Şimdi Ara

Opel Corsa mı, ford fiesta mı, toyota yaris mi? OTOMATİK VİTES, Bayan için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
24.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

araba hakkında pek bilgim yoktur, internette bakarken bilmedigim terimlerle karşılaşıyorum.
    Fikir verir misiniz?

Opel Corsa mı, ford fiesta mı, toyota yaris mi? OTOMATİK VİTES, Bayan için.

ayrıca fiyatları nedir otomatiklerin? kendi sitelerinde fiyat ayrımı yapmamışlar,anlayamadım.
    Teşekkür ederim.

• eski kasa toyota yaris düşük km 2011 model otomatikleri 32000 33000 bin liraya bulabilirsiniz, cok da rahat edersiniz.
  • hiçbir şey araşıtrmamışsınız her şeyi foruma soruyorsunuz. armut piş ağzıma düş
  • 0km düşünüyorum ama ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

hiçbir şey araşıtrmamışsınız her şeyi foruma soruyorsunuz. armut piş ağzıma düş

yazımı anlamadınız mı? internetten arastırdım ama teknik terimleri bilmedigim için anlıyamadım dedim bu 1
    fiyat olarak ayrım yapmamışlar kendi sitelerine baktıgımda, fiyatı bile yazsın dedim buda 2
    yardımcı olmak istemeyen çıkar konumdan buda 3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *cemk*

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

hiçbir şey araşıtrmamışsınız her şeyi foruma soruyorsunuz. armut piş ağzıma düş

yazımı anlamadınız mı? internetten arastırdım ama teknik terimleri bilmedigim için anlıyamadım dedim bu 1
    fiyat olarak ayrım yapmamışlar kendi sitelerine baktıgımda, fiyatı bile yazsın dedim buda 2
    yardımcı olmak istemeyen çıkar konumdan buda 3.

senin gibi hazırcı şahsiyetler de okusun diye yazdım. sırf sana değil

• dizel mi benzin mi belirtmemişsiniz. bu arabaları seçerken önemli bir faktör. birde fiyat listelarine bakarken; M(manuel), A(automatic) gibi vites için kısaltmalar olur. buda anlamanıza yardımcı olur.
    bende 2011 model yaris var. 1.4 dizel. ben çok memmunum. tam bir şehir içi arabası. uzun yolda pek randımanlı değil, yani üst sınıf arabalara göre pek güven vermiyor. yukardaki arabaları bende ayrıntılı inceledim hepsini. test sürüşüde yaptım. içime en sinen araba yaris oldu. şimdi yine seçmek zorunda olsam yine yaris seçerim.

seçeneklerinizin arasına eğer benzinli araba alacaksanız polo 1.4 te koyun bence.

ama mutlaka arabaların hepsi ile zamanınızı ayırıp bir test sürüşüne çıkın. sonra keşke şunu alsamıydım demezsiniz.

yaris in sevmediğim yönlerini yazayım; uzun yolda 100 km üzri hızda bence pek güven vermiyor.
    toyota servisleri pahalı(gerçi bu diğer servisler içinde geçerli) 10000 km de bir bakımı var. bence para tuzağında başka birşey değil :D
    benim gözlerim pek sağlam olmadığı için farları bence yeterli değil. özellikle kışın uzun yola çıkmaya korkuyorum. şehir içinde sorun yok.
    sınıfı içinde değerlendirilsem başkada bir sevmediğim yönü yok. genel olarak memnunum yani :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araştırdım dedim daha ilk mesajımda !! araştırmam sonucunda bu 3 arabaya kadar eleme yaptım...

sadece fikir istiyorum yardımcı olacak üyelerden...

hayattaki en zor şey cahil insanla tartışmaktır, bana yardımcı olmuyorsan şikayetini başka yere yaz. muhattabın ben değilim.
    konuma yorum yazarsan şikayet edicem artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat_old_sun

dizel mi benzin mi belirtmemişsiniz. bu arabaları seçerken önemli bir faktör. birde fiyat listelarine bakarken; M(manuel), A(automatic) gibi vites için kısaltmalar olur. buda anlamanıza yardımcı olur.
    bende 2011 model yaris var. 1.4 dizel. ben çok memmunum. tam bir şehir içi arabası. uzun yolda pek randımanlı değil, yani üst sınıf arabalara göre pek güven vermiyor. yukardaki arabaları bende ayrıntılı inceledim hepsini. test sürüşüde yaptım. içime en sinen araba yaris oldu. şimdi yine seçmek zorunda olsam yine yaris seçerim.

seçeneklerinizin arasına eğer benzinli araba alacaksanız polo 1.4 te koyun bence.

ama mutlaka arabaların hepsi ile zamanınızı ayırıp bir test sürüşüne çıkın. sonra keşke şunu alsamıydım demezsiniz.

