Şimdi Ara

Ergenlik Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuzenim var benden küçük ve kız,ergenliğe girdi 8.sınıf
    Böyle saçma sapan nickler zaten tepemi attırmıştı.Sonra odama girmeler falan,en sonunda kurs sonunda eve geldim zaten yorgunum,odanın kapısını açmaya çalıştım bir baktım kilitli bizimki içeri girmiş 2-3 arkadaşıyla böyle melankolik bir müzik benim bu tepkime küfürle karşılık verdi.Ben direk "ananı" narasıyla içeri dalıp kızı tekme tokat dövdüm.Şimdi hala etkisinde arkadaşlarıda oda,annem babam bana kızıyor kabahat bende gibi.

Sıkıldım bu ergenlikteki psikolojiden,biz mi çekecez bunun yükünü ya?

• Eline sağlık yedirtmesin ergenliğini
  • İyi yapmışsın bence,hepimiz ergen olduk
  • İyi yapmışsın camdan atsaydın keşke.
  • kaş yaşındasınki hocam şikayet ettin ergenliği?
  • aslında ilk çağdan çok blue çağı beni ilgilendiren 3 senemi lisede rehin ederek geçirdim ilk sigarayla merabalaşmamda kendimi kabile reisi sanmıstım arkadasım bir canavarmış malesef çok geç anladım çakmak onun elindeydi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macar Bomb

Kuzenim var benden küçük ve kız,ergenliğe girdi 8.sınıf
    Böyle saçma sapan nickler zaten tepemi attırmıştı.Sonra odama girmeler falan,en sonunda kurs sonunda eve geldim zaten yorgunum,odanın kapısını açmaya çalıştım bir baktım kilitli bizimki içeri girmiş 2-3 arkadaşıyla böyle melankolik bir müzik benim bu tepkime küfürle karşılık verdi.Ben direk "ananı" narasıyla içeri dalıp kızı tekme tokat dövdüm.Şimdi hala etkisinde arkadaşlarıda oda,annem babam bana kızıyor kabahat bende gibi.

ergenlik hikaye kardeşim edepsizlikten başka bişey değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ SORUNU
    2 yıl önce açıldı
    Ders çalışırken okb sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Helal olsun en iyisini yapmışın
  • eline sağlık.benimde kardeşim kafayı yedi bu aralar.ama bana diklenmiyor.yiyors diklensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeM-Tr -- 15 Mart 2009; 0:52:41 >
  • Merhaba arkadaşım;
    Tüh be! dedim valla okuyunca. Hem de arkadaşlarının önünde. Telafi etmenin bir yolunu bulmalısın. Bir yandan da aklımda kuzenin neden sizde kalıyor gibi bir soru oluştu. Emanettir, candan öte tutmak gerekir. Bu yaşta gelemez böyle şeylere. Özellikle kızlar intihara eğimli olur. Unutma, o da büyüyecek. Bu yaşta başına gelenler belirleyecek tüm kişiliğini. Aman bir yolunu bul telafi et. Bence çok büyük bir hatadır arkadaşlarının önünde bunu yapman. Dünyada tek sorunlu kendisi sanıyordur şimdi o. Konuşmak lazım. Kaba kuvvet değil..
    Kolay gelsin..
  • Hocam yetmez mınçıka yada muşkayla dalsaydın
  • ergenliği bilmesek yutturacaklar şimdiki nesil çok akıllı her fırsatı lehine kullanmayı çok iyi biliyor
  • gülben bile ergen oldu
  • emoluk başlangıcı varsa psikoloğa falan götürün!
  • Belki iyi yapmışsın ama keşke arkadaşlarının önünde yapmasaydın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

quote:

Orjinalden alıntı: Macar Bomb

Kuzenim var benden küçük ve kız,ergenliğe girdi 8.sınıf

ergenlik hikaye kardeşim edepsizlikten başka bişey değil

Bu da bir nevi doğru bence. Hepimiz ergenlik dönemine girdik ki ben de yaşım itibariyle hala çıkmadım. Ama ergenliğe girmek demek bir büyüğüne küfürle karşılık verme hakkını vermez. Yani bazı hareketler ergenliktedir bilmemnerdedir diye kestirip atılamaz. Bir yere kadar idare edilmeli ancak daha fazlasına müsade edilmemeli bence.

• Az bile yapmışsın. Bence boynunu kırıp çöğe atmalıydın.
  • helal olsun gitsin sbs ye çalışsın
  • Hangi müziği açmışlarki
  • bro ne diiim keşke dövmeseydin hani bi uyarı falan gibisnden ama dövmeq sorunn diil bi köşeye çekip konuşsaydın benmde kız kardeşim war onu asla dövmem evdeki tek kız bende çok büyük diilim 16-17 yaşındayım ama erkek kardeşim war 14 yaşında onun kemiklerini kırıp hastanelik ederdim...ama kızı dövmemek lazım aşırıya kaçmadığı sürece...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.