunda hala geliştirmeler devam ediyor. Ayrıca oyunumuzun haritası bitmiş durumda. Tüm zindanlar tamamlanmış durumda. Artık işin arka kısmında daha çok zaman ayırdığımız için pek paylaşım yapamıyoruz. Fakat ilerleyen zamanlarda bazı mekanlarımız ve oyunumuzun hikayesi konusunda Tanıtım videosu yayınlayacağız. Çalışmalar devam ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrenzyTR58 -- 14 Eylül 2019; 1:40:36 > |
|
|
|
|
|
|
|
|