Şimdi Ara

Ergenlik Sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DeaDLYKiSS

dövmekle çok büyük hata yapmışsın onun yerine 2-3 dk benle gelebilirmisin diyip sıkı bi konuşma yaparsan daha kalıcı olurdu

bu arada senin sapık kuzen noldu?

Ona birşey olmadı

Bugün konuştum ama bana baya dargın sanırım
  • Demek kız arkadaşımı döven terbiyesiz sendin.Al gardını.Hiç eskimeyecek bu espriDövmek kötü,arkadaşlarının yanında dövmek daha da kötü bir durum.Mutlaka telafi şart ama eğer ergenlik sorununa yatarsa öldür derim.Şu an hiçbir arkadaşımın(Ben de dahil) ergenlik sorunu falan yok,ha kimisinde olur kimisinde olmaz onu bilemem ama arkadaş özentiliğiyle bu duruma gelmiş olabilir.Ayrıca ailesiyle arasında sorunlar da olabilir.Siz ergenliğe girmediniz mi dersen bıyıklar aldı başını gitti annem bile "badem bıyıklı" diyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Elshuf

Merhaba arkadaşım;
    Tüh be! dedim valla okuyunca. Hem de arkadaşlarının önünde. Telafi etmenin bir yolunu bulmalısın. Bir yandan da aklımda kuzenin neden sizde kalıyor gibi bir soru oluştu. Emanettir, candan öte tutmak gerekir. Bu yaşta gelemez böyle şeylere. Özellikle kızlar intihara eğimli olur. Unutma, o da büyüyecek. Bu yaşta başına gelenler belirleyecek tüm kişiliğini. Aman bir yolunu bul telafi et. Bence çok büyük bir hatadır arkadaşlarının önünde bunu yapman. Dünyada tek sorunlu kendisi sanıyordur şimdi o. Konuşmak lazım. Kaba kuvvet değil..
    Kolay gelsin..

Seni çok sevdim.Annem sağlsun dün akşam kızın önünde bir güzel rezil etti.Gel benim aileylede konuş.
  • Bırakın arkadaşım ergenlik mergenlik hikaye şimdiki geçnler sapıtmış isyankar olmuş azmış..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oxsıde

Hocam yetmez mınçıka yada muşkayla dalsaydın

muşka ney evladım muşta diyoz biz ona
  • Sen kaba kuvvet uygularsan hemde arkadaşlarının yanında yarın öbür gün ummadığın bir anda sana zarar verir.

Kız çocuğuna arkadaşları yanında vurulurmu?

Kaldıki 2 yaş büyüksün yani lisedesin diye büyüdünmü sen yapıtğın o davranışla çocuktan beter olmuşsun bence sen ergenliğe girememişsin en azından kuzenin girmeye başlamış.

Kıza vurulmaz. . .
  • daha da o davranışlara devam ederse çözüm;

Ergenlik Sorunu
  • 4 yaş büyüğüm 2 değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: MightyMouse

daha da o davranışlara devam ederse çözüm;

Ergenlik Sorunu

Ergenlik Sorunu

Ergenlik Sorunu

• quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

quote:

Ergenlik Sorunu

Ergenlik Sorunu

Ergenlik Sorunu

•  Ergenlik Sorunu

• Kuzenim, kardeşim vb. farketmez. Benden izinsiz birisi eğer odama girip kapıyı felan kitlediyse çok fena yaparım onu. Zaten sinirlenince kendimi tutamam. Odanın camını parçalar zorla açarım kapıyı.

Sende çok iyi yapmışsın. Orası senin odan. Senden izinsiz bırak kapıyı kilitlemeyi içeri girmesi bile terbiyesizlik.
  • Herkez Ergenlikte Sorun Yaşıyor Ben Neden Yaşamadım ? Bunların Hepsi İlgi Çekmek İçin 1 Tane Daha Vur Bakalım Daha Ergenim Sinirliyim Melankolikim Diyormu
  • Manyak mısın bilader.. o yaştaki çocuk dövülür mü hiç... hiç karşına alıp konuşmayı denedin mi?

Bu arada meraktan soruyorum, sen kaç yaşındasın? Aranızda çok mu yaş farkı var... çocuğun psikolojisi anlattığına göre bozukmuş, sen böyle davranarak iyice karıştırmışsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahbaba -- 15 Mart 2009; 15:50:38 >
  • Dövmek hiçbir zaman çözüm deildir.Dövdünde ne oldu, kuzeninin sana bakış açısımı deişti?

Hadi dövdün, niye arkadaşlarının önünde?

Baban seni arkadaşlarının önünde dövse ne düşünürdün onun hakkında? Biraz empati kuralım.

4.Sınıfa giden kardeşimde beni inanılmaz derecede sinir edebiliyor ama asla arkadaşlarını yanında rencide etmedim, etmemde.

Daha önce babandan bu tür bir uygulama gördünmü merak ediyorum?
  • iyi yapmışsın eline sağlık
  • Senin odana 6 arkadaşını sokup arkandan kapıyı kilitleyip küfür etsinlerde görelim.
    Her sabah borç isteyipte vermeyince gene küfür etsinlerde görelim.
    Her zaman arka çıkmana rağmen seni hiç sallamasında görelim.
  • Abi bende 17 yaşındayım ergen muhabbeti filan yalan ya... Ben istediğimi yapayım ergenlik çağındayım filan diyeyim babama sonra
  • quote:

Ergenlik Sorunu

boncuklu mu lem o şarjörü öyle duruyor
  • Psikolojik sorunların var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.