yaris in sevmediğim yönlerini yazayım; uzun yolda 100 km üzri hızda bence pek güven vermiyor.
    toyota servisleri pahalı(gerçi bu diğer servisler içinde geçerli) 10000 km de bir bakımı var. bence para tuzağında başka birşey değil :D
    benim gözlerim pek sağlam olmadığı için farları bence yeterli değil. özellikle kışın uzun yola çıkmaya korkuyorum. şehir içinde sorun yok.
    sınıfı içinde değerlendirilsem başkada bir sevmediğim yönü yok. genel olarak memnunum yani :)

öncelikle bazı önyargılı üyeler gibi terslemediğiniz için teşekkür ederim
    benzinli almayı düşünüyorum evet, belirtmeyi unutmuşum. çünkü dizel biraz daha pahalı. zaten ayırdıgım bütcem en fazla 35bin.
    babamda ford u elememi söyledi. citroen c4 istiyor ama ben begenmiyorum. motor vs olayını bilmedigimden bişe diyemiyorum :)

100km üzeri veya şehir dışına çok çıkma olayım olmaz kendi başıma.oyüzden bu özelliğini eleyebiliriz sizin dediğiniz. birde poloya bakıyım dediğinz gibi.
    cuma kısmetse test sürüşüne gitcem zaten inşallah

• yavv yaris in yeni kasası çıktı onu unutmuşum bende ki eski kasası. geçen serviste inceledim gerçi yeni kasayı. açıkçası hoşuma gitti ama fiyatı pahalı geldi:) cvt otomatik vites var yeni kasa benzinlide bildiğim kadarıyla, başarılı bir otomatik vites sistemi.
    polonun da dsg şanzımanı var. otomatik olarak oda başarılı.
    ama ikisininde fiyatı 38000 tl civarlarında.

eğer 2. eli önemli değilse sizin için. mitsubishi colt ve chevrolet yeni aveo yada bakmanızı tavsiye ederim. fiyat olarak biraz daha uygun olmalılar. ama dediğim gibi 2. eli önemli değilse, yani ben bu arabaya en az 3 sene binerim diyorsanız:)
  • quote:

yavv yaris in yeni kasası çıktı onu unutmuşum bende ki eski kasası. geçen serviste inceledim gerçi yeni kasayı. açıkçası hoşuma gitti ama fiyatı pahalı geldi:) cvt otomatik vites var yeni kasa benzinlide bildiğim kadarıyla, başarılı bir otomatik vites sistemi.
    polonun da dsg şanzımanı var. otomatik olarak oda başarılı.
    ama ikisininde fiyatı 38000 tl civarlarında.

eğer 2. eli önemli değilse sizin için. mitsubishi colt ve chevrolet yeni aveo yada bakmanızı tavsiye ederim. fiyat olarak biraz daha uygun olmalılar. ama dediğim gibi 2. eli önemli değilse, yani ben bu arabaya en az 3 sene binerim diyorsanız:)

evet yarisin yeni kasasını dün internette incelerken(!) gördüm, 38 binde çok yaa :s 32 33 hade neyse.
    3 4 yılda bi araba değiştirme lüksüm olmaz, aldı mı 0km alıyım beni baya idare etsin istiyorum. 2.el alınca bi sorun çıkmasını da istemiyorum
    yanlız chevrolet aveo da güzelmişş

• Sıfıt otomobil düşünüyorsanız bütçeniz ile uygun bir seçim yapmak üzere daha detaylı bir araştırma da yapmanızı tavsiye ederim.
    Çok da erken karar vermeyin.

Ben şahsen takip ettiğim ve etrafımda kullanan arkadaşlarımında memnuniyetleri üzerine Ford önerebilirim.
    Fiesta fiyat listesindeki A/T ile belirtilen model 4 ileri otomatik viteslidir.

Titanium 1.4i 96PS 5K 36.150 TL
    Titanium 1.4i 96PS A/T 5K 39.585 TL
    Titanium 1.4TDCi 70PS 5K 39.575 TL
    Titanium 1.6TDCi 95PS 5K 43.575 TL
  • dediğim gibi zaman ayırın üşenmeyin,gidin, test sürüşü yapın, inceleyin. benim için çok zevkliydi o dönem:)

neyse şimdiden hayırlı olsun arabanız, güle güle kullanın..
  • quote:

dizel mi benzin mi belirtmemişsiniz. bu arabaları seçerken önemli bir faktör. birde fiyat listelarine bakarken; M(manuel), A(automatic) gibi vites için kısaltmalar olur. buda anlamanıza yardımcı olur.

far hariç hepsine katılıyorum, gene olsa gene yaris alırım..sürdüğüm an karar vermiştim alacağıma..

• Konu otomatik vites b sınıfı olunca ben e şıkkı hiçbiri diyorum.
    1- Jazz
    2- Colt
    3- Micra derim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.