Şimdi Ara

ERGENLİK DÖNEMİNDE SAÇ DÖKÜLMESİ [SS'Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
24.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER NORMALMİDİR SİZCE? KAFAMI ŞAMPUANLADIĞIMDA ELİME 10-15 TEL GELİYOR. ELİMİ ATIYORUM KAFAMA ÇEKİYORUM SAÇIMI 2-3 TEL GELİYOR. ÖNLER AÇILMAYA BAŞLADI BİLE.

beyler ağırlıklı olarak ön taraflar dökülüyor. Yani elime 10-15 tane geliyorsa bunun 8-10'u ön taraftan geliyor. Saçın çıktığı bölgeden dökülme oranı çok az %5 gibi bişey. acil cevap.

• Benim elime hiç saç teli gelmiyor ama benimki senin saçlardan daha da seyrek. Üstelik 16 yaşındayım ne yapıcam bilmiyorum

Edit : düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mX-L4S3R -- 6 Aralık 2012; 16:59:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Benim elime hiç saç teli gelmiyor ama benimki senin saçlardan daha da seyrek. Üstelik 16 yaşındayım ne yapıcam bilmiyorum

Edit : düzeltme

dostum özellikle benim ön tarafta orta kısım açılmış durumda kafayı yemek üzereyim sırf orta taraf yüzünden dikemiyorum saçların önünü. 15 tatilde 3 numaraya vurdurucam kafayı. yazında permatik akar.
  • herşey iyide o ssleri niye koydun anlamadım
  • bosuna takıyon kafana ben 17 yasındayım şakaklar full acıldı genetik dökülme var senin sacın cok sık normal yani sıkıntı yapma
  • fazla asılıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: runarer

fazla asılıyosun

nasıl yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var, benimde ön ortadan çok seyreldi.. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN!

Aynı sorun bende de var, benimde ön ortadan çok seyreldi.. :/

Programcı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN!

Aynı sorun bende de var, benimde ön ortadan çok seyreldi.. :/

Programcı???

Yarbay
  • Saçlarınla Çok Oynamayın Stresten Uzak Durun ve Ne Kadar Çok Takıntı Yaparsan Çok Dökülmeye Başlar. Benimde Çok Dökülüyordü Hiç Takmadım 10 Yıldır Jöle Sürüyorum. Saçlarım Çok Uzundur Ön Saçım Enseme Kadar Geliyor. Yazında Kazıttım Biraz Hava Alsın Diye. Saçlarıma Jöle Sürmezsem Daha Çok Dökülüyor Tam Terslik Var Nedeni Biliriz Jöle Sürdüğümde Saçlarımla Oynamıyorum Çünkü Kaşıntı Yapmıyor. Jöle Sürmeyince 2 Saat Elimden Bırakamıyorum Hastalık Yaptı Siz Buraya Konu Açman Saçma. Saçlarını 1 Numara Kazıt Bakalım Çok Güzel Görünüyor Alışırsan Kendini Rahat Hissedersin Al Makineyi 1 Numara Kazıt. Sonra Aynaya Bakarsın Kafan Çok Güzelmiş Hayırlı Olsun Deriz.

• Saclarinda hic birsey yok mevsimlerdir. Benim kulakin ust taraflari bile dokuluyor yanlar acildi acilacagi kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tırnak ne oğlum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayat Bıkkını

BEYLER NORMALMİDİR SİZCE? KAFAMI ŞAMPUANLADIĞIMDA ELİME 10-15 TEL GELİYOR. ELİMİ ATIYORUM KAFAMA ÇEKİYORUM SAÇIMI 2-3 TEL GELİYOR. ÖNLER AÇILMAYA BAŞLADI BİLE.

beyler ağırlıklı olarak ön taraflar dökülüyor. Yani elime 10-15 tane geliyorsa bunun 8-10'u ön taraftan geliyor. Saçın çıktığı bölgeden dökülme oranı çok az %5 gibi bişey. acil cevap.

korkucak bişey yok bence. aynı sorun bende de vardı saçımı çok uzatırsam gücünü kaybetip dökülüyodu.zaten sonbaharda dökülmesi çok normal.sana tavsiyem saçını 5-6 numara kestir.istersen sana kendi kullandığım saç dökülmesini engelleyen şampuanın ismini verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

O tırnak ne oğlum

gitar çalıyorum ondan sende çalıyosun büyük ihtimal bu ihtimali nasil ihtimaller arasında bulundurmazsun çahıkliy?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayat Bıkkını

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

O tırnak ne oğlum

gitar çalıyorum ondan sende çalıyosun büyük ihtimal bu ihtimali nasil ihtimaller arasında bulundurmazsun çahıkliy?

Çalıyordum bir ara.Valla aklıma gelmedi
  • günlük 20 telden aşağısı (sen kurcalamadıkça) önem teşkil etmez ama sen yine de doktora görün, için rahatlasın

bu arada ben duştan çıktığımda havluda yaklaşık 100, yerde 30-40 ellerimde 10-20 tel oluyor yaklaşık 150-170 arası saç dökülüyor haberin olsun karşılaştırmak istersen.

kaşlarımdan da 5-10 tel dökülür her seferinde :D
  • imperial93 kullanıcısına yanıt
    Merak ettim o dökülmeyle şu anki durum nasıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.