Şimdi Ara

Ergen ve abaza cümlesinin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar forum da uzun zamandır takipdeyim her konunun altına ergen abaza gibi hakaret içeren kelimelerin cümle içerisin de kullanılmasın dan rahatsızlık duyuyorum devamlı bu tarz konuşmaların olması neden ? Sizde rahatsız oluyor musunuz devamlı bir aşağılamak nedendir ? yönetim sizce görüyor mu ?

• konu dışına açarsan öyle yaparlar
  • Buralarda fazla barinamazsin sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

konu dışına açarsan öyle yaparlar

Cidden ama çok seviyesiz insanlar var ciddi soruya bile dalga geçiliyor
  • Ne yazacağını bilmeyen insanların klasik iki kelimesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Housefly

Buralarda fazla barinamazsin sen

Alakası yok niye barınamayım dışarda rahat takılamayan tipler burda egosunu tatmin etmenin peşinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanözgür

quote:

Orijinalden alıntı: Housefly

Buralarda fazla barinamazsin sen

Alakası yok niye barınamayım dışarda rahat takılamayan tipler burda egosunu tatmin etmenin peşinde

Sen de onlardan degilsin sanirim, bu yuzden barinamazsin demek istedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ciddi bir konu açacaksan ya bölümüne açacaksın yada konu dışı özele burda böyle...

edit:onlardan değilim yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexlab -- 15 Haziran 2013; 2:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

Ne yazacağını bilmeyen insanların klasik iki kelimesi.

Çok doğru bir tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

ciddi bir konu açacaksan ya bölümüne açacaksın yada konu dışı özele burda böyle...

Rahatsız mı oldun rahat takılamıyorsun tabi beklediğin gibi bişey çıkmadı üstelik bu konu dışı özele gidecek kadar özel bir konu değil
  • konun ciddi ve önemliyse konu dışı özele onun dışında konu dışında pek ciddiyet olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeD

Ne yazacağını bilmeyen insanların klasik iki kelimesi.

• quote:

Evet arkadaşlar forum da uzun zamandır takipdeyim her konunun altına ergen abaza gibi hakaret içeren kelimelerin cümle içerisin de kullanılmasın dan rahatsızlık duyuyorum devamlı bu tarz konuşmaların olması neden ? Sizde rahatsız oluyor musunuz devamlı bir aşağılamak nedendir ? yönetim sizce görüyor mu ?

Dediklerinize kesinlikle katılıyorum, ben de rahatsız olmaktayım. Şikayet etmedikçe yetkili hocalarımızın görmesi zor. Takdir edersiniz ki bu kadar büyük bir forumda atılan yorumları tek tek incelemek imkansızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

quote:

Evet arkadaşlar forum da uzun zamandır takipdeyim her konunun altına ergen abaza gibi hakaret içeren kelimelerin cümle içerisin de kullanılmasın dan rahatsızlık duyuyorum devamlı bu tarz konuşmaların olması neden ? Sizde rahatsız oluyor musunuz devamlı bir aşağılamak nedendir ? yönetim sizce görüyor mu ?

Dediklerinize kesinlikle katılıyorum, ben de rahatsız olmaktayım. Şikayet etmedikçe yetkili hocalarımızın görmesi zor. Takdir edersiniz ki bu kadar büyük bir forumda atılan yorumları tek tek incelemek imkansızdır.

Kesinlikle katılıyorum ama ben şu psikoloji anlamıyorum biri ile dalga geçmek sana ne kazandırabilir ki

• Forum da bir düzenlemeye gidilmesi şart adam dh bilmiyor tam olarak attığı msj 2 kayıt olalı 5 dakika olmuş konu dışına girip ona buna hakaret ediyor tasması çıkarılmış gibi oraya buraya saldırıyor
  • Abartıyosun abaza ve ergen görmek istiyosan MESLEK lisesinde hayatta kalmaya çaliş

+ Cogu kişi dalgasında işin yani ortada kimseyi rencide etmek amaclı bişey söylenmiyor söylenenlerin cogu makara olsun diye dile getiriliyor.

Rahatsız oluyosan forumda takılmaya bilirsin veya öyle insanların oldugu konularda en basiti

• quote:

Orijinalden alıntı: veniversum

Abartıyosun abaza ve ergen görmek istiyosan MESLEK lisesinde hayatta kalmaya çaliş

+ Cogu kişi dalgasında işin yani ortada kimseyi rencide etmek amaclı bişey söylenmiyor söylenenlerin cogu makara olsun diye dile getiriliyor.

Rahatsız oluyosan forumda takılmaya bilirsin veya öyle insanların oldugu konularda en basiti

Herkez sizin gibi düşünmüyor

• ozanözgür kullanıcısına yanıt
    Bizde herkes gibi düşünmüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.