Bildirim
fiat 500 kullanan varmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
500un normalini de (1.4), elektriklisin de, abart i da kullandim ama mini kullanmadim. Mini countryman kullandim.
Bunlara gore tahminim mini cok daha sert bir arac. 500 mini kadar sert ve sportif degil normal versiyonlarinda. Abarth ancak mininin sertligine ulasir.
Ki bence bu iyi bir sey cunku mini countryman bence o fiyatlardaki bir arac icin asiri sert ve konforsuz geldi bana. Mini cooper ondan da konforsuzdur.
Ic mekan tasarimi ve malzeme kalitesi biraz daha dusuk olabilir Mini den. 500un boyutuna gore verdigi yol konforu ve yol sesi vs. bence gayet basarili. -
Sert araç derken direksiyon rahat değil yol tutuşu güçlü anlamındamı söylüyorsunuz?
Fiat 500 elektrili olanı sanırsam türkiyede yok hiçbir sitede bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 1 Şubat 2019; 19:32:32 > -
Hocam sertlikten kasit sportiflik manasinda sert suspansiyon, iyi direksiyon tepkileri vs. Ilk anda guzel geliyor 1-2 saat virajli yollarda falan eglenceli ama bu konfigurasyon uzun yolda cok yorucu oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A
Sert araç derken direksiyon rahat değil yol tutuşu güçlü anlamındamı söylüyorsunuz?
Fiat 500 elektrili olanı sanırsam türkiyede yok hiçbir sitede bulamadım
Cukurlari hissedersiniz, motor sesi yuksektir biraz, direksiyon goreceli olarak serttir geri tepkisi fazladir. vs seklinde.
Fiat 500 sportif bir araba degil Mini ise sportif bir araba.
Kullanim, hissiyet olarak hic benzemezler.
Miniyi 2 saat kullanin yorulursunuz ama 500 oyle degil.
Mini ile virajli bir yolda sert donusler yapin keyif alirsiniz ama 500 de alamazsiniz fazla.
500 daha cok sakin sehir arabasi. Uzun yolda da idare eder cok yormaz adami ama tabi bir C sinifi konforu da yok.
Elektrik sadece Amerikada California da var evet.
-
Teşekkürler ben şehir içinde kullancağım otomatik vites ve rahat olmasini istedigim için fiat 500 alıcam kesinde çok fazla değişik modelleri var 1.2den 1.6 jeep versiyonuna kadar hangisini önerirsiniz 1.6 olanların jeep gibi olması kötü bence 1.4 rockstar/popstar modelleriyle aynı olup üzerine 1.6 motoru 105 beygiri olsa daha iyi olabilirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 1 Şubat 2019; 21:58:0 > -
En idealleri 1.4 100 bg olup Lounge donanım olanları bence. 1.4'ün cabrio seçeneği varsa tadından yenmez. -
-
Arkadaşlar merhaba Fiat 500 C kullanıcısı olan var mı aranızda? Deneyimlerimizi ve bilgilerimizi paylaşabileceğimiz bir ortam yaratmak isterim. İyi günler.
. -
Merhaba 500 1.2 Lounge kullanıyorum. 2019 model araç. İlk aracım olduğu için kıyaslama yapamayacağım ama kullanımı çok rahat. Ayrıca çok dikkat çekiyor. Hele cabrio olsa yazın şahane olur. Pahalı mı bence de pahalı onu alacağınıza bilmem ne alın diyenlere kulak asmadan aldım. Pişman değilim. :D -
Fiat 500c cabrio aldık biz de :) multimedia sistemini değiştirmek istiyorum, ilgili arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim 🙏 -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 20 Nisan 2021; 12:53:37 > -
500 1,3 mjet kullandım. çok tarz bir araba.kullanması cok keyifli.
tek kapı olması harici şikayetım olmadı. sorun yaşamadım.
şimdi uygun olsa tekrar alırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X