Şimdi Ara

rover 220 turbo kullanan varmı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
37.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

Orijinalden alıntı: tuncayakyz

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

bu araçların yedek parçası var mı ki piyasada?

Aracın bir gidişi var dostum, olmaz böyle bir makina o kadar diyorum sana...

Aldınız tabii mis gibi tomcat ı.

Güle güle kullanın, tomcat'lerin ölüsü bile tehlikedir dikkatli olun :)

• Yok esttt
  • Merhaba.Arabayı sattınız mı veya iade mi ettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 19 Ağustos 2010; 19:16:19 >
  • Konuyu tekrar dirilteceğim fakat bende rover 220 turbo coupe almayı düşünüyorum... m3 le ilgili yapılan yorumlarda şöyle kısa bir şey söyleyeyim madem... rover 220 turbo ya sadece ve sadece 2000 tl harcayıp chip tunning ve garret t28 turbo atarsanız stock hiç bi m3 yanınızdan bile geçemez... m3 e turbo atabilmeniz için iyi ve kaliteli olsun diyorsanız 15bin tl yi gözden çıkarmanız gerekir... forgetli pistonlar vs.ler sonuç olarak pahalı araç motoru kucaklarsanız zorunuza gider... ama rover 220 de öyle bi durum yok yapacağınız çok basit turbosunu değiştiriyorsunuz ve t28 tamamen uyumludur... chiptuning de bildiğiniz gibi... şurası varki caddede ilerlerken m3 e hayran olan kız sayısı daha fazla oda fiyat farkı olsun :) ben 6 aydır bu aracı araştırıyorum yakıtı vs si.. turbo charged olduğu için yakıt gayet iyi... daha evvel saxo vts vardı bende 40 kuruş yakıyordum... rover 220 de max yakabileceğim yine aynı arada 80 hp güç farkı ile beraber...

•  rover 220 turbo kullanan varmı ?

• Rover zamanında kaliteli araçlar yapıyordu keşke tekrar devam edebilse.
  • hort zamanı gelmiş, almayı düşünüyorum şu anda araştırmaya devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntonioMontana

hort zamanı gelmiş, almayı düşünüyorum şu anda araştırmaya devam.

Hortunuz hayırlı olsun demekle birlikte, Roger&MG markalarının hastaları var. Özel forum siteleri de var Google amcadan araştırıp bulabilirsiniz. Parça sıkıntısı haliyle var sonuçta ortadan kayboldu bunun distribütörleri. Yurt dışından parçasını getittirebilirsiniz. Fakat kaporta aksamında olabilecek bir sorun çok başınızı yakabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

quote:

Hortunuz hayırlı olsun demekle birlikte, Roger&MG markalarının hastaları var. Özel forum siteleri de var Google amcadan araştırıp bulabilirsiniz. Parça sıkıntısı haliyle var sonuçta ortadan kayboldu bunun distribütörleri. Yurt dışından parçasını getittirebilirsiniz. Fakat kaporta aksamında olabilecek bir sorun çok başınızı yakabilir.

parçadan değilde, kısa süre kullanmayı planladığım için elimden çıkartamam korkusu var sadece, rover ismi çıkmış 9 a inmiyor 8 e öyle bir piyasası var ki bedavaya verseniz almıyor millet... daha önce rover sahibi olmadım ama izlenimim bu yönde.

• quote:

parçadan değilde, kısa süre kullanmayı planladığım için elimden çıkartamam korkusu var sadece, rover ismi çıkmış 9 a inmiyor 8 e öyle bir piyasası var ki bedavaya verseniz almıyor millet... daha önce rover sahibi olmadım ama izlenimim bu yönde.

Bende ciddi anlamda düşünüyordum bir ara. Fiyat olarak yükseklere çıkacağım gibi olduğundan farklı modellere bakmaya başladım. Gene de tutulmayan modellere bakıyorum ki donanım olarak ağzına kadar dolu araçlar oluyor. Ama tutulmamış bir türlü Türkiye'de. Tutulmayan araçlar her zaman sizi farklı kılar ve bu haz müthiş bir şeydir. Sırf zor bulunduğu için ve aracınıza iyi bakarsanız ikinci el hikaye olur aracı koyduğunuz gibi satılır. Yeter ki temiz olsun. İkinci el kaygısına bu kadar takılmamak lazım. Her malın alıcısı elbet bulunur. Ama bir Palio'ya bulduğun ya da Şahin'e bulduğun kadar hızlı olmayabilir

• quote:

quote:

Bende ciddi anlamda düşünüyordum bir ara. Fiyat olarak yükseklere çıkacağım gibi olduğundan farklı modellere bakmaya başladım. Gene de tutulmayan modellere bakıyorum ki donanım olarak ağzına kadar dolu araçlar oluyor. Ama tutulmamış bir türlü Türkiye'de. Tutulmayan araçlar her zaman sizi farklı kılar ve bu haz müthiş bir şeydir. Sırf zor bulunduğu için ve aracınıza iyi bakarsanız ikinci el hikaye olur aracı koyduğunuz gibi satılır. Yeter ki temiz olsun. İkinci el kaygısına bu kadar takılmamak lazım. Her malın alıcısı elbet bulunur. Ama bir Palio'ya bulduğun ya da Şahin'e bulduğun kadar hızlı olmayabilir

cesaretlendim hadi hayırlısı bakalım

• quote:

quote:

quote:

Alma.

• quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

quote:

quote:

Alma.

mesajımı tekrar okudum da kendime alma dedim dostum ama bi yandan da çok cazip geliyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.