Şimdi Ara

rover 220 turbo kullanan varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
37.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesai çıkışı hemen çektik videoları biraz kötü oldu ama idare eder. Haftaya filan daha iyi hazılanmış bir şekilde çekim yapmayı düşünüyoruz
    http://rapidshare.de/files/1996622/0-140rover.3gp.html
    http://rapidshare.de/files/1996594/0-100_rover.3gp.html
    izlemek için gerekn program forumda var . Şu hyudai ve volvo ile ilgili başlıkta bulabilirsiniz
    her iki link çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackle -- 26 Mayıs 2005, 21:09:52 >

• 2. link kırık , çakıllımıydı yol çok sallantı olmuş
  • saol sayende eski günleri hatırladım
    dağa detaylı videolarda bekliyoruz.
  • jackle ben videolara ulaşamadım. gittiği sayfada downloadla ilgili hiç bi şey yok. mutlaka görmeliyim. napcaz?
  • nemesis 216 bi otomatik coupe istiyorsun. Al sana 216 otomatik rover coupe :

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1284725

yalnız şunu söyleyeyim, 216 ile hele de otomatikle çok bi zevk almazsın. yani sadece kasası coupe olur, spor oto zevki vermez. ama bi artısı var : kullanılan 1600 motor rover'ın diğer bineklerinde kullandığı bi motor. yani parça ve servis derdin 220 turbodaki kadar olmaz.

Aslında hiçbirinde parça sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. evet rover şu aralar zor günler geçiriyor doğru ama inanın internet ortamında olduktan sonra arayıp da bulamayacağınız parça yok. sadece sıradan bi otomobilde sanayiye gidip alırken bunlarda biraz daha uğraş vermeniz gerekir o kadar...

biraz daha bilgi ve görüş isterseniz :

www.autoclubturkey.com sitesinde forumlar bölümüne gidin. ordan da "marka takımları" bölümünden "rover" markasına girin. çok kaliteli bir forum sitesidir. tavsiye ederim. çok yararlı olur.

• hatta ve hatta rover hakkında en kapsamlı bilgi için işte size bi link daha :

http://www.geocities.com/rover220turboturk/in.html
  • Aya linke tıklayınca açılan sayfada bir tablo görünüyor 'FREE'yazanyere tıklayınca yeni açılan sayfada en altta bir saniye sayacı çıkıyor 60sn filan bekledikten sonra download için link açılıyor.
  • satilik cok temiz 218 coupe var
    ilgilenenler pm atsin
  • 218 coupeler bir cok acidan daha avantajlidir bu arada...
    220 turbo degil sonucda ama teget ve daha guvenli bir his
  • Max Kein fiyat, renk, km ve foto eklersen daha fazla ilgilenen olacaktır.
  • evet ben ilgileniyorum bu aralar bi rover coupe düşünüyorum. bilgi verirsen irtibata geçerim... renk, model, fiyat, km, değişen parça, sorun vs. ve mutlaka foto... görmeden bi şey diyemeyiz...
  • Türkiye de kaç tane 220 Turbo vardır?
    Bizim burda izmirde çok fazla yok bildiğim 5-6 tane var
  • bir aralarda bende düşünmüştüm kaç tane var diye

250-400 arası olabilir belki
  • Bence 200 tane ancak var. Baksana Freesytler koca forumda ikimiz dışında başka kimse çıkmadı
  • jackle aldıracaksın bana bi tane nasıl canım çekiyor
    12-14 milyar kredi alsam 36 vadeyle öderim ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: aya

nemesis 216 bi otomatik coupe istiyorsun. Al sana 216 otomatik rover coupe :

yalnız şunu söyleyeyim, 216 ile hele de otomatikle çok bi zevk almazsın. yani sadece kasası coupe olur, spor oto zevki vermez. ama bi artısı var : kullanılan 1600 motor rover'ın diğer bineklerinde kullandığı bi motor. yani parça ve servis derdin 220 turbodaki kadar olmaz.

Aslında hiçbirinde parça sıkıntısı olacağını düşünmüyorum. evet rover şu aralar zor günler geçiriyor doğru ama inanın internet ortamında olduktan sonra arayıp da bulamayacağınız parça yok. sadece sıradan bi otomobilde sanayiye gidip alırken bunlarda biraz daha uğraş vermeniz gerekir o kadar...

www.autoclubturkey.com sitesinde forumlar bölümüne gidin. ordan da "marka takımları" bölümünden "rover" markasına girin. çok kaliteli bir forum sitesidir. tavsiye ederim. çok yararlı olur.

güzel olabilir. Adam bi resim koysaymış iyi olurmuş. Çokda ucuz yani ama radyoteyp elektrikli cam gibi minimum lüks bile yok. Bide çok sorunludur şimdi bu heralde alsak habire sorun çıkarmaz mı

• quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

quote:

Orjinalden alıntı: aya

nemesis 216 bi otomatik coupe istiyorsun. Al sana 216 otomatik rover coupe :

güzel olabilir. Adam bi resim koysaymış iyi olurmuş. Çokda ucuz yani ama radyoteyp elektrikli cam gibi minimum lüks bile yok. Bide çok sorunludur şimdi bu heralde alsak habire sorun çıkarmaz mı

yanılıyorsun. elektrikli cam, abs, klima, sunrooff, deri koltuklar,airbag,immobilizer,uzaktan kumandalı merkezi kilit vs. aradığın herşey var. radyo-teyp dışında. o ilanda adam yazmamış bakma. ama ille de istiyorsan al sana bi ilan daha. bu ilanda da bilgiler yanlış. turbodan filan bahsetmiş. sen orda yazanlara aldanma. ama resim ve fiyat iyi.

http://www.araba.com/ilan/rover/216/72349.html

• Gelen talep uzerine ayrintilar arkadaslar!
    Rover Coupe NEdir EN BAsta! Rover COUPE Turkiye'de gercek coupe keyfini yasabileceginiz en ucuz aractir! Kasa modeli klasik bir coupe, 10 yil sonra bile hala estetikliginden bir sey kaybetmiyecek. 3 secenek var,216,218,220...
    216yi geciyorum gerek hp, gerek cc olarak.
    218 1800 cc 145hp 1040kg'dir
    220 turboya zaten yeterince deginilmis,evet cihaz iyi ama cok masrafli bir arac.
    elimdeki rover 218 coupe, 98 model, full aksesuar, koyu yesil, masrafsiz. 14.000ytl.
    Fotografini cekebilirsem koyarim
    ilgilenen arkadaslar kisisel mesaja...
  • Bence hiç durma Freestyler.
    Şuan ne kullandığını bilmiyorum ama bence çoğu araba 220 zevkini veremez.
    Ben ilerde başka araba alsam bile 220'yi satmamayı düşünüyorum, zaten 200bg-turbo arabadan inilip hangi arabaya binlebilirki.
  • Bence rover parça sıkıntısı var denilip haksızlık ediliyor. Bütün parçalar bulunabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.