Şimdi Ara

rover 220 turbo kullanan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
37.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    96 model 70 bin km deydi

200 bg hakkını verirdi M3 katili derdik.
    ama nazlıydı debraj ve lastik yerdi turbosuna dikkat etmek gerekliydi.
    genede çok güzeldi.İnternetten bakıyorum bazen araç alacak olsam hiç düşünmeden alırdım.

• Ben de 95 model var 4 ay önce aldım.Aldığımda 115 bin km'deydi orjinal. Hep hayalim arabasıydı, ta öğrenciliğimden beri hayallerimi süslüyordu. 220 kullanmak ayrı bir zevk, araba kullandığını anlıyorsun. Hele gaza asılıp araba sağa doğru cekmeye başladığında gücün farkına varıyorsun. Ama dedeğin gibi nazlı, çok güçlü ve hızlı olduğu için motor çabuk gidiyor. Bu aralar biraz yağ yakıyor ustaya gösterdim pistonaları yenilesek fena olmaz dedi. Bu arabayı kullanmak bir ayrıcalık bence. 325 ve 330'ların rahat eline veriyor
  • arkadaşlar kullanmış kişiler olarak size sorayım ben bir aralar o arabayı almayı düşünmüştüm yalnız sanayide bir kişi beni uyardı abi o araçlar hararete gelemez conta yakar dedi bende güvenip alamadım bunun aslı var mıdır varsa niye böyle bir sorun çıkıyor???
  • Motor ısısının yüksek olduğu doğru neticede turbolu araba bide soğuk ingiltere iklimine göre üretilmiş. Ama yağını suyunu eksik etmeyip sık kontrol edilince hararet sorunu yaşatmıyor
  • jackle hayırlı olsun kaça aldın ve çok iyi yapmışsın

nasıl gaza asılınca 3500 den sonra turboyu bir açıyor artık Allah ne verdiyse.Arabanın önü kalkıyor şahlanıyor resmen .lastiklerde patinajda tabi
    varsa resmini koysana çok özledim bee.
    Alper1001 10-14 milyar arasında alabileceğin en performanslı araç ama nazlıdır gülü seven dikenine katlanır.
  • kullanmadım ama bindim , m3 ve 3.30 yermi bilmiyorum ama "ivme" nedir 13.5 milyara öğrenebilirsiniz

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1209938
  • 15 e mal oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baba arabanın dizayn biiraz tarih öncesi kalmış ama motora söyleyecek lafım 200bg allahı var yani. bence 330 ve m3 ü yemesi imkansız ben onu s40 t4 le yerim
  • m3 yedik dediysek

akmerkez ışıklardan levent ışıklara kadar

1-2 vites zaten 3ve 4 üncü viteslerde m3 kopup gider
  • dış tasarımı güzelde içini pek beğenmedim. Bunun otomatiği varmıdır?
  • bildiğim kadarıyla yok zaten performans için yaratılmış bir araç
  • 0-100 km/h videosu çekip koymayı düşünüyorum. Haftaya burada olur
  • kralsın jackle hatta bana bir tur attır:))
  • hiç bir şekilde M3 yiyemezsin ...o m3 sana uymamıştır bırakayımda sevinsin şeklinde....

bu araba baş belasından başka bi şey değil sorun çıkarmakta üstüne yok....

sorun varsa ben yokum.....rover mı allah korusun
  • Rower almayı düşünenler, rower hakkındaki herşey burada konuşuldu:http://www.ankara7.com/forum/viewtopic.php?t=269
  • rover 220 turbo coupe : budur yaniii.

tasarımının çağ dışı olduğunu söyleyen arkadaşım, sence çağ içi bi coupenin tasarımı nasıl olur hııı. çok biliyorsun sende.

rover coupe ye laf yok...

bu arabanın 3 versiyonu var :
    220 turbo : 200 hp. / 0-100 hızlanma : 6 saniye / son hız : 240 km/h / yakıt sarfiyatı : 10 litre 100 km'de. / 96 da bitti.

218 vvc : 145 hp. / son hız 200 km/h / 98'de bitti.

216 atmosferik : 110 bg. 98'de bitti. ayrıca bu versiyonda otomatik vites var. diğerlerinde yok.

220 turbo mükemmel bi alet. alışık olmayanlar arabayı yerinden sağlam kaldıramıyor. güçlü motor hafif kasa kombinasyonundan dolayı3. viteste ilerlerken bile gaza yüklenince patinaja düşebiliyor...

bana sorarsanız 13-15 milyar arası alınabilecek yegane spor bi coupe. iç tasarımı biraz demode olabilir ama dış tasarımı hala güncelliğini koruyor. küçük bi ailede aile arabası olarak bile kullanırım ben şahsen... ayrıca targa tavanı da unutmayalım lütfen. gökyüzü ile randevu...

• jackle harika bi araba. güle güle kullan. rengi de benim en çok yakıştırdığım renk. plakası 06 hk diye mi başlıyor? eğer öyleyse bildiğim bi araba...
  • otomatik bi 216ya hayır diyemem doğrusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helper

Rower almayı düşünenler, rower hakkındaki herşey burada konuşuldu:http://www.ankara7.com/forum/viewtopic.php?t=269

rover ile ilgili yazıyı okudum gayet doğru şeyler yazılı özellikler 2. el otomobil alımında, benim gibi genç insanlar 2. el otomobil alırken satışını, yedek parçasını ya da olumsuz ne varsa onu düşünmemeli bence de, zevk meselesi bu tamamen, ki artık tüm markaların hem yan sanayi hem orjinal parçaları istanbulda bulunabiliyor

• Hayır 35 plaka. Türkiyede bu renkten pek fazla olduğunu sanmıyorum. Genelde siyah ve lacivert var.
    İç döşeme deri-kumaş komniasyonu orjinal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackle -- 26 Mayıs 2005, 20:47:00 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.