Şimdi Ara

CLA Kullanan Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
22.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun sayılabilecek bir süre L-Carnitine kullandım ve faydasını da gördüm. Fakat ayda extradan %20-30 yağ (1-1.5 kilo) yaktığını biliyorum. Yağ yakmaktan çok kasları onarmaya yarayan bi takviye. Uzun lafın kısası kilosu çok pahalıya geldiğinden kullanmıyorum.

Merak ettiğim şey CLA ne oranda yağ yakar. Daha önce 1 kutu kullanmıştım ama 4-5 madde birden aldığım için hangisi ne kadar etki yaptı bilmiyorum. Tek bildiğim fazladan 1 kilo yağ yakıp 1 kilo kas yapığım 1 ayda

Sadece CLA kullanıp gördüğü değişiklikleri anlatabilcek biri varmı ? Beslenme ve spor programını da belirtirse çok iyi olur

Tşk.

• Yapay Zekanın Yanıtı

CLA Kullananlar: Yorumlar ve Deneyimler

CLA (Konjuge Linoleik Asit), vücut yağını azaltmaya ve kas kütlesini artırmaya yardımcı olduğu iddia edilen bir yağ asididir. Birçok kişi kilo verme ve vücut şekillendirme hedeflerine ulaşmak için CLA kullanmaktadır.

CLA Kullananlar Yorumları

CLA kullanıcılarının yorumları karışıktır. Bazı kişiler CLA'nın kilo vermelerine ve daha sıkı bir görünüme sahip olmalarına yardımcı olduğunu belirtirken, diğerleri herhangi bir olumlu sonuç görmediklerini bildirmektedir.

CLA Zayıflama Hapı Yorumları

CLA zayıflama hapları piyasada yaygın olarak bulunmaktadır. Ancak, bu hapların etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmamıştır. Bazı kullanıcılar CLA haplarının kendilerine kilo verdirdiğini iddia ederken, diğerleri hiç fayda görmediklerini ifade etmektedir.

CLA Yağ Yakıcı Yorumları

CLA'nın yağ yakıcı özellikleri olduğu düşünülmektedir. Ancak bu iddiayı destekleyecek yeterli bilimsel kanıt yoktur. Bazı kullanıcılar CLA'nın yağ yakmalarına yardımcı olduğunu bildirirken, diğerleri herhangi bir etki gözlemlemediklerini belirtmektedir.

CLA Fito Kullananlar

CLA fito, CLA'nın bitki bazlı bir formudur. Bazı kişiler CLA fito'nun CLA'nın hayvan bazlı formlarından daha etkili olduğunu iddia etmektedir. Ancak bu iddiayı destekleyen bilimsel kanıtlar sınırlıdır.

CLA Yağ Yakıcı Kullanıcı Yorumları

CLA yağ yakıcı kullanıcı yorumları genellikle olumsuz olmaktadır. Birçok kullanıcı, bu ürünlerin iddia edilen kilo verme etkilerinin olmadığını bildirmektedir.

CLA Max Thermo Active System 5 Kullanıcı Yorumları

CLA Max Thermo Active System 5, CLA içeren popüler bir takviyedir. Kullanıcı yorumları karışık olup, bazı kişiler kilo vermelerine yardımcı olduğunu belirtirken, diğerleri herhangi bir olumlu sonuç görmediklerini ifade etmektedir.

CLA kullanmayı düşünüyorsanız, öncelikle doktorunuza danışmanız önerilir. CLA'nın herkes için uygun olmadığını ve yan etkileri olabileceğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben tuzu keserek,ögünümü 2 ye indirerek 1 ayda,haftada 4 gün 15 dk bisiklet 15 dk hızlı tempo yürüş 15 dk örümcek mekik,çakı vs... ile cardio yaparak(bunun dışında 1-1.5 saat kadar ayrı bir body programı vardı) belimden 7cm ve ve vicudumun birçok yerinde sıkılaşma gordum l-carnitin ve diyet uygulayarak kullandıgım için yag kaybıma ne kadar etki etti bilemiyorum ama cidden vicudu sıkılaştırdıgını soyleyebilirim ozellikle bel bölgesinde işe yarıyor
  • CLA yağ yakıcı değildir. Vücudun yağ depolamasını engellemek için kullanılır. Buda vücudunun doğru çalışan birşeyini yanlış yapması için baskılamak anlamına gelir, bence sağlıklı değildir. L-Carnitin de zaten vücudun tarafından üretilen bir aminoasit tir, ayrıca kullanmak sana daha fazla yağ yaktırmaz. Kilo vermek istiyorsan girişi kısıtlayıp aktiviteyi arttırırsan vücudun yağ yakmak için yeterli donanıma sahiptir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player_Turk

CLA yağ yakıcı değildir. Vücudun yağ depolamasını engellemek için kullanılır. Buda vücudunun doğru çalışan birşeyini yanlış yapması için baskılamak anlamına gelir, bence sağlıklı değildir. L-Carnitin de zaten vücudun tarafından üretilen bir aminoasit tir, ayrıca kullanmak sana daha fazla yağ yaktırmaz. Kilo vermek istiyorsan girişi kısıtlayıp aktiviteyi arttırırsan vücudun yağ yakmak için yeterli donanıma sahiptir.

kesinlikle katılıyorum. zamanında protein tozu ve amin asit kullanmıştım ve bunları yanlış kullanmaktan dolayı karaciğer de büyük sorunlar yaşadım. Şimdi çok şükür. İyileştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dermaroller kullanan var mı?
    6 yıl önce açıldı
    Hap kullanan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.