Şimdi Ara

Dizel Corolla kullanan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: weba Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Aranızda dizel corolla kullanan varmı?
    Kullanan varsa + ve - lerini yazarsa sevinirim.Özellikle motor o kasayı kaldırıyormu?

• ben de cok merak ediyorum gercekten var mı acaba?
  • Vardı , bende o aracı çok merak ediyorum...
  • Ben de çok merak ediyorum
  • 3 GÜNDÜR DİZEL COROLLAYI TEST EDİYORUM TÜM FİKİRLERİMİ PAYLAŞACAĞIM BİRAZ MÜSADE EDRSENİZ
  • Merakla bekliyorum. Çünkü Corolla da listemde olan bi araba.
  • ben kısa bir test sürüşü yaptım. gözün kapalı alırım. geniş. kabin kaliteli. koltuklar kadife(36 kaatlık focus dizelde bile zımpara gibi koltuk var)
    hızlanma gayet başarılı. motor titreşimi HİÇ yok. sesi çok çok az. bilmeyen benzinli sanar. dizellerde motoru çalıştırmada ve durdurmada olan sarsıntı hiç yok. debriyaj pedalı mükemmel. sanki yıllardır bu arabayı kullanıyormuşum gibi geldi. fren pedalı biraz hassas. ama dozlama kötü değil. belki ben yumuşak fren pedalına fazla alıştım, onun için yadırgadım. yol bilgisayarı standart. renkli döşeme yok.
    benim için hiç düşünmeden alınacak arabadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla canım cok istedi yaa

quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

ben kısa bir test sürüşü yaptım. gözün kapalı alırım. geniş. kabin kaliteli. koltuklar kadife(36 kaatlık focus dizelde bile zımpara gibi koltuk var)
    hızlanma gayet başarılı. motor titreşimi HİÇ yok. sesi çok çok az. bilmeyen benzinli sanar. dizellerde motoru çalıştırmada ve durdurmada olan sarsıntı hiç yok. debriyaj pedalı mükemmel. sanki yıllardır bu arabayı kullanıyormuşum gibi geldi. fren pedalı biraz hassas. ama dozlama kötü değil. belki ben yumuşak fren pedalına fazla alıştım, onun için yadırgadım. yol bilgisayarı standart. renkli döşeme yok.

• 1 sene sonra kesin alacam ben.Sorunsuz baş ağrıtmayan geniş bir araba istiyorum.
  • araç çok şık bir kere hb olanın yeni önden görünüşü harika

sessiz bir dizel. iç malzeme kalitesi üst düzeyde. motor oldukça sessiz ...
  • yalnız SW si yok galiba. büyük eksiklik. dizel SW müşterileri kıvranıyodur şimdi ne zaman çıkacak diye.
  • onun yakıt tüketim değerleri sınıfındakilerden düşük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cerebri

araç çok şık bir kere hb olanın yeni önden görünüşü harika

sessiz bir dizel. iç malzeme kalitesi üst düzeyde. motor oldukça sessiz ...

Makyaj mı yedi?
  • quote:

yalnız SW si yok galiba. büyük eksiklik. dizel SW müşterileri kıvranıyodur şimdi ne zaman çıkacak diye.

sitede fiyatı var
    corolla sw 1.4 D-4D Terra 37.400 YTL
  • varmış mesajı yazdıktan hemen sonra farkettim kusura bakmayın.
    şaşkın satıcı yanlış dedi demek ki.
  • YA BEYLER YENİ OLDUGUM İCİN KONU ACAMIYORUM BEN DE DIZEL AVENSISI MERAK EDIYORUM 2 SENEDIR BABAMIN AVENSISINI KULLANIYORUM ARABA 8 SENELIK BI KERE TIK DEMEDI SIMDI DIZELINI DÜSÜNÜYORUM TOYOTA KALITESINE GÜVENIYORUM ANCAK AVENSIS DIZEL PASSATIN VE VECTRANIN DIZELINE GÖRE DAHA DÜSÜK BEYGIRE SAHIP.AMA DIZELI TEK PAKET VE XENON+DERI DÖSEME+VS... HERSEY DAHIL 59BIN TL
  • quote:

ben kısa bir test sürüşü yaptım. gözün kapalı alırım. geniş. kabin kaliteli. koltuklar kadife(36 kaatlık focus dizelde bile zımpara gibi koltuk var)

Zımpara kağıdı gibi dediğin koltuklar kaza sırasında yolcuyu kaydırmama özelliğine sahip, güvenlik açısından hani

• quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

quote:

Zımpara kağıdı gibi dediğin koltuklar kaza sırasında yolcuyu kaydırmama özelliğine sahip, güvenlik açısından hani

o özellik 90lardan beri neredeyse her koltukta var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nlty2000 -- 30 Ekim 2005, 11:15:14 >

• çok yüksek hızlarda koltuk kumaşının yetişkin bir insanı tutabileceğini düşünmüyorum.yapıştırıcı kullanırsak belki :)
  • Toyota'da çalışan bir mühendis arkadaşımın söylediklerine göre; Toyota'da dizel motor yıllardır hazırmış fakat Türkiye'deki mazotun aşırı kalitesiz olmasından dolayı, araçta çıkabilecek arızalardan markanın zarar görmemesi için piyasaya sürmemişler. Tüpraş'tan devamlı numune gelirmiş, testler çok kötü sonuçlanırmış. Artık piyasa koşulları mı diyelim, rekabet mi diyelim dizel modeli çıkardılar. Ama mazot hala çok kötü, eurodiesel kullanmak lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.