< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Listeye Toyota Auris'i de ekleyeyim.
2013 ve üstü 1.6 Valvematic 132 Bg.lik motoru ile bu şanzıman sunuluyor. 1.33'lük motor sadece manuel vitestir. Toyota ve Honda, CVT konusunda uzmandır. Nissan'a Fransız eli değdiğinden Micra'larda o kadar olmasa da X-Trail ile CVT faciası yaşamıştır. Keza Ford'ta dizel Focus'lara şanzımanda iyileştirme yapmadan CVT koyarak benzinli torku için üretilen şanzımanı dizelin torku ile yükleyerek büyük arızaların olmasına neden olmuştur. |
Toyota
Yaris, auris Nissan Micra, pulsar Honda Jazz, civic hb Suzuki Swift, baleno Mitsubishi Space star Renault Megane 1.6 benzinli, eski kasa. |
Hocam hız performans makas atma gibi heveslerim yok(şimdilik ), öncelikli olarak eşim için alacağız arabayı çoğunlukta o kullanacak ve yeni öğrenecek o yüzden çok fazla dikkat istemeyen bilmeyen birinin yanlışlıkla şanzımanına veya başka bir aksamına zarar veremeyeceği ve ekonomik olan otomatik viteslere bakıyordum araştırmalarım sonucu CVT de karar kıldım.Burada yazan herkese teşekkür ederim tüm bilgileri değerlendirip bütçeme ve isteklerime göre Honda Jazz veya Toyota Yaris bakmaya karar verdim ve honda jazz denk geldi onu aldım. Şükür her hangi bir problemi yok yakıt tüketimi de iyi yokuşlarda da üzmedi bizi. atiklik olarak s moduna alınca yeterice atik oluyor. Benim gibi düşünenler için Honda jazz tavsiye ederim
|
evet
benzinli 1.6 motor cvt https://www.auto-data.net/tr/nissan-juke-facelift-2014-1.6-117hp-xtronic-23543 |
Honda Jazz
2002-2008 Arası CVT 2009-2011 Arası İ-shift 2012- Sonrası CVT 2008 70binde CVT Jazz sahibiyim, gayet te memnunum. İstanbul içi işe git gel ort yakıtım 8-8.5 Lt civarında oluyor genelde. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 19 Mart 2019; 18:42:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Mart 2019; 22:24:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 20 Mart 2019; 20:56:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|